• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ذخیره موضوعی همراه تصاویر

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام

چطوری میتونیم مطلبی را به همراه تصاویر ذخیره کنیم؟ یعنی اینکه مثلا من از یه موضوعی خوشم

اومده فقط اون موضوع رو کلا همراه تصاویرش ذخیره کنم.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
روش اول:
با توجه به مرورگری که ازش استفاده میکنید:
1-اگر مرورگرتون فایرفاکس هست: از منوهای موجود در بالای صفحه منوی File رو باز کنید و سپس گزینه Save Page As رو انتخاب کنید و صفحه مورد نظرتون رو ذخیره کنید.
2-اگر مروگرتون گوگل کروم هست: علامت آچار که مربوط به تنظیمات مرورگر هست در قسمت سمت راست و بالای مرورگر رو فشار بدید و سپس گزینه Save Page As رو انخاب کنید و صفحه مورد نظرتون رو ذخیره کنید.
3-اگر مرورگرتون اینترنت اکسپلور هست: از منوهای موجود در بالای صفحه منوی File رو باز کنید و سپس گزینه Save As رو انتخاب کنید و صفحه مورد نظرتون رو ذخیره کنید.
4-اگر از مرورگر اپرا استفاده میکنید:

روش دوم: میتونید تمام متن مورد نظرتون رو همراه با تصاویرش هایلایت (انتخاب) کنید و بعد کپی کنید و سپس در Word پیست کنید.

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام

آقا ادمین من از فایر فاکس صفحه رو ذخیره کردم اما همه چیز اون صفحه ذخیره شدند ولی من میخوام فقط فقط موضوع دلخواهم ذخیره شه .از طریق کپی پست هم کردم هم تصاویر و هم متن رو هایلایت کردم بعد که تو نات پد ذخیره کردم فقط تصاویر ذخیره شده بود.

در ضمن میخوام که بعد از ذخیره نیازی نباشه که دوباره به اینترنت وصل بشم.همچین چیزی میشه؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
بابت پاسخ دیرم معذرت میخوام.
شما نرم افزار Microsoft Office رو برای این کار امتحان کردید؟
اگر این نرم افزار رو ندارید پیشنهاد میکنم از بازار حتماً تهیه کنید چون برای انجام تحقیقات دانشگاهی و تحصیلی و... ضروری هست.
نات پد خود ویندوز بسیار ابتدایی هست و مناسب این کار نیست.

در هر دو روشی که خدمتتون عرض کردم برای مشاهده فایل ذخیره شده نیازی به وصل شدن به اینترنت بعد از Save کردن مطلب نیست.

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام
ممنون آقا ادمین درست شد .برنامه آفیس 2007 نصبه آخه دارم میخونم این ماه امتحانشو میدم نمیدونستم با آفیس میشه .البته امتحان فتوشاپ هم دارم چونکه با امتحان برنامه نویسی کنتاکت داره احتمالا بعد از عید میدم .کلی اشکال دارم تو فتوشاپ اینجا بپرسم ؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
ممنون آقا ادمین درست شد .برنامه آفیس 2007 نصبه آخه دارم میخونم این ماه امتحانشو میدم نمیدونستم با آفیس میشه .البته امتحان فتوشاپ هم دارم چونکه با امتحان برنامه نویسی کنتاکت داره احتمالا بعد از عید میدم .کلی اشکال دارم تو فتوشاپ اینجا بپرسم ؟

خواهش میکنم.
میتونید در تالار گرافیک و بخش فتوشاپ مطرح کنید.

بالا