سلام دوستان
بعد از صحبتی که با ناظم انجمن NicolNici انجام دادم ایشون از این عمل استقبال کردند
روال کار اینجوریه که من هر دفه یک سوالی رو در تمامی زمینه های علمی و آموزشی مطرح میکنم و شما میتونید پاسخ درستتون رو در همین تاپیک بگید
فردی که پاسخ درست رو میده از طرف من تشویق میشه :نیش:
اگه جواب ها رو خوب پاسخ بدید و این تاپیک طرفدار داشته باشه من از طرف ادمین ( علی ) قول میدم که ازش واسه جواب های درست بصورت Random جایزه هم تعیین بشه :نیش:
و باید عرض کنم
طبق رایزنی های بعمل آمده با ادمین انجمن جایزه ها تایید شد
:58::58::58::58::58:
جایزه رو با شرط تعداد پاسخ صحیح و به صورت ماهانه از سری محصولات آموزشی ایران انجمن قرار می دهیم که مارک انجمن رو هم دارند تا برای دوستان ارزنده باشه
اگه موافق هستید در همینجا مطرح کنید
در ابتدا میخوام از سوالات ساده اما مفهومی و آموزشی فیزیک استفاده کنم
بعد از صحبتی که با ناظم انجمن NicolNici انجام دادم ایشون از این عمل استقبال کردند
روال کار اینجوریه که من هر دفه یک سوالی رو در تمامی زمینه های علمی و آموزشی مطرح میکنم و شما میتونید پاسخ درستتون رو در همین تاپیک بگید
فردی که پاسخ درست رو میده از طرف من تشویق میشه :نیش:
اگه جواب ها رو خوب پاسخ بدید و این تاپیک طرفدار داشته باشه من از طرف ادمین ( علی ) قول میدم که ازش واسه جواب های درست بصورت Random جایزه هم تعیین بشه :نیش:
و باید عرض کنم
طبق رایزنی های بعمل آمده با ادمین انجمن جایزه ها تایید شد
:58::58::58::58::58:
جایزه رو با شرط تعداد پاسخ صحیح و به صورت ماهانه از سری محصولات آموزشی ایران انجمن قرار می دهیم که مارک انجمن رو هم دارند تا برای دوستان ارزنده باشه
اگه موافق هستید در همینجا مطرح کنید
در ابتدا میخوام از سوالات ساده اما مفهومی و آموزشی فیزیک استفاده کنم
آخرین ویرایش: