• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سالاد لبو با سس

پانته آ

متخصص بخش
مواد لازم:
  • گوجه خشک دودی
  • لبو
  • رزماری
  • [h=3]اسفناج
  • [h=3]پنیر لبو
  • سس چیلی
  • سس: سرکه بالزامیک، چیلی، آب‌پرتقال تازه و روغن زیتون
طرز تهیه:
شاید هرگز انتظار چنین مزه‌ای را از لبو نداشته‌اید اما این بشقاب به شما طعم تازه‌ای را اهدا خواهد کرد. تکه‌های شیرین لبو که با ترشی سرکه و تندی چیلی و تازگی آب پرتقال مخلوط می‌شوند، مزه فوق‌العاده‌ای را با دهان شما [h=3]آشنا خواهند کرد. یادتان باشد هر لقمه‌ای که از [h=3]سالاد می‌گیرید، همه مواد را با هم انتخاب کنید که [h=3]ترکیب طعم‌ها برایتان فوق‌العاده جذاب شود. این یک [h=3]سالاد ابتکاری است که باید مراقب باشید به عنوان [h=3]سالاد خارجی به شما معرفی نکنند. شکر خدا،‌ فصلی که در آن زندگی می‌کنید همه مواد لازم این [h=3]سالاد را با قیمت پایین در اختیار شما قرار می‌دهد. این [h=3]سالاد یک استارتر خوب برای ناهاری است که به قصد قهرمانی تهیه می شود!
نکته
سس این [h=3]سالاد احتیاج به ادویه ندارد. فقط مواد را با هم مخلوط کنید و در انتظار تاثیرش روی برگه‌‌ها بمانید.
20133280124123a.jpg.jpg
 
بالا