B a R a N
مدير ارشد تالار
دلمه کلم برگ مجلسی
مواد لازم
• یک عدد کلم برگ
• 250 گرم سبزی دلمه
• یک پیمانه برنج
• 250 گرم گوشت چرخ کرده
• نصف پیمانه پیازداغ
• نصف پیمانه لپه
• چهار قاشق غذاخوری زرشک
• خلال پسته و بادام
• 5 قاشق غذاخوری شکر
• نصف پیمانه آب لیمو
• 100 گرم روغن یا کره
• 1/4 پیمانه زعفران دم کرده
• نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین
طرز تهیه
1. کلم برگ را به همراه نمک و سرکه حدود 10 دقیقه در آب بجوشانید. برگ ها را از هم جدا کنید. کف قالب سیلیکونی را چرب کنید و کاملا با کلم برگ بپوشانید. طوری که از لبه قالب بیرون بریزد. برای تهیه مواد داخل دلمه، برنج را بپزید. سبزی را خرد و با گوشت چرخ کرده و پیازداغ تفت دهید و ادویه را اضافه کنید. لپه را جداگانه بپزید و سپس بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
2. زرشک ها را تفت دهید. سپس تمام مواد را با هم مخلوط، زعفران را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا پنج دقیقه با حرارت ملایم بپزد. در نهایت شکر و آبلیمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و درون آن را کاملا پر کنید.
3. برگ های کلم را روی سطح قالب بپوشانید و در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید. زرشک را با خلال پسته و بادام تفت داده و با آن دلمه را تزئین و سپس سرو کنید.
مواد لازم
• یک عدد کلم برگ
• 250 گرم سبزی دلمه
• یک پیمانه برنج
• 250 گرم گوشت چرخ کرده
• نصف پیمانه پیازداغ
• نصف پیمانه لپه
• چهار قاشق غذاخوری زرشک
• خلال پسته و بادام
• 5 قاشق غذاخوری شکر
• نصف پیمانه آب لیمو
• 100 گرم روغن یا کره
• 1/4 پیمانه زعفران دم کرده
• نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین
طرز تهیه
1. کلم برگ را به همراه نمک و سرکه حدود 10 دقیقه در آب بجوشانید. برگ ها را از هم جدا کنید. کف قالب سیلیکونی را چرب کنید و کاملا با کلم برگ بپوشانید. طوری که از لبه قالب بیرون بریزد. برای تهیه مواد داخل دلمه، برنج را بپزید. سبزی را خرد و با گوشت چرخ کرده و پیازداغ تفت دهید و ادویه را اضافه کنید. لپه را جداگانه بپزید و سپس بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
2. زرشک ها را تفت دهید. سپس تمام مواد را با هم مخلوط، زعفران را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا پنج دقیقه با حرارت ملایم بپزد. در نهایت شکر و آبلیمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و درون آن را کاملا پر کنید.
3. برگ های کلم را روی سطح قالب بپوشانید و در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید. زرشک را با خلال پسته و بادام تفت داده و با آن دلمه را تزئین و سپس سرو کنید.