• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

راهنمایی جهت راه اندازی سرور شخصی

mohammadmtf

New member
می خوام سایتی رو از طریق لوکال هاست ارائه بدم در مورد آی پی چیزی نمیدونم لطفا برام توضیح بدید(فقط همینقدر می دونم که میشه با برنامه هایی اون رو تغییر داد و یا برای راه اندازی سرور میشه از مخابرات یک آی پی خرید که نمی دونم چیه)

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
میخواید سرور شخصی راه اندازی کنید ؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
راه اندازی وب سرور های شخصی در ایران بسیار سخت است ولی نشدنی نیست .

علاوه بر سختی باید هزینه های بالا و همچنین مشکلات فراوان اون رو هم در نظر بگیرید .

از جمله نیازها به سیستم نسبتا کامل برای راحتی کار نیاز به اینترنتی با سرعتی بالا و همچنین بروز موارد مشکل آفرینی مثل قطعی برق و اینترنت و ... هزینه های بالای مخابراتی و پهنای باند و اینترنت پر سرعت .

همه این شرایط جمع شده اند و با هم منجر به این شدند که افراد زیادی در ایران به فکر راه راه اندازی وب سرور شخصی نباشند . برخلاف کشورهای خارجی که این امر کار متداولی هست .

پس از لحاظ کارایی و اقتصادی اصلا برای شما به صرفه نخواهد بود .

اما در جواب سوال شما ، ای پی که گفتید همون IP ثابت هست ، شما برای راه اندازی سرور شخصی نیاز به یک ای پی ثابت دارید که مرتب تغییر نکنه .
در اصطلاح Valid IP
که میتونید اون روز از یک ای اس پی تهیه کنید .

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
این امکان کلی هزینه داره :
1- 3 تا IP اختصاصی باید خریداری کنین (یکی واسه سرور وب و 2 تا برای سرور DNS تون ، البته با 2 تا هم فکر کنم کارتون راه بیفته )
2- یه سرور وب راه اندازی کنین + سرور دیتابیس
3- یه سرور DNS راه اندازی کنین
4- یه دامنه بخرین (مثل hamid.com یا ....)
5- 2 تا NS خریداری کنین

البته من دقیق نمی دونم ولی تا جایی که می دونم مراحل اینطوریه

ضمنا همونطور که علی جون گفت ، هزینه های نگهداری (کنترل رطوبی و دما و برق اضطرای و .... هم هست)

تقریبا سرور شخصی چون خواسته ما لوکال هاست است

معمولا این واژه تو دیتابیس استفاده میشه منطور شما از بکاربردن این واژه چیه .... من که نمیدونم

آخرین ویرایش:
بالا