روش تهیهی کیک سـیب
سیب، آبلیمو، کره، بیکینگپودر، آرد، شکر، تخم مرغ و پودر سوخاری از اجزای تشکیل دهندهی این کیک هستند.
مواد اولیه:
سیب چهار:

آبلیمو:

کره:

بیکینگ پودر:

آرد:

شکر:

تخممرغ:

مواد لازم برای چرب کردن قالب
کره به میزان لازم
پودر سوخاری به میزان لازم
کره به میزان لازم
پودر سوخاری به میزان لازم
طرز تهیه
* سیبها را پوست کنده و چهار قسمت کنید.
* روی سیبها را با چاقو چند شیار بدهید.
* آنها را در ظرفی چیده، آبلیمو و دو قاشق شکر روی سیبها بریزید.
* زرده و سفیده را از هم جدا کنید.
* زرده را با شکر و کره با همزن خوب بزنید.
* بیکینگ پودر را به آرد اضافه کنید.
* سپس آرد الک شده را به مایه زرده تخممرغ اضافه و مخلوط کنید.
* سفیده را بزنید تا سفید و سفت شود و به مایه اصلی بیفزایید.
* قالب را با کره چرب و کف و دیوارهها را به پودر سوخاری آغشته کنید.
* مایه را در قالب ریخته و سیبها را روی آن قرار دهید.
* کیک را در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت بگذارید.
* بعد از خنک شدن میتوان روی آن را با پودر قند تزیین کرد.

