• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

روشهای پخت انواع ماهی ها

پانته آ

متخصص بخش
قزل الا که مزه دار کردم و تیغش رو دراوردم و از دو طرف لول کردم و با خلال دندون ثابت کردم و 10 دقیقه تو ماکرو گذاشتم.image-C41F_4D6253D4.jpg
 

پانته آ

متخصص بخش
ماهی رو تو نمک آب نارنج و فلفل سفید 2-3 ساعت گذاشتم تا مزه دار بشه. بعد توی کنجد زدم و با حرارت کم و روغن کم توی تابه سرخ کردم. بشتر پخته شد تا برشته بشه ولی مزش خوب بودimage-4B8E_4D658864.jpg
 

پانته آ

متخصص بخش
ماهي قزل آلا با آبليمو و پياز مزه دار كردم و با ماهينابه رژيمي سرخ كردم و با دورچين سيب زميني غلطونده شده در كنجد بو داده و شويد و جعفري و هويج image-3849_4D7482CC.jpg
 
بالا