• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سالاد تابستانی و کاردینال

hamid-reza1

New member
طرز تهیه سالادهای تابستانی

1372902969.jpg
لایه های تشكیل دهنده این سالاد عبارتند از ذرت تازه و سیب زمینی و ماهی تن گریل شده و سس آن هم از آبلیمو ، زیره و روغن زیتون تصفیه نشده می باشد .



این سالادهای تازه شامل همه نوع مواد غذایی هستند . تركیب وسوسه انگیز تازه ترین میوه ها و سبزی های تابستانی برای شام كامل در آب و هوای گرم تابستان با سس سركه و دیگر سس ها بسیار لذیذ و خوشمره است . سالاد ذرت شیرین و قره قاط ( بلوبری )تركیب ذرت و میوه قره قاط تركیب غیر منتظره ای است اما در این سالاد لیمو شیرازی با زیره سبر طعم این دو ( ذرت شیرین و قره قاط ) را به آسانی با هم جور می کند . سالاد كوفته كله گنجشكی چینی با اسفناجمواد این سالاد كوفته كله گنجشكی ، اسفناج تازه ، توت فرنگی های آبدار و یك نوع سس سركه توت فرنگی خانگی می باشد . برای تزیین سالاد می توانید از چیبس سیب زمینی ادویه دار استفاده نمایید . سالاد ریحان و گوجه فرنگی طعم سس پستو ( سسی ایتالیایی كه مواد اولیه آن سیر خرد شده ، ریحان تازه ، پنیر پارمژان ، روغن زیتون و... می باشد ) در تركیب با گوجه فرنگی و ریحان تازه فوق العاده خواهد بود . برای غنی تر شدن سالاد و برای اینكه بتوان به عنوان یك وعده شام سبک از آن استفاده كرد می توانید مقداری جوجه یا ماهی به سالادتان اضافه كنید . سالاد خربزه با سس كنجد شیرینشیرینی خربزه، طالبی یا عسلك در دستور این سالاد خوشمزه طعم فلفل قرمز موجود در سس را تعدیل می كند . سالاد ذرت تازه با برنجتركیب ذرت تازه ، برنج پخته شده سرد با آب گوجه فرنگی و شاهی تازه این سالاد را به شام سبك برای آب و هوای گرم تبدیل می كند . تكه های فلفل سبز و پیاز قرمز را هم می توانید به این سالاد اضافه كنید . سالاد استیك و سیب زمینیسیب زمینی های كباب شده به همراه استیك گوشت دنده كه با مقداری زیادی كاهو سرو می شود .
 
آخرین ویرایش:

hamid-reza1

New member
سالاد كاردينال

1315156084.jpg
اين سالاد بسيار مقوي و خوشمزه است چون شامل موادغذايي فراواني همچون كرفس و گردو مي‌باشد، با گرم‌تر شدن هوا انواع سالاد مي‌توانيد سفره شما را بسيار شكيل



مواد لازم براي شش نفر:
سيب‌زميني پشندي يا استانبولي 500 گرم مغزكرفس يا كاهو دو عدد برنج پخته‌شده سه تا چهار قاشق سوپخوري گردو پوست گرفته خردشده سه تا چهار قاشق سوپخوري كالباس براي تزئين به ميزان لازم سس مايونز يك پيمانه سركه يا آبليمو پيمانه نمك و فلفل به ميزان لازمطرز تهيه:
اين سالاد بسيار مقوي و خوشمزه است چون شامل موادغذايي فراواني همچون كرفس و گردو مي‌باشد، با گرم‌تر شدن هوا انواع سالاد مي‌توانيد سفره شما را بسيار شكيل و زيبا كند براي تهيه اين سالاد ابتدا سيب‌زميني را مي‌پزيم بعد ورقه و خلال مي‌كنيم. مغز كرفس يا كاهو را بلند و باريك خلال مي‌كنيم سس مايونز را با نمك، فلفل و آبليمو يا سركه مخلوط كرده، سيب‌زميني، كرفس، برنج و مغز گردو را داخل سس ريخته و هم مي‌زنيم. سالاد را در ظرف مورد نظر ريخته و آن را با ژامبون يا كالباس قالب زده و مغز گردو تزئين مي‌نماييم.
 
آخرین ویرایش:

hamid-reza1

New member
سالاد سیب زمینی به سبک آْلمانی

خوشمزگی این سالاد بیشتر به خاطر طعم سیر و خیارشور آن است




4536546345654.jpg
خوشمزگی این سالاد بیشتر به خاطر طعم سیر و خیارشور آن استمواد لازم برای 6 نفر:سیب زمینی: یک کیلوگرمتخم مرغ آب پز:‌4 عدد، به صورت حلقه‌ای خرد شود.پیازچه:‌ 4 عدد، به صورت نازک خرد شود.خیارشور متوسط: 5 عدد، خرد شود.ژامبون: 50 گرم، خرد شود.سس مایونز: 2/1 پیمانهسیر: 2 حبه، ریز خرد شود.آب لیمو: 2 قاشق غذاخوریبرگ جعفری خرد شده تازه: 4/1 پیمانهطرز تهیه:• سیب زمینی‌ها را درون آب نمک به مدت 12- 10 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، بپزید سپس آن‌ها را از آب بیرون آورید و بگذارید خنک شوند.• سیب زمینی‌های خنک شده را از عرض به صورت خلال درآورید.• سیب زمینی، تخم‌مرغ، خیارشور، پیاز و ژامبون را در ظرفی بریزید.• درون ظرفی دیگر، سس مایونز، سیر، آب لیمو و جعفری را با هم مخلوط کنید و به اندازه مورد نیاز، نمک و فلفل به آن اضافه کنید.• مخلوط مایونز را به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده، خوب هم بزنید.• سالاد سیب زمینی آماده است و می‌توانید آن را به عنوان شام سبک میل کنید.
 
آخرین ویرایش:

hamid-reza1

New member
سالاد برنج (فرانسه)

1308028883.jpg
همه اجزای سالاد را در ظروف جاداری بریزید و نمک و فلفل بپاشید و زیر و رو کنید و در یخچال بگذارید تا سرد بشود ، سپس در ظرف سالاد بکشید



مواد لازم( جهت 4 تا 5 نفر):

کته یا چلو 3 پیمانه
مغز گردو نیم کوب 100 گرم
کشمش بی هسته خیس خورده 100 گرم
کلم قرمز کوچک نصف بته
سرکه 3قاشق
روغن سالاد 3قاشق
نمک، فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

کلم قرمز را هر چه نازک تر رشته رشته کنید و با یک قاشق سرکه در آب جوش بریزید و پس از 1 دقیقه در آب کش خالی کنید و زیر آب سرد بگیرید ، سپس بگذارید آب آن برود .

همه اجزای سالاد را در ظروف جاداری بریزید و نمک و فلفل بپاشید و زیر و رو کنید و در یخچال بگذارید تا سرد بشود ، سپس در ظرف سالاد بکشید .• برای این سالاد کته یا چلو را باید کمی زنده تر از معمول بردارید .

سیمرغ
 
آخرین ویرایش:

hamid-reza1

New member
سالاد تبوله

1310503235.jpg
اگر بلغور نرم در دسترس نداشته باشيد بلغور درشت را هم مي توان در اين سالاد به كار برد ، گرچه زمان خيساندن آن بايد بيشتر باشد.



اگر بلغور نرم در دسترس نداشته باشيد بلغور درشت را هم مي توان در اين سالاد به كار برد ، گرچه زمان خيساندن آن بايد بيشتر باشد. ..
مواد لازم برای 5 تا6 نفر:

بلغور خام: یک پیمانه
جعفری و گشنیز ساطوری شده 5-6 پیمانه
نعنای تازه ی ساطوری شده 1 تا 2 پیمانه
گوجه فرنگی خورد کرده 3 عدد
کاهوی پیچ 1 بته
پیاز چه با ساقه ی سبز ساطوری شده درشت 7-8 بته
لیمو ترش 4عدد
فلفل تازه ی ساییده 1 قاشق مرباخوری
روغن زیتون نصف پیمانه
نمک به میزان لازم


طرز تهیه:
نكته : اولا باید دانست بلغوری كه این سالاد ( سالاد بلغور ) را با آن درست می كنند از بلغور ایرانی نرم تر است ( تقریبا به نرمی شكر ) ، اما بلغور معمولی هم در این سالاد می توان به كار برد .ثانیا بلغور این سالاد پخته نمی شود و به نظر بسیاری از ما ایرانیان كه سخت به غذای پخته عادت داریم ممكن است غریب بیاید . ولی به شما اطمینان می دهیم كه از درست كردن این سالاد پشیمان نمی شوید. اگر بلغور نرم در دسترس نداشته باشید بلغور درشت را هم می توان در این سالاد به كار برد ، گرچه زمان خیساندن آن باید بیشتر باشد. همچنین بلغور درشت را می توان با گرداندن در مخلوط كن به بلغور نرم مبدل كرد . مخلوط گشنیز و جعفری ساطوری هم می توان در تبوله به كار برد . بلغور را 30 دقیقه در آب سرد بخیسانید . سپس در صافی بریزید و خوب فشار بدهید تا آب آن تماما گرفته شود. لیمو را آب بگیرید و با روغن زیتون در یك ظرف روی بلغور بریزید . پیازچه را همراه با جعفری و گشنیز و نعنا و فلفل قرمز روی بلغور بریزید ، نمك و فلفل بپاشید و زیر و رو كنید . چند برگ بزرگ كاهوی شسته و خشك كرده را در ظرف بازی پهن كنید و تبوله را روی آن بریزید . باقی كاهو را رشته رشته ببرید و گوجه فرنگی را خرد كنید و دور ظرف بچینید .

 
آخرین ویرایش:

hamid-reza1

New member
سالاد تره بار کبابی (اسپانیا)

1310557549.jpg
فر را روی 350 درجه سانتی گراد گرم کنید . پیاز و بادمجان را با پوست یکایک در ورق آلومینیوم ( فویل) بپیچید و 45 دقیقه در فر بگذارید



فر را روی 350 درجه سانتی گراد گرم کنید . پیاز و بادمجان را با پوست یکایک در ورق آلومینیوم ( فویل) بپیچید و 45 دقیقه در فر بگذارید...
مواد لازم جهت 6 تا 7 نفر:


بادمجان قلمی : 2 تا 3 عدد
پیاز متوسط 7 تا 8 عدد
سیر سبز 1 بته
فلفل سبز تند 3 تا 4 عدد
فلفل دلمه ای سبز و قرمز 7 تا 8 عدد
گشنیز و جعفری ساطوری شده درشت 1 پیمانه
بادام خیسانده 1پیمانه
زیره 1 قاشق مرباخوری
سرکه ی انگور 3 قاشق غذاخوری
لیمو 2 عدد
روغن زیتون دو سوم پیمانه
نمک به میزان لازم


طرزتهیه:
فر را روی 350 درجه سانتی گراد گرم کنید . پیاز و بادمجان را با پوست یکایک در ورق آلومینیوم ( فویل) بپیچید و 45 دقیقه در فر بگذارید . در این ضمن فلفل دلمه ای را 20 دقیقه و فلفل سبز تند و سیر را ( با ساقه سبز) 10 دقیقه در فر بگذارید . سپس همه این ها را از فر بیرون بیاوردید . پیازها را پوست بگیرید ، گوشت بادمجان را از پوست در آورید ، و تخم فلفل دلمه ای را بردارید . پیاز و فلفل سبز تند را روی تخته کار خرد کنید و با گوشت بادمجان در ظرف سالاد بپیچید . سیر کباب شده را با زیره در هاون بکوبید . سپس لیمو را آب بگیرید و با سرکه و روغن روی سیر کوبیده بریزید و نمک بپاشید و مخلوط کنید . بادام را در کنار ظرف بگذارید ، و جعفری یا گشنیز را با خمیر سیر روی سالاد پخش کنید . • تره بار این سالاد را به جای گذاشتن توی فر می توان با کمک صفحه شعله پخش کن روی شعله گاز هم کباب کرد .
 
آخرین ویرایش:
بالا