• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سئوال

rahnama

پدر ایران انجمن
برای بهتر آشنا کردن عزیزان با ترفندهای مهم رانندگی من سعی میکنم سئوالاتی را مطرح کنم و شما در صورت تمایل جواب آنرا بنویسید.
این ترفندها که نتیجه تجربیات من است در هیچ کتاب و سایتی وجود ندارد .

سئوال :
شما از یک خودرو سبقت میگیرید و به فاصله ای از روبرو خودروی بشما نزدیک می شود و دنده ای هم برای تعویض دیگر وجود ندارد .چگونه سرعت خود را زیاد میکنید که از این مهلکه جان سالم بدر ببرید.
(امیدوارم هیچ وقت این اتفاق برای فردی پیش نیاید)

amin khan

مدیر انجمن
البته من که جواب سوال شما رو نمیدونم ولی بهتر است همچین مواقعی از خیر سبقت بگذریم .:شاد:
یا اینکه تو بعضی از ماشین ها که موتور شون ضعیفه خاموش کردن کولر در این مواقع خیلی به سرعت تاثیر میذاره.

rahnama

پدر ایران انجمن
البته من که جواب سوال شما رو نمیدونم ولی بهتر است همچین مواقعی از خیر سبقت بگذریم .:شاد:
یا اینکه تو بعضی از ماشین ها که موتور شون ضعیفه خاموش کردن کولر در این مواقع خیلی به سرعت تاثیر میذاره.

امین خان جان ضمن تشکر از جواب شما .سئوال من اینست که ما سبقت را گرفته ایم و در این هنگام خودروی بسرعت بما نزدیک می شود.(در مقابل عمل انجام شده قرار گرفته ایم )کولر و بخاری خاموش کردن هم وقت بر است و هم کاری انجام نمی دهد.

rahnama

پدر ایران انجمن
جواب :

سریع کلاج را تا پائین فشار داده وبسرعت پا را روی کلاج برداشته و بشدت گاز می دهیم شتاب آن با یاری خدا ما را نجات خواهد داد.

امیدوارم این اتفاق برای هیچ فردی پیش نیاید.

آخرین ویرایش:
بالا