:72:
خب با خودم فکر کردم دیدم با جبران کردنتون مشکلی ندارم:بدجنس:به شرطی که دااااااااااااااغ جبران کنین:50:
219-چرا انقده صندلیتون سرد بود؟:25:
220-اگه بهتون فرصت یه روز مدیریت کلی رو بدن چه میکنین؟:نیش2:
221-کتابم می خونین؟
222-درس مورد علاقتون؟
223-هزینه ی نتتون ماهانه؟:خنده1:
224-بازی رایانه ای هم می کنین؟:خنده1:
225-فکر می کنین بعد از منم کسی میاد ازتون سوال بپرسه؟
226-ویژگی های طرحی که برای زوم طاهره بانو درست میکنین؟:نیش2:
227-چرا خودتون توی زوم ها شرکت نمی کنین؟:25:
228-جماعت :50: را چه کسانی تشکیل می دهند؟:50:
229-خب اینم اخرین سوال من توی صندلی داغتون...کلا حستون نسبت به سوالای من؟
الف) جوونهای امروزی : خب جوونای امروز یه جورایی راحت طلبن و دستشون تو جیب باباس... خیلی خام هستن به نسبت سنشون و پشت سر هم تصمیم اشتباه میگیرن. کارشون هم تفریح های نادرست هست و بیشتر به فکر دوستی هستن تا آینده کاری و زندگی.
ب) پدرها و مادرها : انرژی، امید و آرامش. بهترین دارایی هر انسانی پدر و مادرشه.
ج) کنکور= انتخاب نوع و مسیر زندگی، پنجره ای رو به فردا :خنده1: البته بعضیا میگن غول کنکور :52:
د) سینمای ایران : تا چند دهه پیش جز برترین های دنیا بود اما الان رو به نابودی هست و هر روز بدتر از دیروز و بهتر از فرداش...
ه) سینمای هالییود : بهترین سینمای جهان... همین.
209-دوست داری تا کی رو این صندلی باشی؟ تا وقتی که جواب همه رو داده باشم و کنجکاوی باقی نمونه :kamyar:
210-بهترین دوست انجمنیت؟ با همه در یه سطح معمولی هستم و نمیشه گفت بهترین کیه...
اولین دوستت در انجمن؟ نگار (Nicol) :دوست:
مهربون ترین دوستت در انجمن؟ آبجی نسرین (آسمان دریایی) :دوست:
212-از کدوم افراد جامعه خوشت میاد؟؟؟ دقیقا منظورتو نگرفتم... افراد با شعور و درک و فهم.
213-نظرت در مورد امکانات مردم چیه؟؟؟؟ امکانات زیادی نیس با توجه به زمانی که درش هستیم. مثلا الان چیزایی رو دارن که چندین سال پیش جاهای دیگه استفاده میشده و الان واس اونا قدیمیه. کلا کمبود زیادی حس میکنم... دو دهه عقب تر از سایر کشور ها هستیم واقعا.
214-نظرت درباره کشورمون چیه؟؟؟ از هیچ نظر مثبت نیست نظرم. کشوری عقب افتاده تو خیلی از شاخه ها... تفاوت خیلی زیاد زن و مرد و مشکلات فراوون در جامعه. بیشتر از این نگفتم که منحرف نشم :گل:
215-زنان قدیم با جدید چه فرقی کردن؟ توضیح بده. زنای امروزی از نظر ذهنی بهتر شدن اما حسرت گذشته و از دست رفته ها رو میخورن (1357) دوست دارن خودشون باشن و بسازن، انتخاب کنن و خیلی حق دیگه که الان ندارن. فک میکنم الان به اندازه کافی براشون اهمیت قائل نمیشن و اندازه قدیم نفوذ ندارن :نیش: (ایران)
مردها چطور؟ اونم توضیح بده. مطمئنا مردای جدید خیلی بهتر شدن. فکرشون بازتر و بهتر شده و میدونن که بقیه افراد هم حق و حقوقی دارن. بیشتر تو فکر نیازهای زندگی و زن و بچه هستن و تقریبا زورگویی هم کم شده اما غیرت گذشته رو ندارن...
216-یه کتاب بهم معرفی کن؟ اسم یه کتابم یادم نیست :52: یعنی هر چی بخونم کتاب درسیه :نیش: برو شاهنامه و دیوان اینا رو بخون :خنده2:
217-چه کتابی روت تاثیر زیادی داشته؟ کی بهت معرفی کرده بود؟ کتابی نبوده که بخواد تاثیر بذاره :خنده1:
218-از چه سبک نقاشی خوشت میاد؟ راستش زیاد آشنا نیستم با سبکهاش اما در اون حد دیدم تو جاهای مختلف، سبک واقع گرایی رو بیشتر میپسندم.
خب با خودم فکر کردم دیدم با جبران کردنتون مشکلی ندارم:بدجنس:به شرطی که دااااااااااااااغ جبران کنین:50: ما که از اولشم همین کارو کردیم :بدجنس:
219-چرا انقده صندلیتون سرد بود؟:25: از نظر شما سرده اما منم چون دوست داشتم اینطوری باشه و به موقع بتونم جواب سوالا رو بدم تلاشی نکردم واس بیشتر شدن شعله ش :بدجنس: شاید چون زمانش مناسب نیست اما بهتر از این 9 ماهه پیش رومونه دیگه خواستم الان خودمو خلاص کنم :خنده1:
220-اگه بهتون فرصت یه روز مدیریت کلی رو بدن چه میکنین؟:نیش2:کارایی رو که مدیرای کل میکنن :خنده2: اول یه نگا اما اختیارات و امکانات میکنم بعدش کاری رو که باید میکنم :بله:
221-کتابم می خونین؟ جز کتاب درسی چیز دیگه ای باز نکردم تا حالا :52:
222-درس مورد علاقتون؟ برنامه سازی
223-هزینه ی نتتون ماهانه؟:خنده1: 20-25 تومن :نیش:
224-بازی رایانه ای هم می کنین؟:خنده1: فوتبال Pes :بدجنس:
225-فکر می کنین بعد از منم کسی میاد ازتون سوال بپرسه؟ آره، راستش نمیدونم چقدر وقتم مونده اما اگه تا فردا عصر باشه فک کنم سوال بپرسن بازم :نیش:
226-ویژگی های طرحی که برای زوم طاهره بانو درست میکنین؟:نیش2: شما به یه طرح ساده هم راضی هستید دیگه :بدجنس: بعد صندلی داغ مطمئنا زیاد حوصله ندارم اگه زومتون اون موقع باشه یه طرح ساده :خنده1: نگه دارید یه موقع خوب :kamyar:
227-چرا خودتون توی زوم ها شرکت نمی کنین؟:25: اگر آشنایی با دوستی در حدی باشه که بتونم پاسخ سوالات رو بدم حتما شرکت میکنم :50:
228-جماعت :50: را چه کسانی تشکیل می دهند؟:50: یکی مث شما :خنده2: و خودم :بدجنس:
229-خب اینم اخرین سوال من توی صندلی داغتون...کلا حستون نسبت به سوالای من؟ سوالات خوبی بود و زیاد اذیتم نکرد واقعا :نیش:
خدافس:بای: مرسی طاهره بانو عزیز :دوست:
صندلی داغ کامیار عزیز هم به پایان رسید.
به قول بارون تشکرات بسیار و ممنونیات فراوان از حضورشون و خوشحالم از آشنایی بیشتر با ایشون:گل:
از همه عزیزانی که با لایک و تشکر و هر نوعی ما رو همراهی نمودند سپاسگذارم و از عزیزانی که با سوالاتشون موجب گرمتر شدن صندلی داغ شدند تشکر ویژه:احترام: