مواد لازم :
فلفل فرنگي شيرين 8 عدد
كرفس خرد شده 0.25 فنجان
پياز 1 عدد
گردو 0.5 فنجان
كره 45 گرم
فلفل هندي 0.25 فنجان
شير هموژنيزه 1 فنجان
نان سوخاري 1 فنجان
ذرت بو داده بي نمك 0.75 فنجان
نمك 0.5 قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
باستثناي فلفل سبز فرنگي ، ساير مواد بالا را در ديگ ريخته روي آتش ملايم بپزيد . سپس فلفل سبز فرنگي را تميز شسته قسمتهاي داخلي آنرا بيرون آورده و بجاي آن ، مواد فوق الذکر را پر کنيد .
آنگاه فلفل ها را در ديگ چيده در آنرا محکم ببنديد و نيم ساعت روي آتش بگذاريد تا بپزد . پس از اينکه فلفلها کمي پخته شد ، خرده هاي نان و کره را روي آن ريخته دوباره آنرا روي آتش بگذاريد تا سرخ بشود .
پس از اينکه فلفل ها پخته شد آنها را در بشقاب چيده اطراف آنرا با برگ جعفري زينت بدهيد و سر سفره بياوريد . با ريختن چند قاشق آبليمو بر خوشمزگي ذلمه خواهيد افزود .
فلفل فرنگي شيرين 8 عدد
كرفس خرد شده 0.25 فنجان
پياز 1 عدد
گردو 0.5 فنجان
كره 45 گرم
فلفل هندي 0.25 فنجان
شير هموژنيزه 1 فنجان
نان سوخاري 1 فنجان
ذرت بو داده بي نمك 0.75 فنجان
نمك 0.5 قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
باستثناي فلفل سبز فرنگي ، ساير مواد بالا را در ديگ ريخته روي آتش ملايم بپزيد . سپس فلفل سبز فرنگي را تميز شسته قسمتهاي داخلي آنرا بيرون آورده و بجاي آن ، مواد فوق الذکر را پر کنيد .
آنگاه فلفل ها را در ديگ چيده در آنرا محکم ببنديد و نيم ساعت روي آتش بگذاريد تا بپزد . پس از اينکه فلفلها کمي پخته شد ، خرده هاي نان و کره را روي آن ريخته دوباره آنرا روي آتش بگذاريد تا سرخ بشود .
پس از اينکه فلفل ها پخته شد آنها را در بشقاب چيده اطراف آنرا با برگ جعفري زينت بدهيد و سر سفره بياوريد . با ريختن چند قاشق آبليمو بر خوشمزگي ذلمه خواهيد افزود .