: ســـوالــات عمــومــي :
1. اخــلاق و رفتارش:خووووب...مودب..متین:گل:
2. نوع برخوردش با شما : مشخصه خیلی دوسم داره:خنده2:
3. نوع برخوردش با كاربران ديگه: ای...با دوستان دیگه هم خووووووبه...ولی با من مهربونتره:گل::زبون:
4. پستهایی که ارسال كرده :خوب و مفید
5. فعالیتش تو سایـت :خوووووووووووووووووب...اکتیوه خوشگله کیجا:خنده2:
6.بيشتر در چه بخشي فعاليت ميكنه:ادبیات و عشر و احساس و...:احترام:
7. نظرت در مورد نام كاربريش :اسمشه...قشنگه...:گل:
8. نظرت در مورد امضاش :همون دختره؟خوشگل بود...کلا امضاهاش خوبه...با معنیه..:خنده2:
9. نظرت در مورد آواتارش :خووووب...
10. تا به حال ازش دلخور شدی ؟ کی؟نوچ..چرا حرف درمیارین؟؟چیشششش:زبون:
11. تا به حال بهت کمک کرده؟كجا و چه جوری؟پستای منو تو ادبیات جابجا کرده...کمک خاصی نکرده..ها؟؟؟چیه خب؟؟اگه کردی یادم نمیا...اما من یه بار یه راهنماییش کردم خیلی باحال بود...:خنده2:
12. بدتریـــن خصوصیات :من خصوصیت بدی ندیدم..فقط یه چیز کوچیک اینکه شاید منظور آدمو بعضی وقتا بد بگیره...و زمینه ساز کدورت شه...همین!!!
13. بهتریـــن خصوصیــات :مهربونیش...پیام واسم میذاره..از بامعرفتایی بود که پروفایلمو نورانی میکرد وقتایی که نبودم:ناراحت:
14.جالب ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟یه سوتی داده بود...من بهش گفتم...:خنده2:عمرا بگم چی بوده...فاطمه تپش قلبت الان چنده؟؟؟:خنده2:
15.بدترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟سوکس تو خونشون بود...هههههههههه..البته شب باحالی شدا...کلی خندیدیم..:خنده2:
16.تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته ؟فک کنم بارون...مریم..میترا...ممممممممممممممممممممممممن:خنده2:
17.از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟دقت نکردم...بیشتر شاده:خنده2:
18.تــیکــه کلامـش چــیه ؟جان....جان...همش میگه...چیز دیگه ای یادم نمیاد...
19.به نظرت تـو مدیریت مــوفق بـــوده ؟بلی....پندبار پستای منو جابجا کرد دیگه...:خنده2:
20.از 1 تا 10 بهش نمره بده :9/5
21. دوست داري از نزديك ببينيش ؟آرررررررررررری...دوس دارم شیراز باشه...بعد دعوتم کنه با خونواده...چنروز بریم شیرازو بگردیم..:خنده2:
22.یک بیت شعر تقدیمش کن :دوبیت میگم چون دوسش دالم..:زبون:
دریای خیالیم و نمی نیست در اینجا
جز وهم وجود و عدمی نیست در اینجا
رمز دو جهان از ورق آینه خواندیم
جزگرد تحیر رقمی نیست در اینجا
23.یه انتقاد :از سوکس نترس:خنده2:
24.یه پیشنهاد :از سوکس نترسی بهتره:خنده2:
25.یه آرزو براش :در پناه خدا همیشه شادددددد و خندون باشی و سلامت...موفقیتتاتو جشن بگیریم اینجا...:خنده2:
: ســـوالــات اخــتصــاصـي :
1.نظرتون در رابطه با پروفایلم ؟خوفه خوفه...
2.این که زیاد اهل صحبتهای روزمره نیستم و توی چت باکسم کمتر میام آیا تعبیر به یخ بودن و بی معرفتیم می کنید یا کم حرفیم یا غیره؟ (اگر نظرتون غیره ست لطفا شرح بدین)خب سرت شلوغه دیگه..گرفتاری دیگه...ولی همون چند دیقه هم سعی میکنی میای خوبه!!!
3.به نظرتون مدیر سختگیری هستم یا آسون گیر یا متوسط ؟ خوبی....معتدل و میانه:گل:
4.به عنوان یک دوست به نظرتون من چقدر به شما اهمیت می دم ؟جرات داری اهمیت ندی؟؟؟این سلاح هسته ایه من کوووووووو؟؟:خنده2:
5.شما چقدر برای من اهمیت قائلید ؟خییییییییییلی...مگه میشه دوستم باشی ارزش قائل نباشیم؟؟؟؟حرفا میزنیا گلم...:دوست: خیلی دوست دالیییییییییم..هر کی دوست داله مشکل خودشه:خنده2: