• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دوچرخه سواری رشته ی تریال

به نظر شما کدام یک تریال سواران بهتر هستند؟

• مجموع رای دهندگان
    10

gorg nama

متخصص بخش
یه دلیل برای ثابت کردن خوبی قطعات اکو

تو یه فیلمی که نیل شب داشت فیلم برداری میکرد یه طول زد به طوله 3.5 متر که به علت برخورد محکم تنه شکست که تنه ی نیل زوو بود اما جالبش این جاست که فرمون نشکست اینم بگم که نیل اولین فرد بود تو دنیا که تونست تنه ی زوو! رو نصف کنه به زودی فیلمشم میذارم.

gorg nama

متخصص بخش
توجه توجه.
فروشه تنه و دوشاخ و سینی و توپی تنه و کرپی و لوازم گلو مانتی 218 + فرومون ویوا نونو .
طرف فقط باهاش پا زده. 190
قیمت به زودی.

gorg nama

متخصص بخش
توجه توجه.
فروشه تنه و دوشاخ و سینی و توپی تنه و کرپی و لوازم گلو مانتی 218 + فرومون ویوا نونو .
طرف فقط باهاش پا زده. 190
قیمت به زودی.
قیمت: 190.000 هزار تومان

1376819041.jpg

اینم عکسش از من که بپرسی میگم ارزش داره فقط 60 تومن میذاری روش یه چرخ عقب و یه چرخ جلو میخری حال میگنی الان این دوچرخه حدود 300 تومن میشه چون این آقا رفته یه 1 میلیونی شو خریده میخواد بفروشه.

gorg nama

متخصص بخش
قیمت: 190.000 هزار تومان

1376819041.jpg

اینم عکسش از من که بپرسی میگم ارزش داره فقط 60 تومن میذاری روش یه چرخ عقب و یه چرخ جلو میخری حال میگنی الان این دوچرخه حدود 300 تومن میشه چون این آقا رفته یه 1 میلیونی شو خریده میخواد بفروشه.
آقا نخریدین به فروش رفت

gorg nama

متخصص بخش
برای بهتر گرفتن ترمز یه راه حل دیگه یاد گرفتم اونم اینه شیره ی انگور بجای ریکا و یا آب قند

خلاصه محلول باید شیرین باشه نه دیگه مثل عسل چون اون وقط میگیره ول نمیکنه و یا نوشابه و .... اینها موجب درده سر میشن.

gorg nama

متخصص بخش
یه راه دیگه فهمیدم اونم اینکه طوقرو سنگ بزنی یعنی دستگاهی که با هاش سنگ میزننو برداری و طوقه هارو سنگ بزنی البته اینکار خطر داره ممکنه خراب کار کنی و بعد بزنی خرابش کنی.

gorg nama

متخصص بخش
With today's hi i want to open a link in mtb bikes on the link that will do me first say that after you place it right here, like a photo film division and more dialogue is hope that this section also be sure to remember this like it because all of these bikes Brin and Rvndnsh Hadarn Trial of the leek with Aynahm s maneuver even gave myself already knows I'm gone, but I want the

gorg nama

متخصص بخش
آقا سلام ببخشین که نبودم حالا که هستم خوب از این حرغفا بگذیریم من امروز یه راه حل برای بهتر کردن و محکم کردن ضربه گیر پیداکردم

1.باسنگ میفتی جونش انقد میزنی نه دیگه اون جور که بشکنه آروم میزنی تا نوکتیزی هاش از بین بره بعد میکنیش تو آتیش تا یکم بسوزه وقتی گفت ایوای سوختم درش میاره شوخی کردم وقتی دیدی یکم داره سیاه میشه برش میداری یه هو میکنی تو آب سرد بعد اینکه خوشک شد میزاری جلوت با روغن نباتی یکمی چربش میکنی میزاری 5 دقیقه بمونه بعد از اون روغنو با دستمال پاک میکنی جوری که دیگه روغن نباشه یکم باشه عیب نداره چون دیگه همش پاک نمیشه بعد هر رنگی که خواستی اسپریشو میخری به ضربه گیر میزنی بعد این که خوشک شد بازم روشو با روغن چرب میکنی تا براق بشه خوب تموم شد.

برو حالشو ببر.:نیش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
آقا سلام ببخشین که نبودم حالا که هستم خوب از این حرغفا بگذیریم من امروز یه راه حل برای بهتر کردن و محکم کردن ضربه گیر پیداکردم

1.باسنگ میفتی جونش انقد میزنی نه دیگه اون جور که بشکنه آروم میزنی تا نوکتیزی هاش از بین بره بعد میکنیش تو آتیش تا یکم بسوزه وقتی گفت ایوای سوختم درش میاره شوخی کردم وقتی دیدی یکم داره سیاه میشه برش میداری یه هو میکنی تو آب سرد بعد اینکه خوشک شد میزاری جلوت با روغن نباتی یکمی چربش میکنی میزاری 5 دقیقه بمونه بعد از اون روغنو با دستمال پاک میکنی جوری که دیگه روغن نباشه یکم باشه عیب نداره چون دیگه همش پاک نمیشه بعد هر رنگی که خواستی اسپریشو میخری به ضربه گیر میزنی بعد این که خوشک شد بازم روشو با روغن چرب میکنی تا براق بشه خوب تموم شد.

برو حالشو ببر.:نیش:
این مطلبی که برای محکم کردن ضربه گیر بیان کردید واقعا جواب میده ؟! :تعجب:

gorg nama

متخصص بخش
این مطلبی که برای محکم کردن ضربه گیر بیان کردید واقعا جواب میده ؟! :تعجب:
اگه درست انجام بدی آره چرا جواب نده من با همین کار ضربه گیر دوستمو محکم کردم وقتی که یه بار داشت ارتفاع میزد افتاد رو سیمان سیمان یه گوشش کنده شد ولی به ضربه گیر هیچی نشد. حالا واسه ی چی پرسیدی؟

Touraj Trial

کاربر ويژه
گرگ جان ممنون که داری تریال رو به همه جا معرفی میکنی ولی

من هم تریال سوار هستم:نیش:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا