مواد لازم:
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
خامه : ۰.۲۵ فنجان
گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپخوری
کره : ۳ قاشق سوپخوری
جوهر لیمو : ۰.۵ فنجان
خردل : ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ، خامه و پوره گوجه فرنگی را مخلوط نموده روی آتش بگذارید و هم بزنید تا کمی سفت شود، سپس کره را بهتدریج (هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری) داخل آن ریخته مرتب هم بزنید. همین که تمام کره را ریختید، نمک و عصاره لیمو و گرد خردل را نیز بریزید.
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
خامه : ۰.۲۵ فنجان
گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپخوری
کره : ۳ قاشق سوپخوری
جوهر لیمو : ۰.۵ فنجان
خردل : ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ، خامه و پوره گوجه فرنگی را مخلوط نموده روی آتش بگذارید و هم بزنید تا کمی سفت شود، سپس کره را بهتدریج (هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری) داخل آن ریخته مرتب هم بزنید. همین که تمام کره را ریختید، نمک و عصاره لیمو و گرد خردل را نیز بریزید.