پاسخ سوالات آقا هوشنگ عزیز:
سلام ادمین عزیز و:گل:
سلام بر آقا هوشنگ عزیز پدر بزرگوارم.
یک بار نوشتم. متاسفانه در آفلاین بود. دکمه را زدم همه سئوالاتم پرید.:غش2:ببینم میتوانم عین اون سئوالات را دوباره بنویسم.:فکر:
انشاالله یک فکری هم برای ذخیره اتوماتیک نوشته ها میکنیم! :شاد:
57- وقتی برای اولین بار متوجه شدی من یک کم :غش2:سنم از اعضا
انجمن ایرانیان (انجمن قبلی)بیشتره چه حسی داشتی؟
قبل از ایرانیان در انجمنی به اسم وبزیست حضور داشتم، در این انجمن در کنار جوانان انجمن برای مدتی فردی با سن و سال بالاتر(35 ساله) حضور داشت و یک وزنه تعادلی در جمع ایجاد میکرد. همیشه با خودم فکر میکردم که وجود چنین فردی در همه ی انجمن های ایرانی چقدر مناسب و مفید هست که بزرگترین نقش چنین افرادی حفظ چهارچوب معنوی انجمن و گروه در حد معقول و مناسب هست. بعد از حضور در ایرانیان همیشه آرزو میکردم که چنین اتفاقی هم برای اون انجمن بیفته(هرچند که تقریباً محال میدونستم!)، و خدا این لطف رو در حق من و همه دوستان کرد و من به طور کاملاً محسوس دیدم که حضور شما چقدر جو جمع رو گرمتر و صمیمی تر و اخلاق گراتر کرد. و در ایران انجمن هم چون من شمارو الگوی خودم قرار دادم این نقش و اثر چند برابر شده. حضور شما در بین جمع جوان ما دقیقاً نقش یک پدر خانواده رو داره. خدا را هزاران بار شکر :گل:.
58- پس از اخد مدرک دانشگاهی تصمیم نداری شرکتی در زمینه کارهای حسابداری و یا ترخیص کالا (با توجه به نزدیکی به مرز)تاسیس کنی؟
چرا من بسیار علاقه دارم یک کار اقتصادی و یا مرتبط با اقتصاد داشته باشم چون با توجه به دانش و تجربه هایی که کسب کردم به مباحث اقتصادی و کامپیوتر بیشترین علاقه رو دارم، منتها امیدوارم که شرایط فعالیت در یکی از این دو زمینه و یا شاید هم هردو باهم برایم فراهم بشه.
59- رابطه شما با امین خان عزیز فقط رابطه خونی است و یا بیشتر دوستی؟
آقا هوشنگ من و امین عزیز از کودکی تابحال بهترین و صمیمی ترین دوستان همدیگر بوده ایم و خواهیم بود. ما همه ی حرکت ها و فعالیت هامون رو در زندگی همیشه در تمام این سالها مشترکاً و در کنار هم انجام دادیم و در همه مسائل بیش از اندازه حامی همدیگه هستیم، تا بحال کسی(حتی پدر و مادرمون) قهر کردن مارو از همدیگه ندیده به طوری که در این مورد در بین آشنایان و اقوام بارها پدر و مادر ها جلوی خود ما رابطه خوب و نمونه ما دوتا رو برای فرزندانشون مثال زدند!
60- سرعت در رانندگی؟
عاشق هیجان سرعت هستم! (ببخشید نخواستم به سوالتون جواب غیر واقع بدم)
61- بزرگترین هدفت در زندگی چیست؟ برای رسیدن به آن کاری انجام داده ای؟
آقا هوشنگ پاسخ این سوالتون رو در اینجا به صورت عمومی نمیتونم عرض کنم ولی اگر خواستید امر کنید تا برای خودتون خصوصی ارسال کنم./ برای رسیدن به این دو مهمترین هدفم تا جایی که بتونم نهایت تلاشم رو میکنم، البته امیدوارم که خدا هم من رو کمک کنه.
62- پیزا خوشمزه تر است و یا باقلی پلو با ماهیچه؟:فکر:
مسلماً پیتزا :شاد:. من اصلاً غذای باقالی پلو و ماهیچه دوست ندارم، و کلا با باقالی رابطه خوبی ندارم.(متنفرم!)
63- دوست داشتی خلبان بودی؟
حاظرم سه چهارم از عمرم رو بدم در عوض یک چهارم باقی مانده رو فضانورد! یا خلبان میشدم.
64 - از نظر مدیریت (با توجه به اینکه در زمان کاری همیشه مدیر بودم و تجربه بالائی در شناخت یک مدیر دارم )بی نظیری. آیا کتابی و یا کتابهائی در زمینه مدیریت مطالعه کرده ای؟اگر مثبت است اسم کتاب؟ اگر خیر پس این مدیریت ذاتی است.
نه آقا هوشنگ کتاب خاصی در این رابطه نخوانده ام. البته به جز کتابهای مباحث مدیریت در سطح دروس دانشگاه. من شخصاً لازمه ی اولیه و مهم یک مدیر خوب رو خصلت های ذاتی میدونم اما معتقدم این خصلت های ذاتی زمانی در مدیریت خودشون رو نشون خواهند داد که همراه با دانش و تجربه در زمینه مبحث مدیریت باشند، همچنین شدیداً معتقدم که یک مدیر موفق یک متخصص خبره در زمینه ای هست که مدیریت اون رو بر عهده داره.
65- از
انجمن قبل تا این زمان در
انجمن فعلی از من دلگیری نداشته ای؟ اگر بوده یواشکی (با خط ریز )بنویس.
خدا نکنه که دلگیری پیش بیاد و مطمئنم که هیچوقت چنین نخواهد شد. من همیشه از این میترسم که خدای نکرده شما از من دلگیری داشته باشید، حالت عکس این موضوع و خدای نکرده امکان دلگیری من از شما تقریباً در حد صفر هست.
66- زیباترین خاطره ات در
انجمن قبلی و این
انجمن چه بوده؟
یکی از زیباترین و جذاب ترین خاطراتم در انجمن قبلی این بود که برای اولین بار با یکی از اعضای انجمن به صورت تلفنی صحبت کردم و اون فرد شما بودید که تا چند وقت حال و هوای خوبی بهم دست داده بود. در ربطه با انجمن قبلی خاطرات خوب زیادی برایم وجود داره.
در ایران انجمن هم لحظه شنیدن صدای گرم بسیاری از دوستان در ریدکال بعد از مدت ها ارتباط از طریق کلمات نوشتاری بود.
در رابطه با ایران انجمن تک تک لحظه های حضورم در بین جمع خوب دوستان، برایم زیباترین خاطره ی یک دوره از زمان زندگی ام رو در حال ساختن هستند.
با اجازه فعلا کمی ورزش کنم.:شاد::شاد::شاد:
من هم برای انجام ورزش گروهی باهاتون همراه میشم. :شاد: :شاد: :شاد:
همیشه موفق بودی , موفقتر باشی.
ممنونم, با کمک و راهنمایی های همیشگی شما انشالله. :گل: