• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

**ســی و یکمیـن صندلی داغ ايران انجمن با حضور KAMYAR**

وضعیت
موضوع بسته شده است.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
206- یک عکس از دوران کودکی لطفا

یک عکس از منظره مورد علاقه

یک عکس یا تصویر مورد علاقه خودتون (موضوع آزاد)

207-بهترین و بدترین اخلاقت؟

208-نظرت رو راجع به اینا بگو

الف) جوونهای امروزی

ب) پدرها و مادرها

ج) کنکور=

د) سینمای ایران

ه) سینمای هالییود

209-دوست داری تا کی رو این صندلی باشی؟

210-بهترین دوست انجمنیت؟

اولین دوستت در انجمن؟

مهربون ترین دوستت در انجمن؟

211-صندلی چطوره؟ داغ، گرم، ولرم، سرد، یخ؟ چرا؟

212-از کدوم افراد جامعه خوشت میاد؟؟؟

213-نظرت در مورد امکانات مردم چیه؟؟؟؟

214-نظرت درباره کشورمون چیه؟؟؟

215-زنان قدیم با جدید چه فرقی کردن؟ توضیح بده

مردها چطور؟ اونم توضیح بده

216-یه کتاب بهم معرفی کن؟

217-چه کتابی روت تاثیر زیادی داشته؟ کی بهت معرفی کرده بود؟

218-از چه سبک نقاشی خوشت میاد؟

TAHEREH

متخصص بخش
:72:
خب با خودم فکر کردم دیدم با جبران کردنتون مشکلی ندارم:بدجنس:به شرطی که دااااااااااااااغ جبران کنین:50:

219-چرا انقده صندلیتون سرد بود؟:25:
220-اگه بهتون فرصت یه روز مدیریت کلی رو بدن چه میکنین؟:نیش2:
221-کتابم می خونین؟
222-درس مورد علاقتون؟
223-هزینه ی نتتون ماهانه؟:خنده1:
224-بازی رایانه ای هم می کنین؟:خنده1:
225-فکر می کنین بعد از منم کسی میاد ازتون سوال بپرسه؟
226-ویژگی های طرحی که برای زوم طاهره بانو درست میکنین؟:نیش2:
227-چرا خودتون توی زوم ها شرکت نمی کنین؟:25:
228-جماعت :50: را چه کسانی تشکیل می دهند؟:50:
229-خب اینم اخرین سوال من توی صندلی داغتون...کلا حستون نسبت به سوالای من؟

خدافس:بای:

Xaniar

متخصص بخش زوم
پاسخ سوالات fatemeh

206-یک عکس از دوران کودکی لطفا
http://www.up.iranjoman.com/images/mvd0o46t6dta3a8kvwu.jpg
یک عکس از منظره مورد علاقه
http://www.up.iranjoman.com/images/47fhpe805kxzvee8n.jpg
یک عکس یا تصویر مورد علاقه خودتون (موضوع آزاد)
http://www.up.iranjoman.com/images/dae8w3w9c0wky65qm6yv.jpg

207-بهترین و بدترین اخلاقت؟
بدترینش یکمی زود عصبانی شدنمه :نیش::سوت:
بهترینشم نمیدونم واقعا :52:

208-نظرت رو راجع به اینا بگو

الف) جوونهای امروزی : خب جوونای امروز یه جورایی راحت طلبن و دستشون تو جیب باباس... خیلی خام هستن به نسبت سنشون و پشت سر هم تصمیم اشتباه میگیرن. کارشون هم تفریح های نادرست هست و بیشتر به فکر دوستی هستن تا آینده کاری و زندگی.

ب) پدرها و مادرها : انرژی، امید و آرامش. بهترین دارایی هر انسانی پدر و مادرشه.

ج) کنکور= انتخاب نوع و مسیر زندگی، پنجره ای رو به فردا :خنده1: البته بعضیا میگن غول کنکور :52:

د) سینمای ایران : تا چند دهه پیش جز برترین های دنیا بود اما الان رو به نابودی هست و هر روز بدتر از دیروز و بهتر از فرداش...

ه) سینمای هالییود : بهترین سینمای جهان... همین.

209-دوست داری تا کی رو این صندلی باشی؟ تا وقتی که جواب همه رو داده باشم و کنجکاوی باقی نمونه :kamyar:

210-بهترین دوست انجمنیت؟ با همه در یه سطح معمولی هستم و نمیشه گفت بهترین کیه...

اولین دوستت در انجمن؟ نگار (Nicol) :دوست:

مهربون ترین دوستت در انجمن؟ آبجی نسرین (آسمان دریایی) :دوست:

211-صندلی چطوره؟ داغ، گرم، ولرم، سرد، یخ؟ چرا؟ خوبه سلام دارن خدمتتون :خنده1:
حالا جدی دماش عالیه... چیزی که خودم دوس داشتم اینطوری بشه. چون واقعا اگه سوالات زیاد باشه خسته میشم و مث الان روزی 20-30 تا سوال خیلی عالیه :نیش:

212-از کدوم افراد جامعه خوشت میاد؟؟؟ دقیقا منظورتو نگرفتم... افراد با شعور و درک و فهم.

213-نظرت در مورد امکانات مردم چیه؟؟؟؟ امکانات زیادی نیس با توجه به زمانی که درش هستیم. مثلا الان چیزایی رو دارن که چندین سال پیش جاهای دیگه استفاده میشده و الان واس اونا قدیمیه. کلا کمبود زیادی حس میکنم... دو دهه عقب تر از سایر کشور ها هستیم واقعا.

214-نظرت درباره کشورمون چیه؟؟؟ از هیچ نظر مثبت نیست نظرم. کشوری عقب افتاده تو خیلی از شاخه ها... تفاوت خیلی زیاد زن و مرد و مشکلات فراوون در جامعه. بیشتر از این نگفتم که منحرف نشم :گل:

215-زنان قدیم با جدید چه فرقی کردن؟ توضیح بده. زنای امروزی از نظر ذهنی بهتر شدن اما حسرت گذشته و از دست رفته ها رو میخورن (1357) دوست دارن خودشون باشن و بسازن، انتخاب کنن و خیلی حق دیگه که الان ندارن. فک میکنم الان به اندازه کافی براشون اهمیت قائل نمیشن و اندازه قدیم نفوذ ندارن :نیش: (ایران)

مردها چطور؟ اونم توضیح بده. مطمئنا مردای جدید خیلی بهتر شدن. فکرشون بازتر و بهتر شده و میدونن که بقیه افراد هم حق و حقوقی دارن. بیشتر تو فکر نیازهای زندگی و زن و بچه هستن و تقریبا زورگویی هم کم شده اما غیرت گذشته رو ندارن...

216-یه کتاب بهم معرفی کن؟ اسم یه کتابم یادم نیست :52: یعنی هر چی بخونم کتاب درسیه :نیش: برو شاهنامه و دیوان اینا رو بخون :خنده2:

217-چه کتابی روت تاثیر زیادی داشته؟ کی بهت معرفی کرده بود؟ کتابی نبوده که بخواد تاثیر بذاره :خنده1:

218-از چه سبک نقاشی خوشت میاد؟ راستش زیاد آشنا نیستم با سبکهاش اما در اون حد دیدم تو جاهای مختلف، سبک واقع گرایی رو بیشتر میپسندم.

@fatemeh

Xaniar

متخصص بخش زوم

پاسخ سوالات [URL="http://www.iranjoman.com/member.php?u=40967"]*TAHEREH BANOO*[/URL]

jadid%20%285%29.gif

سلام :11:
خب با خودم فکر کردم دیدم با جبران کردنتون مشکلی ندارم:بدجنس:به شرطی که دااااااااااااااغ جبران کنین:50:
ما که از اولشم همین کارو کردیم :بدجنس:
219-چرا انقده صندلیتون سرد بود؟:25:
از نظر شما سرده اما منم چون دوست داشتم اینطوری باشه و به موقع بتونم جواب سوالا رو بدم تلاشی نکردم واس بیشتر شدن شعله ش :بدجنس: شاید چون زمانش مناسب نیست اما بهتر از این 9 ماهه پیش رومونه دیگه خواستم الان خودمو خلاص کنم :خنده1:
220-اگه بهتون فرصت یه روز مدیریت کلی رو بدن چه میکنین؟:نیش2:
کارایی رو که مدیرای کل میکنن :خنده2: اول یه نگا اما اختیارات و امکانات میکنم بعدش کاری رو که باید میکنم :بله:
221-کتابم می خونین؟
جز کتاب درسی چیز دیگه ای باز نکردم تا حالا :52:
222-درس مورد علاقتون؟
برنامه سازی
223-هزینه ی نتتون ماهانه؟:خنده1:
20-25 تومن :نیش:
224-بازی رایانه ای هم می کنین؟:خنده1:
فوتبال Pes :بدجنس:
225-فکر می کنین بعد از منم کسی میاد ازتون سوال بپرسه؟
آره، راستش نمیدونم چقدر وقتم مونده اما اگه تا فردا عصر باشه فک کنم سوال بپرسن بازم :نیش:
226-ویژگی های طرحی که برای زوم طاهره بانو درست میکنین؟:نیش2:
شما به یه طرح ساده هم راضی هستید دیگه :بدجنس: بعد صندلی داغ مطمئنا زیاد حوصله ندارم اگه زومتون اون موقع باشه یه طرح ساده :خنده1: نگه دارید یه موقع خوب :kamyar:
227-چرا خودتون توی زوم ها شرکت نمی کنین؟:25:
اگر آشنایی با دوستی در حدی باشه که بتونم پاسخ سوالات رو بدم حتما شرکت میکنم :50:
228-جماعت :50: را چه کسانی تشکیل می دهند؟:50:
یکی مث شما :خنده2: و خودم :بدجنس:
229-خب اینم اخرین سوال من توی صندلی داغتون...کلا حستون نسبت به سوالای من؟
سوالات خوبی بود و زیاد اذیتم نکرد واقعا :نیش:

خدافس:بای:

مرسی طاهره بانو عزیز :دوست:

[MENTION=40967]*TAHEREH BANOO*[/MENTION]

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
صندلی داغ کامیار عزیز هم به پایان رسید.
به قول بارون تشکرات بسیار و ممنونیات فراوان از حضورشون و خوشحالم از آشنایی بیشتر با ایشون:گل:
از همه عزیزانی که با لایک و تشکر و هر نوعی ما رو همراهی نمودند سپاسگذارم و از عزیزانی که با سوالاتشون موجب گرمتر شدن صندلی داغ شدند تشکر ویژه:احترام:
giltiti.com-1391-08-02-257500939.jpg

خودشون گفتن گل کاکتوس دوست دارنا!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا