• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ده دقیقه برای نشان دادن این قرن خشن کافی است

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]بهروز غریب پور نویسنده و کارگردان شناخته شده تئاتر ایران که قرار است در بخش نگاه هنرمند جشنواره فیلم و عکس همراه تهران با گوشی تلفن همراه فیلم بسازد، ساخت فیلم با موبایل را برای نمایان کردن فجایع هولناک بشری یک پدیده شگفت انگیز معرفی کرد.
20140811155410_87.jpg

به گزارش سينماخبر به نقل از روابط عمومی دومین جشنواره فیلم و عکس همراه تهران ، بهروز غریب پور درباره ساخت این فیلم 10 دقیقه ای گفت: به نظر من 10 دقیقه زمان خوبی است که نگاهی به جهان اطرافمان بیندازیم. همان طور که همه اتفاقات بزرگ وحوادث غیرقابل جبران بشری در کوتاه ترین زمان ممکن رخ می دهند فیلم های موبایلی هم باید در زمان کوتاه سوژه را بیان کنند. این کار راحتی نیست همان طور که پرداخت یک سوژه در قالب رباعی بسیار سخت تر از قصیده و مثنوی خواهد بود.
وی با اشاره به سال های کودکی اش، دشواری ها و مسیر تحول اجتماعی و تکنولوژی که در سال های زندگی اش شاهد بوده گفت: تنها کسی در جمع هنرمندان این بخش هستم که زندگی را از زمان شروع کرده ام. در شهر ما بعضی از خانه ها برق داشت، در 18 سالگی تلویزیون را دیدم، رادیو هفته ای یک بار برنامه داشت، در سنندج یک سینما داشتیم که با گونی آگوستیک شده بود و من در همان سینما اپرا دیدم. امروز همان فرد می خواهد با یک پدیده اثری را خلق کند.
وی موبایل ها را پدیده های شگفت انگیزی برشمرد که جزو اعضا خانواده و افراد جامعه شده اند و افزود: اگر در زمان کودکی من موبایل بود و فجایعی را که بر این سرزمین می رفت ضبط می کرد عمق فاجعه را می فهمیدید. امروز باهمین موبایل ها شاهد صحنه هایی هولناک در غزه هستیم. هولناک است که مثل اسباب بازی بچه ها را هدف قرار میدهند. حتی نمی شود گریه کرد.
وی آرزو کرد: ای کاش آن چیزی که در ده دقیقه می سازیم ، گوشه ای از این قرن خشن را از طریق این وسیله مدرن نشان بدهد. این خوب است که ما می توانیم با آن ضبط و ثبت کنیم و هم دردناک است که موبایل مثل اسلحه های قدیم نیست. آرزو می کنم کارهای ما به مهر و محبت و دوستی اضافه کرده و از خشونت سایه زده بر هستی بشر کم کند.
وی در ادامه به برگزار کنندگان جشنواره فیلم و عکس همراه تهران تبریک گفته و افزود: کار گروهی و اجتماعی کردن و بدون پشتوانه مالی دولتی بسیار دشوار است. به شما برای همتی که کردید تبریک می گویم و امیدوارم این حرکت ادامه پیدا کند

بالا