سالاد بادنجان و فلفل قرمز (اسپانيا)
مواد لازم (جهت 4-5 نفر) : 1 عدد بادنجان درشت 2 عدد فلفل دلمه اي قرمز 3-4 عدد فلفل سبز تند 2 عدد پياز 2 عدد سيب زميني درشت 4-5 عدد گوجه فرنگي كوچك 2-3 قاشق جعفري يا گشنيز، ساطوري 4 قاشق روغن زيتون
نمك و فلفل طرز تهيه :
فر را روي 350 درجه سانتي گراد گرم كنيد. به جز گوجه فرنگي، همه تره بار شسته و خشك كرده را كمي با روغن چرب كنيد و روي ورق آلومينيوم 45 دقيقه در فر بگذاريد. در 15 دقيقه آخر گوجه فرنگي را هم اضافه كنيد.
تره بار كباب شده را بگذاريد خنك شود، سپس پوست بگيريد و تخم فلفل دلمه اي را در بياوريد. بادنجان را رشته رشته ببريد و سيب زميني را خرد كنيد. پياز را حلقه حلقه كنيد. اجزاي سالاد را در يك ديس يا ظرف باز بچينيد و نمك و فلفل بپاشيد. روغن را روي سالاد بدهيد و جعفري يا گشنيز را روي آن بپاشيد.
تره بار اين سالاد را به جاي گذاشتن در فر مي توان با كمك صفحه شعله پخش كن روي اجاق گاز كباب كرد.
يك تكه ماهي شور در كنار اين سالاد هيچ ضرري ندارد.
مواد لازم (جهت 4-5 نفر) : 1 عدد بادنجان درشت 2 عدد فلفل دلمه اي قرمز 3-4 عدد فلفل سبز تند 2 عدد پياز 2 عدد سيب زميني درشت 4-5 عدد گوجه فرنگي كوچك 2-3 قاشق جعفري يا گشنيز، ساطوري 4 قاشق روغن زيتون
نمك و فلفل طرز تهيه :
فر را روي 350 درجه سانتي گراد گرم كنيد. به جز گوجه فرنگي، همه تره بار شسته و خشك كرده را كمي با روغن چرب كنيد و روي ورق آلومينيوم 45 دقيقه در فر بگذاريد. در 15 دقيقه آخر گوجه فرنگي را هم اضافه كنيد.
تره بار كباب شده را بگذاريد خنك شود، سپس پوست بگيريد و تخم فلفل دلمه اي را در بياوريد. بادنجان را رشته رشته ببريد و سيب زميني را خرد كنيد. پياز را حلقه حلقه كنيد. اجزاي سالاد را در يك ديس يا ظرف باز بچينيد و نمك و فلفل بپاشيد. روغن را روي سالاد بدهيد و جعفري يا گشنيز را روي آن بپاشيد.
تره بار اين سالاد را به جاي گذاشتن در فر مي توان با كمك صفحه شعله پخش كن روي اجاق گاز كباب كرد.
يك تكه ماهي شور در كنار اين سالاد هيچ ضرري ندارد.