• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

زوم هفته ::fatemeh::

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
: ســـوالــات عمــومــي :

1. اخــلاق و رفتارش:خووووب...مودب..متین:گل:

2. نوع برخوردش با شما : مشخصه خیلی دوسم داره
:خنده2:

3. نوع برخوردش با كاربران ديگه: ای...با دوستان دیگه هم خووووووبه...ولی با من مهربونتره
:گل::زبون:

4. پستهایی که ارسال كرده :خوب و مفید

5. فعالیتش تو سایـت :خوووووووووووووووووب...اکتیوه خوشگله کیجا

6.بيشتر در چه بخشي فعاليت ميكنه:ادبیات و عشر و احساس و...
:احترام:

7. نظرت در مورد نام كاربريش :اسمشه...قشنگه...
:گل:

8. نظرت در مورد امضاش :همون دختره؟خوشگل بود...کلا امضاهاش خوبه...با معنیه..

9. نظرت در مورد آواتارش :خووووب...

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟نوچ..چرا حرف درمیارین؟؟چیشششش
:زبون:

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟پستای منو تو ادبیات جابجا کرده...کمک خاصی نکرده..ها؟؟؟چیه خب؟؟اگه کردی یادم نمیا...اما من یه بار یه راهنماییش کردم خیلی باحال بود...

12. بدتریـــن خصوصیات :من خصوصیت بدی ندیدم..فقط یه چیز کوچیک اینکه شاید منظور آدمو بعضی وقتا بد بگیره...و زمینه ساز کدورت شه...همین!!!

13. بهتریـــن خصوصیــات :مهربونیش...پیام واسم میذاره..از بامعرفتایی بود که پروفایلمو نورانی میکرد وقتایی که نبودم
:ناراحت:

14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟یه سوتی داده بود...من بهش گفتم...
:خنده2:عمرا بگم چی بوده...فاطمه تپش قلبت الان چنده؟؟؟:خنده2:

15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟سوکس تو خونشون بود...هههههههههه..البته شب باحالی شدا...کلی خندیدیم..

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟فک کنم بارون...مریم..میترا...ممممممممممممممممممممممممن

17.از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟دقت نکردم...بیشتر شاده

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟جان....جان...همش میگه...چیز دیگه ای یادم نمیاد...

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟بلی....پندبار پستای منو جابجا کرد دیگه...

20.از 1 تا 10 بهش نمره بده :9/5

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟آرررررررررررری...دوس دارم شیراز باشه...بعد دعوتم کنه با خونواده...چنروز بریم شیرازو بگردیم..

22.یک بیت شعر تقدیمش کن :دوبیت میگم چون دوسش دالم..
:زبون:
دریای خیالیم و نمی نیست در اینجا
جز وهم وجود و عدمی نیست در اینجا
رمز دو جهان از ورق آینه خواندیم
جزگرد تحیر رقمی نیست در اینجا

23.یه انتقاد :از سوکس نترس

24.یه پیشنهاد :از سوکس نترسی بهتره

25.یه آرزو براش :در پناه خدا همیشه شادددددد و خندون باشی و سلامت...موفقیتتاتو جشن بگیریم اینجا...

: ســـوالــات اخــتصــاصـي :

1.نظرتون در رابطه با پروفایلم ؟خوفه خوفه...
2.این که زیاد اهل صحبتهای روزمره نیستم و توی چت باکسم کمتر میام آیا تعبیر به یخ بودن و بی معرفتیم می کنید یا کم حرفیم یا غیره؟ (اگر نظرتون غیره ست لطفا شرح بدین)خب سرت شلوغه دیگه..گرفتاری دیگه...ولی همون چند دیقه هم سعی میکنی میای خوبه!!!
3.به نظرتون مدیر سختگیری هستم یا آسون گیر یا متوسط ؟ خوبی....معتدل و میانه
4.به عنوان یک دوست به نظرتون من چقدر به شما اهمیت می دم ؟جرات داری اهمیت ندی؟؟؟این سلاح هسته ایه من کوووووووو؟؟
5.شما چقدر برای من اهمیت قائلید ؟خییییییییییلی...مگه میشه دوستم باشی ارزش قائل نباشیم؟؟؟؟حرفا میزنیا گلم...:دوست: خیلی دوست دالیییییییییم..هر کی دوست داله مشکل خودشه

parisa

متخصص بخش
سلام
ازمن خواسته شده دراین تاپیک شرکت کنم
اما من شناختی ازفاطمه خانم ندارم
ولی حس میکنم باید باصبروحوصله ومهربون باشند:گل:

نیکا

متخصص بخش معماری

1. اخــلاق و رفتارش: خوبه ، مهربون و متین :دوست:

2. نوع برخوردش با شما : خوبتر :نیش: مهربون و مودب و منطقی

3. نوع برخوردش با كاربران ديگه: خوبه ، به طور کلی محترمانه و مهربون

4. پستهایی که ارسال كرده : مفید بودن ، و شعرایی هم که میزاره خوبن و با احساس

5. فعالیتش تو سایـت : خیلی فعاله و به طور منظم فعالیت میکنه

6.بيشتر در چه بخشي فعاليت ميكنه: ادبیات بیشتر

7. نظرت در مورد نام كاربريش : اسم خودش و زیبا

8. نظرت در مورد امضاش : خیلی با احساس

9. نظرت در مورد آواتارش : گل یاس خوشگل

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟ نه یادم نمیاد

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟ یادم نمیاد

12. بدتریـــن خصوصیات : چیزی به ذهنم نمیرسه

13. بهتریـــن خصوصیــات : مهربونی ، صریح و رک بودن

14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ یه بار تو مشاعره ریدکالی شرکت کردم ، ناهارم رو پای کامپیوتر خوردم
چند دقیقه بیشتر نبودم و باید میرفتم کلاس . هرچند کم بود ولی خاطره خوبی بود :5: خیلی دلم سوخت که نتونستم بمونم ...
15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ یاد ندارم

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟ با مریم جون و بارون جون و نسرین جون و میترا جون فکر کنم

17.از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ یادم نمیاد ، شاید :فکر:

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟ تیکه نداره فکر کنم

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟ بله موفق بوده :گل:

20.از 1 تا 10 بهش نمره بده :10 :گل:

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟ بله حتما :گل:

22.یک بیت شعر تقدیمش کن : فعلا همین یادم میاد :

غلام همت آنم که زیر چرخ کبود *** ز هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

23.یه انتقاد : چیزی به ذهنم نمیرسه

24.یه پیشنهاد : اینم چیزی به ذهنم نمیرسه ...

25.یه آرزو براش : به هر چی میخواد برسه
:39:

1.نظرتون در رابطه با پروفایلم ؟ خوبه ، مخصوصا رنگ پس زمینه ، رنگ زرد رو عوض کنی فکر کنم بهتر باشه :گل:
2.این که زیاد اهل صحبتهای روزمره نیستم و توی چت باکسم کمتر میام آیا تعبیر به یخ بودن و بی معرفتیم می کنید یا کم حرفیم یا غیره؟ (اگر نظرتون غیره ست لطفا شرح بدین) بیشتر به کمبود وقت
3.به نظرتون مدیر سختگیری هستم یا آسون گیر یا متوسط ؟ فکر کنم سختگیر
:خجالت2:
4.به عنوان یک دوست به نظرتون من چقدر به شما اهمیت می دم ؟ به من که کم :نیش: ولی به دوستات زیاد :گل:
5.شما چقدر برای من اهمیت قائلید ؟ به عنوان یه دوست عزیز و مهربون ، خیلی زیاد :گل:

khodam

متخصص بخش ادبیات

مشاهده پیوست 7971

1. اخــلاق و رفتارش:
بیست

2. نوع برخوردش با شما :

خیلی صمیمانه

3. نوع برخوردش با كاربران ديگه:

صمیمانه

4. پستهایی که ارسال كرده :
توپ

5. فعالیتش تو سایـت :

کاربر فعالیه اکثرا من میام هستش و خیلیم ارسالاش قشنگه

6.بيشتر در چه بخشي فعاليت ميكنه:

تا جائی که میدونم تو بخش ادبی فعالیت داره

7. نظرت در مورد نام كاربريش :

اسم خودشه و خیلیم زیباست

8. نظرت در مورد امضاش :

لطیفه

9. نظرت در مورد آواتارش :

مثل خودشه

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟

نه خیلی خانومه

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟

12. بدتریـــن خصوصیات :

نداره:سکوت:

13. بهتریـــن خصوصیــات :

خانومیش مهربونیش

14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟

وقتی برا اولین بار صداشو شنیدم تو ریدکال واقعا خوشحال شدم

15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟

هیچ خاطره بدی ندارم ازش

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟

نمی دونم

17.از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟

بلی

20.از 1 تا 10 بهش نمره بده :

10

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟

100%

22.یک بیت شعر تقدیمش کن :

به دیدارم بیا ای یار که من در بند پائیزم
مرا همخانه کن با خویش که با عشق تو لبریزم

23.یه انتقاد :

ندارم

24.یه پیشنهاد :

ماشالا کامله

25.یه آرزو براش :

آرزو میکنم همیشه موفق باشه:گل:

1.نظرتون در رابطه با پروفایلم ؟

خیلی قشنگو آرامش بخشه

2.این که زیاد اهل صحبتهای روزمره نیستم و توی چت باکسم کمتر میام آیا تعبیر به یخ بودن و بی معرفتیم می کنید یا کم حرفیم یا غیره؟ (اگر نظرتون غیره ست لطفا شرح بدین)

نه دلیل نمیشه.
وقتشو جای بهتری صرف میکنه. :دوست:

3.به نظرتون مدیر سختگیری هستم یا آسون گیر یا متوسط ؟

:گل:ی

4.به عنوان یک دوست به نظرتون من چقدر به شما اهمیت می دم ؟

• :دوست:به اندازه گلم

5.شما چقدر برای من اهمیت قائلید ؟

اندازه بهترین دوستم:گل::گل::گل::دوست::دوست::دوست:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

1. اخــلاق و رفتارش: فوق العاده خوب و عالی

2. نوع برخوردش با شما : بسیار خوب و با احترام

3. نوع برخوردش با كاربران ديگه: بسیار خوب و با احترام

4. پستهایی که ارسال كرده : فاطمه خانم از دوستانی هستند که اکثر پست های مفید و تخصصی در بخش خودشون ارسال میکنند، در سایر تاپیک ها هم همیشه کم گو و گزیده گو هستند.

5. فعالیتش تو سایـت : از دوستانی هستند که همیشه زحمات خوب و به یادماندنی برای انجمن خودشون کشیده اند. دلسوز و پر تلاش.

6.بيشتر در چه بخشي فعاليت ميكنه: ادبیات

7. نظرت در مورد نام كاربريش : بسیار عالی

8. نظرت در مورد امضاش : من کلاً این تاپیک که میام امضایی از کسی یادم نیست! :بدجنس:

9. نظرت در مورد آواتارش : مجبورم کردید برم ببینم! اون گل های سفید که شبیه یاس هستند رو بسیار دوست دارم. امضاشون رو هم دیدم تصویر و نوشتشون بسیار زیباست.

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟ نه هیچ زمانی دلخوری پیش نیامده با رفتاری که از ایشون سراغ دارم محال میدونم که در آینده هم چنین موردی پیش بیاد.

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟ اوه! چندین بار! جدیداً دو سوتی خنده دارم رو از طریق نظرات امتیاز بهم گفتن که من هم رفتم سریع درستشون کردم! :خنده2:

12. بدتریـــن خصوصیات : اصلاً من در ایشون خصوصیات بدی ندیدم.

13. بهتریـــن خصوصیــات : آرام و متین و مهربان بودن.

14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ حضور و اضافه شدن ایشون به جمع ایران انجمنی ها بهترین خاطره است.

15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟این خاطره ی بد از ایشون که نیست ولی مربوط به ایشون هست. فکر میکنم دو باری گردهمایی صوتی گذاشتند که بر خلاف سایر موارد دوستان نتونستند شرکت کنند و دقیقاً روزهایی بود که خود من هم نبودم و من هم بابت ناراحتی فاطمه خانم واقعاً ناراحت شدم.

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟ شاید باران خانم.

17.از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ :85: :41: فکر میکنم این دوتا باشن! :خنده2:

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟ من چیزی خاطرم نیست.

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟ مطمئناً از موفق ترین مدیران ایران انجمن هستند.

20.از 1 تا 10 بهش نمره بده : 20

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟ بله.

22.یک بیت شعر تقدیمش کن : به سراغ من اگر می آیید نرم و آهسته بیایید، مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من...

23.یه انتقاد : انتقادی ندارم خوشبختانه! :بدجنس:

24.یه پیشنهاد : صبورتر باشید.

25.یه آرزو براش : امیدوارم شرایطی در ایران براتون فراهم بشه که وسوستون کنه دل بکنید و برگردید به کشور خودتون. البته این آرزو رو همیشه برای هموطن هامون داشتم.

1.نظرتون در رابطه با پروفایلم ؟ فقط یک آهنگ لایت کم داره! :بدجنس:
2.این که زیاد اهل صحبتهای روزمره نیستم و توی چت باکسم کمتر میام آیا تعبیر به یخ بودن و بی معرفتیم می کنید یا کم حرفیم یا غیره؟ (اگر نظرتون غیره ست لطفا شرح بدین) (5 نمره!) شرح دهیدتون من رو یاد سوالات سخت امتحانی انداخت که آخرشون هم یک 5 نمره داشتن!:خنده2: نه اتفاقاً این نوع رفتار شما احساس سردی رو منتقل نمیکنه. بیشتر باعث خاص تر بودن و به نوعی شیرینی و جذابیت خاص در شما میشه. ادامه بدید خوبه! :بدجنس:
3.به نظرتون مدیر سختگیری هستم یا آسون گیر یا متوسط ؟ یک مدیر باید سخت گیر باشه البته نه بهونه گیری برای سخت گیری! قاطعیتتون در مدیریت رو بسیار میپسندم.
4.به عنوان یک دوست به نظرتون من چقدر به شما اهمیت می دم ؟ مطمئناً نه من بلکه رفتارتون ثابت کرده که به همه ی دوستانتون بیشترین اهمیت رو میدید.
5.شما چقدر برای من اهمیت قائلید ؟ فوق العاده زیاد برای من محترم هستید. چند مورد بوده که چون شما از بنده خواستید نه نتونستم بگم! :خنده2:

Mans0ur

New member
اخــلاق و رفتارش: عالی

2. نوع برخوردش با شما : بسیار خوب و با رعایت احترام .

3. نوع برخوردش با كاربران ديگه: اینم همینطور

4. پستهایی که ارسال كرده : همه اشون مفیدن.

5. فعالیتش تو سایـت : من بیشتر ایشونو تو بخش مشاعره میبینم

7. نظرت در مورد نام كاربريش : نظری ندارم

8. نظرت در مورد امضاش : خوبه

9. نظرت در مورد آواتارش : قشنگه. دوست دارم

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟ هرگز

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟ حضور مداومشون تو انجمن و عفلی الخصوص بخش ادبیات خودش کمکه

12. بدتریـــن خصوصیات : ندارند

13. بهتریـــن خصوصیــات : مهربانی و صمیمی بودن
14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ والله من خاطره زیادی ندارم. نه فقط با ایشون. با همه. ولی فکر میکنم گردهمایی تو ریدکال بود.

15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ ندارم

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟ فکر میکنم بارون

17.از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟ من چیزی خاطرم نیست.

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟ قطعا

20.از 1 تا 10 بهش نمره بده : 10

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟ بله.

22.یک بیت شعر تقدیمش کن : با قلم میگویم . ای همراه ، ای همزاد ، ای هم سرنوشت. هردومان حیران بازیهای دوران های زشت. شعرهایم را نوشتی دست خوش. اشکهایم را کجا خواهی نوشت؟

23.یه انتقاد : انتقادی ندارم

24.یه پیشنهاد : ندارم

25.یه آرزو براش : امیدوارم هرجا که هستید همیشه شاد و سالم و تندرست باشید و همیشه لبخند رو لباشون باشه

1.نظرتون در رابطه با پروفایلم ؟ عالیه
2.این که زیاد اهل صحبتهای روزمره نیستم و توی چت باکسم کمتر میام آیا تعبیر به یخ بودن و بی معرفتیم می کنید یا کم حرفیم یا غیره؟ (اگر نظرتون غیره ست لطفا شرح بدین) (5 نمره!) والله هر کسی خصوصیات خاصی داره. من کلا قضاوت نمیکنم راجع به هیچ کسی.چون بستگی به شرایط داره و تحت شرایط مختلف آدمها رفتار متفاوتی دارند.
3.به نظرتون مدیر سختگیری هستم یا آسون گیر یا متوسط ؟ خوبید. اگه با خطکش منو نزنید خوب تر هم میشید. مثل خانوم بارون خشانت به خرج ندید :نیش:
4.به عنوان یک دوست به نظرتون من چقدر به شما اهمیت می دم ؟ کاملا کافی.
5.شما چقدر برای من اهمیت قائلید ؟ خیلی زیاد. شما خیلی محترمید واسم.

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد

مشاهده پیوست 7971

1. اخــلاق و رفتارش: مهربون و جدی

2. نوع برخوردش با شما : عالی
3. نوع برخوردش با كاربران ديگه: نرمال

4. پستهایی که ارسال كرده : جالب انگیزناک

5. فعالیتش تو سایـت : خوب

7. نظرت در مورد نام كاربريش : خوبه... اسمش هست.

8. نظرت در مورد امضاش :امضاء اش شعر زیبایی هست و با عکس همخوانی داره ... میدوستمش...

9. نظرت در مورد آواتارش : خب راستش رو بگم خوشم نیومد...

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟ نه

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟ بله... تو پیام خصوصی

12. بدتریـــن خصوصیات : خب چیزی ندیدم که بگم...

13. بهتریـــن خصوصیــات : فکر کنم آدم باحوصله ای باشه... همینطوره...

14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ یادم نیست

15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ ندارم

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟ فکر کنم بارون و مریم

17.از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ بیشتر از عکس استفاده میکنه تا شکلک

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟ متوجه تیکه کلامش نشدم ... داری فاطمه ؟

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟بله ... وگرنه رنگش بینفشه نمیشد...

20.از 1 تا 10 بهش نمره بده : 9.99

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟ بلی ... شایدم دیدمش... نهههههههه فاطمه:نیش2:

این شعر حسین پناهی رو خیلی میدوستم... دادم واسم نوشته خوشنویس... همیشه وقتی دلم میگیره یه جورایی ، میخونمش و بعد یه صندلی میذارم جلوی پنجره و یه چایی داغ میخورم... خیلی حس خوبی بهم دست میده...
تقدیم به فاطمه عزیز:
و رسالت من این خواهد بود
تا دو استکان چای داغ را
از میان دویست جنگ خونین
به سلامت بگذرانم
تا در شبی بارانی
آن ها را
با خدای خویش
چشم در چشم هم نوش کنیم

23.یه انتقاد : این قدر واسم عکس نفرست... من که نمیتونم بفرستم... همش شرمنده تو میشم فاطمه جون...

24.یه پیشنهاد : پیشنهاد میکنم بهت پیشنهاداتی که در هر زمینه است رو و ارزش داره و خوبه قبول کنی..:18:

25.یه آرزو براش : بهترین ها رو برات آرزومندم...

1.نظرتون در رابطه با پروفایلم ؟ خوبه ولی میتونی خوشجل ترش کنی...
2.این که زیاد اهل صحبتهای روزمره نیستم و توی چت باکسم کمتر میام آیا تعبیر به یخ بودن و بی معرفتیم می کنید یا کم حرفیم یا غیره؟ (اگر نظرتون غیره ست لطفا شرح بدین) نه...
3.به نظرتون مدیر سختگیری هستم یا آسون گیر یا متوسط ؟ نه سخت گییری و نه آسون گیر و نه متوسط... معتدلی...:95:
4.به عنوان یک دوست به نظرتون من چقدر به شما اهمیت می دم ؟ خیلی... چون همیشه تو دوستی جلوتری و من همیشه عقبم...:96:
5.شما چقدر برای من اهمیت قائلید ؟ در حد توانم برام با اهمیت و مورد احترامی...:14:

آخرین ویرایش:

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
سلاااام :11::نیش:

1. اخــلاق و رفتارش: خیلی خوب و عالیه :گل:

2. نوع برخوردش با شما : با من که خیلی خوب برخورد میکنه :9: نه خب خیلی خوش برخوردِ :بله::نیش:

3. نوع برخوردش با كاربران ديگه: تا اونجایی که دیدم خوب بوده :دست:

4. پستهایی که ارسال كرده : پستهاش اکثراً شعر و عکس هستن و 80 90 درصد هم خیلی قشنگن :ایول:

5. فعالیتش تو سایـت : فعالیتش زیاده و تقریباً همیشه هستش :نیش:

6.بيشتر در چه بخشي فعاليت ميكنه: در بخش نرم افزار :تعجب: عرضم به خدمتتون که ادبیات و عکس :بله:

7. نظرت در مورد نام كاربريش : اسم خودشه و یه زمانی یکم از فامیلش :سوت::نیش:

8. نظرت در مورد امضاش : امضاش کلاً یه دختر کوچیک! بود که با سرعت خارق العاده ای بزرگ شد :خنده2: شعرش هم خیلی قشنگ هست :دوست:

9. نظرت در مورد آواتارش : آواتار فعلیش خوبک هست :گل:

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟ نُچ :نه:

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟ کمک:فکر: کمک:فکر: آره ولی هر چی فکر میکنم یادم نمیاد کجا و چجوری :نمیدونم:

12. بدتریـــن خصوصیات : اگه داره نِیدونم :نیش:

13. بهتریـــن خصوصیــات : رک و راست حرف میزنه :نیش: و به نظرم این باعث میشه آدم احساس راحتی بکنه :بله: این بهترین بوداا وگرنه خصوصیات خوب که زیاد داره:نیش: مهربان، شوخ، سرعت عمل زیاد:دست: و خوش سلیقه :بله:

14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ خاطره که زیاده و یادم نمیاد :نمیدونم: ولی یه دونش واسه اولین باری بود که مشاعره سرعتی برگذار میشد :نیش: به محض اینکه تاپیکش زده شد و اولین بیت شعر رو گذاشت انجمن خالی از سکنه شد :خنده2: و فقط خودش بود و من و مریم خانم :نیش: خلاصه شانس آورد ما اونجا بودیم:بدجنس: وگرنه باید تنهایی مشاعره سرعتی رو ادامه میداد :زبون:

15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ یادم ندارم:گل:

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟ با همه :نیش:

17.از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ یه زمانی :41: بود ولی الان شده :85: ... :گریه::گریه:

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟ این :85: ...:15:

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟ بلی :ایول:

20.از 1 تا 10 بهش نمره بده : خیلی بیشتر از 10 :گل:

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟ بلی خیلی زیاد :احترام:

ای آنکه به تدبیر تو گردد ایام
ای دیده دل از تو دگرگون مادام
وی آنکه بدست توست احوال جهان
حکم فرما که شود، ایام دوستان به کام

23.یه انتقاد : احساس میکنم یه خرده زودرنج باشی :نیش: اگر نیستی که هیچ ولی اگر هستی سعی کن نباشی :گل: عجب انتقادی :9:

24.یه پیشنهاد : کیک ها رو قبل از مسواک بیار خواهشاً :خنده2:

25.یه آرزو براش : از خدا براش عافیت میخوام :گل:

1.نظرتون در رابطه با پروفایلم ؟ یه نظر کارشناسی داریم :نیش: یه نظر مرامی :نیش: مرامی میگه که پروفایلت حرف نداره خیلی خیلی خوبه :نیش: کارشناسی هم که من بلد نیستم که بگم چطوره :نیش: ولی خب در کل بدش نیست! پس زمینه خوبه ولی این نوار سمت راست ترکیب صورتی و سبز بدش نیست البته سلیقه ایه :نیش: ولی این نوشته هاش که آبی کمرنگ هستن اگه یه رنگ دیگه بودن یعنی تیره تر فکر کنم بهتر بود :نیش: فعلاً همین نظرات بسه :86::نیش:
2.این که زیاد اهل صحبتهای روزمره نیستم و توی چت باکسم کمتر میام آیا تعبیر به یخ بودن و بی معرفتیم می کنید یا کم حرفیم یا غیره؟ (اگر نظرتون غیره ست لطفا شرح بدین) کم میای چت باکس ؟! :تعجب: یخ که نیستی :نیش: بی معرفت هم که نیستی :نیش: کم حرفم نیستی خب :نیش: سوالت مشکل داره :نیش: اینطوری هر کی نیاد چت باکس محکوم میشه :نیش:
3.به نظرتون مدیر سختگیری هستم یا آسون گیر یا متوسط ؟ تا حالا که برخورد مدیریتی باهات نداشتم :زبون:
4.به عنوان یک دوست به نظرتون من چقدر به شما اهمیت می دم ؟ به نظرم زیاد :بله:
5.شما چقدر برای من اهمیت قائلید ؟ خودت چی فکر میکنی؟ :بدجنس:

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام فاطمه جان:11: ممنون از دعوتت. با کوله بار نقدم اومدم!
:بدجنس::15:

1. اخــلاق و رفتارش: خیلی خوبه. فاطمه رفتار منحصر به فرد و دوست داشتنی ای داره.

2. نوع برخوردش با شما : سعی می کنه خوب باشه.:بدجنس::15:

3. نوع برخوردش با كاربران ديگه: می پسندم:دست: خیلی خوبه

4. پستهایی که ارسال كرده : مفید و دلنشین:بغل:

5. فعالیتش تو سایـت : گرم و طرب انگیز و پرسخاوت:14: همیشه از عکسایی که توی انجمن می ذاره لذّت می برم. سلیقه ی زیادی توی انتخاب عکس داره. به خصوص اینکه با سخاوت عکسای متنوع به پروفایل دوستانش هدیه می کنه. خیلی بزرگ و باارزشه این کار.:دست:

6.بيشتر در چه بخشي فعاليت ميكنه: سبزه قبای خودمه:بله: ادبیات :شاد: و عکس:دست:. از صحبتاش توی بحثای آزاد لذّت می برم.

7. نظرت در مورد نام كاربريش : قشنگه و نشان از رک و راست بودنش.

8. نظرت در مورد امضاش : می پسندم:گل:

9. نظرت در مورد آواتارش : :نیش::8: نهایت لطفش به منه که این عکس رو برای آواتارش انتخاب کرده. خودم هدیه داده بودم با تمام دل:شاد:

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟ پیش اومده اما تلاشش رو برای رفعش دیدم و با توجه به علاقه ای که بهش دارم باز هم صمیمانه همدیگه رو می دوستیم.:14:

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟ بعلــــه. کلّاً وجودش برای دوستیمون، حسّمون و مدیرتمون کمک هست.

12. بدتریـــن خصوصیات : من چیزی به عنوان بدترین
ندیدم و نمی تونم بگم. شخصیت فاطمه تحسین برانگیزه و درون زیبا و خالصی داره. من خیلی دوست دارم مدلش رو.:نیش:

13. بهتریـــن خصوصیــات : فاطمه جانمان خیلی ریلکسه:نیش: یک خصوصیتی که داره و همیشه بهش فکر می کنم اینه که خوب می تونه برنامه ریزی کنه و اصولاً گویا جای هیچ کاری رو به کار دیگه ای نمی ده. مؤدبه، طرز فکرش در خیلی مسائل نشان از دید باز و منش زیباش داره. عاشق شادی و مهربونیه امّا اصول خودش رو داره و همونطور که گفتم همه چی رو با توجه به نگاه خودش سر جای خودش انجام میده. خصوصیات خوب زیادی داره و در کل یک دختر مثال زدنی و یک انسان درستکار هست.

14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ همیشه زنگ صداش توی گوشمه. عکساشو هم دوست دارم.

15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ :اخم: :نیش:

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟ محبّت و دوستیش رو به همه می رسونه ولی شاید از لحاظ صمیمیت نگار و بارون و مریم و بعدترش میترا و نسرین اضافه شدن.

17.از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ :بغل: :گل: :41:

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟ تکیه کلام خاصّی نداره.

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟ :نیش: ازون سؤالای خطرناک بود. بله خب موفّق بوده و ممنونشیم.:39:

20.از 1 تا 10 بهش نمره بده : فک کنم تا خود 10 راهی نباشه.:19:

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟ خیلی زیاد. روزی که ببینمش یکی از بهترین روزای زندگیمه.:شاد:

زندگی جیره ی مختصری است...
مثل یک فنجان چای
و کنـــارش عشــــق است...
مثل یک حبـــه ی قنـــــــد
زندگی را با عشق نوش جان باید کرد :گل:​

23.یه انتقاد :
فاطمه خصوصیات دوست داشتنی زیادی داره امّا خب هیچ کدوم ما کامل نیستیم. خصوصیتی رو که پیشنهاد می کنم در موردش فکر کنه اینه که تعصّب به خرج نده:دوست: و دیگه اینکه روی طرز فکرش (در مورد مسائل مختلف) پافشاری نکنه. گاهی واقعیّات دنیارو از زوایای مختلف میشه نگاه و تحلیل کرد.

24.یه پیشنهاد : از همون عنصر آرامشش تا می تونه استفاده کنه. :نیش::12:

25.یه آرزو براش : آرزوهای والا و قشنگی داره. امیدوارم همه ی آرزوهاش برآورده به خیر بشن.:گل:

1.نظرتون در رابطه با پروفایلم ؟ خب ماست من که ترش نمی تونه باشه! :بدجنس: مرسییی که بک گراند منو گذاشتی. اون گل قشنگه ولی برای تنوع عوضش کن:12:. در کل قشنگه و با دیدنش به یاد فاطمه بانو و سلیقه ی خودش میوفتم.:18:
2.این که زیاد اهل صحبتهای روزمره نیستم و توی چت باکسم کمتر میام آیا تعبیر به یخ بودن و بی معرفتیم می کنید یا کم حرفیم یا غیره؟ (اگر نظرتون غیره ست لطفا شرح بدین) من فکر می کنم کم توی چت باکس نیستی. همیشه سر میزنی. هرچند کوتاه امّا همین که حال و احوالی از دوستات می پرسی خیلی عالیه. اینکه گپ های چت باکست طولانی و مفصّل نیست دلایل زیادی می تونه داشته باشه ولی هیچ کدوم دلیل بر یخ بودن و بی معرفتیت نیست.:دوست:
3.به نظرتون مدیر سختگیری هستم یا آسون گیر یا متوسط ؟ سختگیری به جا لازم و واجبه. ادامه بده.:داغ:
4.به عنوان یک دوست به نظرتون من چقدر به شما اهمیت می دم ؟ من راضی ام ازت ای دوست:بغل: اوایل با درنظرگرفتن رفتارت فکر می کردم محبّتم رو باور نداری ولی بعدها متوجه شدم اشتباه می کنم. اوایل نگرانم می کرد ولی الآن مطمئن شدم که دلیلش هرچی هست ناشی از ضعف دوستیمون نیست. :ایول:
5.شما چقدر برای من اهمیت قائلید ؟ اگه گفتی؟ می دونی که مثل همیشه:شاد:

آخرین ویرایش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات

1. اخــلاق و رفتارش: خوب، مهربون، آروم و پر از آرامش درون.

2. نوع برخوردش با شما : خیلی خوب درست مثل یک خواهر مهربان.

3. نوع برخوردش با كاربران ديگه: همیشه جویای حال کاربران هست، حتی کاربرانی که مدت زیادی هست که به انجمن سر نزدند از طرف فاطمه جان پیام و عکس توی پروفایلشون دارند، و این صبوری فاطمه در ارسال پیام بازدیدکننده واقعا برای من تحسین برانگیزه...

4. پستهایی که ارسال كرده : پست های فاطمه خیلی آرام بخشه و میتونم بگم 99 و نیم درصد از پست هاشون تخصصی و مختص بخشی هست که مدیریت اون رو به عهده دارند.

5. فعالیتش تو سایـت : بیستــــــ:گل:

7. نظرت در مورد نام كاربريش : نام کاربریش اسم خودش هست و من علاقه خاصی به اسم فاطمه دارم.

8. نظرت در مورد امضاش :عکسی که توی امضاش گذاشته خیلی آرامشبخشه و منو یاد قایق کارتون آن شرلی میندازه :))

9. نظرت در مورد آواتارش : گل مریم ... عاشق گل مریم هستم :بغل:

10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟ نه نه ولی فکر کنم فاطمه چند باری از دست من دلخور شده، همینجا ازش معذرت میخوام و امیدوارم منو با همه کم و کاست هام ببخشه :5:

11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟ بله خیلی ... اخیرا هر فایل پیوستی که ارسال میکنه رو بهم اطلاع میده تا تائیدشون کنم و این کارش باعث تسریع در کارم میشه :2:

12. بدتریـــن خصوصیات : نمیشه گفت بدترین ولی این پاک بودن فاطمه ممکنه خیلی بهش آسیب بزنه که امیدوارم هیچوقته هیچوقت دوستم اذیت نشه :بغل:

13. بهتریـــن خصوصیــات : بهترین خصوصیتی که از فاطمه جان سراغ دارم این هست که کودک درونش بیداره بیداره :12:

14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ زمانی بود که توی ریدکال فاطمه داستان تخم مرغ و پنجره اتاقش و تعریف کرد:خنده2: هنوز هم گه گاه به یاد اون روز میوفتم و ناخودآگاه لبخند میزنم:نیششش:

15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ این بود که نتونسته بودم در گردهمایی ادبی ریدکال شرکت کنم و از من دلخور شده بود :73:

16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟ با من و بارون و نگار و میترا و نسرین و پرستو و همه بر و بچه های انجمن :)

17.از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ :6::نی نی::گل:

18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟به قول بارون گشتم نبود :9: .... (بارون من چرا همیشه توی زوم یاد این تیکه کلام تو میوفتم! :لوبخند:)

19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟ بلی موفق بوده :4:

20.از 1 تا 10 بهش نمره بده : شونصد و شصت و شیش + 10 :بدجنس:

21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟ بله خیلی دوست دارم و امیدوارم یه روز ببینم فاطمه جانم رو :بغل:

دوستانم همه نابند . طلا سیری چند ؟
درد باد از همه شان دور . بلا سیری چند ؟

بی گل روی عزیزان نفسم میگیرد​

بی حضور رفقا صلح و صفا سیری چند ؟

23.یه انتقاد : آ آ آ از این حرف ها نزنید :اخم:

24.یه پیشنهاد : مواظب خوبی هات باش دوست جونم :گل:

25.یه آرزو براش : امیدوارم همیشه و همیشه بهترین لحظات رو در جمع خانواده سپری کنه و لبخند در همه حال مهمون لبش باشه :گل:

1.نظرتون در رابطه با پروفایلم ؟ من عاشق آلبوم عکس پروفایل فاطمه هستم و گاهی میرم و یه چرخ لابه لای کلکسیونی که فاطمه از عکس هایی که بچه ها بهش هدیه دادند میزنم :14: یکی از عکس هایی که فاطمه برای بک گراند پروفایلش استفاده کرده رو خیلی دوست دارم و منو به یاد خاطرات بهار امسالم میندازه، قبل تر یه بیوگرافی کاملی از خودش نوشته بود که از خوندنش لذت میبردم :84:
2.این که زیاد اهل صحبتهای روزمره نیستم و توی چت باکسم کمتر میام آیا تعبیر به یخ بودن و بی معرفتیم می کنید یا کم حرفیم یا غیره؟(اگر نظرتون غیره ست لطفا شرح بدین) نه عزیزم شخصیت شما خیلی متفاوت هست و من حضورت رو همیشه در انجمن حس میکنم ... خوشحالم که در کنارمون هستی، اینو از ته قلبم دارم میگم :گل:
3.به نظرتون مدیر سختگیری هستم یا آسون گیر یا متوسط ؟شما دقیق هستی و خیلی با احتیاط عمل میکنی ... متوسط گیر :)
4.به عنوان یک دوست به نظرتون من چقدر به شما اهمیت می دم ؟ از رابطه ای که با من داری و اهمیتی که بهم میدی راضی هستم و بودنت در کنارم آرامش بخشه:بغل:
5.شما چقدر برای من اهمیت قائلید ؟ بسیار خیلی زیاد ... خودت میدونی در که بسته باشه من از پنجره میام پیشت چون همیشه دلتنگت میشم فاطیمه جانم :بغل: دوست دارم هر وقت از من و کارهای من دلگیر شدی بیای بهم بگی :5:

ممنونم از دعوتت فاطمه جانم:1:
برای دیر شرکت کردنم هم قبلا با دفتر صحبت کردم و موجه هست :بدجنس::گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا