• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دلمه کلم برگ مجلسی

B a R a N

مدير ارشد تالار
دلمه کلم برگ مجلسی

مواد لازم


• یک عدد کلم برگ

• 250 گرم سبزی دلمه

• یک پیمانه برنج

• 250 گرم گوشت چرخ کرده

• نصف پیمانه پیازداغ

• نصف پیمانه لپه

• چهار قاشق غذاخوری زرشک

• خلال پسته و بادام

• 5 قاشق غذاخوری شکر

• نصف پیمانه آب لیمو

• 100 گرم روغن یا کره

• 1/4 پیمانه زعفران دم کرده

• نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین



طرز تهیه

1. کلم برگ را به همراه نمک و سرکه حدود 10 دقیقه در آب بجوشانید. برگ ها را از هم جدا کنید. کف قالب سیلیکونی را چرب کنید و کاملا با کلم برگ بپوشانید. طوری که از لبه قالب بیرون بریزد. برای تهیه مواد داخل دلمه، برنج را بپزید. سبزی را خرد و با گوشت چرخ کرده و پیازداغ تفت دهید و ادویه را اضافه کنید. لپه را جداگانه بپزید و سپس بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

2. زرشک ها را تفت دهید. سپس تمام مواد را با هم مخلوط، زعفران را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا پنج دقیقه با حرارت ملایم بپزد. در نهایت شکر و آبلیمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و درون آن را کاملا پر کنید.

3. برگ های کلم را روی سطح قالب بپوشانید و در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید. زرشک را با خلال پسته و بادام تفت داده و با آن دلمه را تزئین و سپس سرو کنید.
 
بالا