• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

راه ساري پس از 10سال سقوط کرد

0mid

متخصص بخش ورزشی
تيم فوتسال راه ساري پس از 10 سال حضور مداوم در ليگ برتر فوتسال کشور ، با کسب تساوي در ديدار عصر روز جمعه مقابل ميثاق تهران ، وداعي تلخ با اين مسابقات داشت و به ليگ دسته اول فوتسال کشور سقوط کرد .





در این مسابقه که در تالار ورزشی سیدرسول حسینی ساری برگزار شد ، شاگردان علی رعدی که بقا در لیگ برتر را در گرو پیروزی در این مسابقه می دیدند تلاش فراوانی برای گلزنی انجام دادند ، اما در برابر تیم جوان میثاق تهران توفیقی نداشتند .

تشویق های مداوم تماشاگران حاضر در ورزشگاه اگر چه لحظه ای متوقف نشد ، اما نتوانست بازیکنان تیم راه ساری را برای باز کردن دروازه تیم میهمان تحریک کند.
راه ساری که در این مسابقه هشت بازیکن ترکیب اصلی تیم را به دلیل مصدوم بودن در اختیار نداشت ، در باز کردن دروازه حریف ناکام ماند و به رغم خلق موقعیت های فراوان ، نتوانست راهی به دروازه این تیم باز کند.

تیم فوتسال راه ساری فصل را با مصطفی آذری به عنوان سرمربی آغاز کرد.
مشکلات فراوان مالی و ناتوانی در جذب بازیکنان شاخص و باتجربه و حفظ بازیکنان مطرح سال قبل ، از ابتدای فصل هواداران را نسبت به آینده این تیم بیمناک کرده بود.
شکست های پیاپی، قهر و آشتی های مداوم محمود لطفی کاپیتان تیم، محقق نشدن وعده های مالی مسوولان، قعر جدول رده بندی را برای باسابقه ترین تیم فوتسال شمال کشور به ارمغان آورد.

در شرایطی که هشت هفته به پایان رقابت ها باقی مانده بود ، مسوولان تیم با علی رعدی ، مربی باسابقه و نامدار فوتسال کشور که تجربه مربیگری در تیم راه ساری را نیز داشت برای خروج تیم راه از بحران به توافق رسیدند ، اما مشکلات فراوانی که راه ساری در این فصل با آن دست و پنجه نرم کرد مانع بازگشت آرامش به اردوی این تیم شد.
در نهایت این تیم باسابقه 10 ساله در لیگ برتر فوتسال کشور ، عصر روز جمعه چهارم اسفند ماه با کسب تساوی خانگی مقابل میثاق تهران از لیگ برتر فوتسال کشور سقوط کرد و رهسپار لیگ دسته اول فوتسال کشور شد .
 
بالا