mohammadshamosi
کاربر ويژه
ساخت یک علامت خطر زیبا در فتوشاپ
پس از پایان این آموزش میتوانید شکلی مثل شکل زیر برای خودتان بسازید:

برای اینکه کاربران با تجربهتر اذیت نشوند عکس های برخی مراحل ابتدایی به صورت لینک گذاشته شده است
ابتدا یک فایل جدید ابعاد ۱۰۰*۱۰۰ پیکسل با پس زمینه سفید بسازید. سپس از قسمت Custom Shapes کلید Shift را پایین نگه داشته و یک مثلث بکشید. (شاید مثلث را در شکل نداشته باشید که باید مانند عکس کمکی ۲ آن را اضافه کنید.)
ابتدا یک فایل جدید ابعاد ۱۰۰*۱۰۰ پیکسل با پس زمینه سفید بسازید. سپس از قسمت Custom Shapes کلید Shift را پایین نگه داشته و یک مثلث بکشید. (شاید مثلث را در شکل نداشته باشید که باید مانند عکس کمکی ۲ آن را اضافه کنید.)

حالا از قسمت لایه ها روی لایهی مثلث کلیک راست کنید و روی Rasterize Layer کلیک کنید. حالا Control را پایین نگه داشته و روی شکل مربع لایهی مثلث کلیک کنید تا مثلث شما انتخاب شود.

منوی Select > Modify گزینهی Smooth را انتخاب کرده و مقدار ۶ آن را اعمال کنید. حالا Control+Shift+I را بزنید و سپس دکمهی Delete را بفشارید. حالا باید همچین چیزی داشته باشید (رنگ مهم نیست):

حالا رنگ ها را با کدرنگ های زیر تنظیم کنید و با انتخاب مثلث و استفاده از ابزار Radial Gradient خطی از بالا به پایین مثلث بکشید تا کمی سایه و رنگ بگیرد.

حالا روی لایهی مثلث دو بار کلیک کنید و تنظیمات را مانند شکل های زیر اعمال کنید:

الان یک علامت تعجب بر روی مثلث اضافه کنید و تنظیمات لایهای زیر را مثل شکل بر آن اعمال کنید. (من از علامت تعجب با سایز ۴۸ و فونت Times New Roman استفاده کردم.)

حالا یک لایهی جدید ساخته (Shift+Ctrl+N) و با همان ترفند پایین نگه داشتن کلید کنترل مثلث را انتخاب کرده و از ابزار نشان داده شده در شکل قسمت های پایینی انتخاب شده را حذف کنید تا یک مثلث کوچک بوجود بیاید.

حالا از منوی Select > Modify یک Contract با مقدار ۲ و یک Smooth با مقدار ۴ به مثلث کوچک اضافه کنید و آن را با رنگ سفید پر کرده و از قسمت لایهها Opacity آن را به ۵۴٪ تغییر دهید.

حالا یک لایه جدید بسازید و دوباره با پایین نگه داشتن Control مثلث بزرگ را انتخاب کنید و از منوی Edit یک Stroke با رنگ سیاه به عنوان حاشیه به این علامت زیبا اضافه کنید.

تموم شد :شاد:
دوستان اگه میخواهید پیشرفتی در کارتون داشته باشید حتما نمیخواد روی همین آموزش ها کار کنید ، یعنی روی یک عکس دیگه آموزش هایی که گفتم رو انجام بدید تا یه طرح جدید زده باشید:دست:
در ضمن:
هر آموزشی خواستید بگید تا در حد توانم براتون بزارم :گل:
موفق هستید ، موفق تر باشید :گل:
با تشکر
دوستان اگه میخواهید پیشرفتی در کارتون داشته باشید حتما نمیخواد روی همین آموزش ها کار کنید ، یعنی روی یک عکس دیگه آموزش هایی که گفتم رو انجام بدید تا یه طرح جدید زده باشید:دست:
در ضمن:
هر آموزشی خواستید بگید تا در حد توانم براتون بزارم :گل:
موفق هستید ، موفق تر باشید :گل:
با تشکر