• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دوست خوب چه خصلتهائی دارد

rahnama

پدر ایران انجمن
همه ما نیاز داریم که دوستهای خوبی داشته باشیم .و هر کدام از ما در رابطه با دوست خوب نظراتی داریم.
نظر شما در رابطه با دوست خوب چیست؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
یه خصلت رو بنده عرض میکنم ببینیم بقیه دوستان هم چیزی برای اضافه کردن دارند و یا نه:
یکی از خصلت های خیلی مهم و لازم برای یک دوستی خوب این هست که هیچ گونه خودخواهی نسبت به هم در بین نباشه...
پس دوست خوب در مقابل ما خودخواه نیست...

rahnama

پدر ایران انجمن
دوست خوب فردی است که در زمان نیاز بتوانیم به او پتاه ببریم و از این بابت احساس آرامش کنیم.
بعدا بیشتر توضیح خواهم داد.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دوست خوب دوستیه که موفقیت ما اون رو به اندازه ی موفقیت خودش خوشحال کنه...

rahnama

پدر ایران انجمن
کاش عزیزان این تایپیک را ادامه می دادند تا بتوانند دوستهای واقعی را برای خود پیدا کنند و یا دوست واقعی برای دوستانشان باشند.

shakira

متخصص بخش پزشکی
با عرض ادب و احترام خدمت شما دوستان گرامی،

به نظر بنده، دوست خوب، دوستی است که، مانند مادر، فداکار
مانند پدر ،دلسوز
همچون خواهر، مهربان و
همچون برادر، متعصب باشد.

دوستی که ما را از خود جدا نبیند و نداند،
و تعارف و رو دربایستی هم نداشته باشد.

مشوق نکات مثبت اخلاقی بوده و نکات منفی اخلاقی رو گوشزد کند (البته نه در مقابل جمع).

:گل:

آخرین ویرایش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام از نظر من دوست خوب دوستی هست که ما رو بفهمه!
حالا چطور بفهمه؟ این بستگی به درصد شناختی داره که دو نفر از هم دارند.
یکی از خصلت های دوست خوب اینه که نقاط ضعف ما رو بگه (
البته در موقعیت مناسب و با آرامش)

تشکر از شما برای راه اندازی این بحث :گل:

مادر مهربان

کاربر ويژه
سلام به همه. دوست آنست که گیرد دست دوست در پریشان حالی و درماندگی.حتما همه این بیت زیبا رو شنیدین.دوستی که در مواقع سختی بشه روش حساب کرد البته نه حتما در امور مادی.وقتی در پریشانی من کسی روح و روانم را با امید به خدا و رحمت بیکرانش نوازش دهد اوست که دوست واقعیست.

Silver Star

مدير ارشد تالار
والا چی بگم...
بعضی ها رو خیال میکنی دوستت هستن ولی بعدا خلافش جوری بهت ثابت میشه که از دنیا و آدماش متنفر میشی.
بعضی ها هم به عنوان دوست بهشون نگاه نمیکنی ولی طوری دوستیشون بهت ثابت میشه که دیگه با هیچی حاضر نیستی عوضشون کنی.
کلا به نظرم دوست خوب دوستیه که وقتی به خاطراتی که باهاش داشتی نگاه میکنی، حس خوبی بهت دست میده. میتونی با اطمینان بگی این دوست منه، دوستش دارم و اگه کسی بخواد اذیتش کنه ازش دفاع میکنم، تو غم هاش باهاش شریک میشم و اگه خودم هم ناراحت بودم میتونم باهاش حرف بزنم، شادی هامون رو باهم تقسیم میکنیم و با هم رودرواسی هم نداریم.

Mahdi Askari

مدير فنی
میگن چند چیز کهنه اش خوبه!
سیر
برنج
...
دوست

قراضتیم رفیق:خنده2:

به نظرم دوست خوب اونی هست که برای دوستش ارزش قائل باشه
خیلی ها هستن که تحقیر های شدیدی میکنن و اسم خودشون رو هم دوست میذارن
و با کوچکترین مسائل فک میکنن کی هستن و همه مسائل رو کنار میذارن و حتی حاضر نیستن کمی پایین بیان از مواضعشون
و البته در آخر هم میگن فلانی دوست خوبی نیست:نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن
از یک دوست به اندازه ای انتظار داشته باشید که اگر از خودتان آن انتظار را داشتند بتوانید انجام دهید.

آخرین ویرایش:

Silver Star

مدير ارشد تالار
از یک دوست به اندازه ای انتظار داشته باشید که اگر از خودتان آن انتظار را داشتند بتوانید انجام دهید.

باور کنین هرکاری از دستمون برمیومد واسه بعضی ها انجام دادیم:64:
ولی اون بعضی ها دیگه روی هر چی بی معرفت رو کم کردن:قاطی: البته الان دوست های خوبی پیدا کردم که میتونم با افتخار بهشون بگم دوست:بغل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
شما در کنار یک دوست خوب یک احساس خوب خواهید داشت! ..

rahnama

پدر ایران انجمن
کاملا جدی:
دوست آن باشد که گیرد دست دوست
در پریشان حالی و درماندگی

زنگ تفریح:
کاملا در قالب شوخی:

الان که نذری می دهند (خدا از همه قبول کند.) اگر دوستت نتونست غذا بگیرد و شما غذا گرفته بودی و می بینی که پریشان است و ناراحت و به هر طرف برای گرفتن غذا می دود , گذشت داشته باشی و غذائی را که گرفته ای به او بدهی.:دوست:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
یک دوست خوب صادق، امانت دار، رازدار، همراه و پشتیبان است.

t92

متخصص بخش
در رفاقت مسائل زیادی موثره :
  1. صداقت
  2. کرامت
  3. قدردانی
  4. وفاداری
  5. از خود گذشتگی

بالا