
مواد لازم:
5 عدد متوسط سیب زمینی پخته مربعی خرد شده
400 گرم هویج رنده شده
300 گرم قارچ خرد شده
250 گرم پیازچه حلقه حلقه خرد شده
250 گرم خیارشور مربعی خرد شده
250 گرم ساقه ی کرفس ریز شده
2 قاشق غذاخوری مایونز یا ماست کم چرب
به مقدار لازم آب لیمو
1 قوطی کنسرو ذرت
نمک 1 قاشق چای خوری
پودر نعنا یا پونه خشک 1 قاشق چای خوری
نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
سیب زمینی را در کاسه ی گود بزرگی ریخته، با قارچ و هویج و کرفس مخلوط می کنیم. بعد ذرت و پیازچه و خیارشور را اضافه می کنیم و هم می زنیم. در ظرف دیگری آبلیمو و مایونز را باهم مخلوط می کنیم. به آن فلفل، نمک، نعنا یا پونه را اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن روی سالاد می ریزیم. سپس سالاد را سرو می کنیم. نکته: در صورتی که رژیم دارید، بجای سس مایونز از همان مقدار ماست به اضافه ی نصف استکان سرکه یا آبغوره استفاده کنید.