Maryam
متخصص بخش ادبیات
نگران پاسخ داد: آذر 6م, 1392 08:24:
از خودت بگو
چن تا خواهر و برادرین؟اسمشون؟شغلشون؟
شغل پدر و مادرتون؟
شغل همسر؟
سابقه ایثار گری؟
ارکان نماز؟نام ببر
حد ترخص؟
رهبر رو کی انتخاب می کنه؟
فقهای شورای نگهبان چنتان؟ کی انتخاب می کنه؟
نماز جمعه شرکت می کنی؟ چن تا خطبه؟در مورد چیه خطبه ها؟چن تا قنوت داره؟
نماز جماعت شرکت می کنی؟ چن بار در هفته؟ فرقش با فرادا؟
شرایط محل نمازگزار؟
راهپیمایی ها ؟چه راهپیمایی هایی؟کی؟ منم گفتم آخریش روز قدس بود<چون بچه دارم زیاد نمی رسم برم راهپیمایی و نماز جمعه ولی نماز جماعت رو هفته ای 3-4 روز میرم
عضو بسیج؟سمت داری؟
ذکر سجود؟
غسلهای واجب خانوما؟
اگه عضو بسیج هستین کارت عضویت یادتون نره
فعلا همینا یادم هست
4-5 تا برگه پر کرد ، حدود 45 دقیقه طول کشید
من اولین نفر بودم
********به امید موفقیت همه******
حسین پاسخ داد: آذر 4م, 1392 19:15:
سلام
من امروز عصر رفتم برا مصاحبه
پرسیدم گفت یه 30 یا 40 روز بعد زنگ بزنید جواب میگیرین
مصاحبه بعد نبود سوالا راحت بود فقط گفت چرا تو عکس تیغ زدی گفتم ی سالی میشه ریش دارم گفت پس چرا عکس قدیمی دادی!!!!! منم موندم همینجوری
بعد گفت نماز جمعه میری گفتم اگه فرصت کنم اخرین بار ماه رمضون رفتم گفت تا الان چی گفتم نه گفت پس سالی یه بار گفتم نه ماهی یه بار بعد گفت از ماه رمضون چند ماه میگذره نرفتی !!!!! به نظرت برا این دو مورد گیر میدن احتمال رد هست ؟؟؟
معرفی خودمو خانوادم-دانشگاه کی فارغالتحصیل شدی-تا حالا مشروط شدی-کارهای فرهنگی و...-سوابغ کاری-نمازهای یومیه-ذکر سجده-اگه فراموش بشه-سجده سهو-شورای نگهبان-دبیرشورای نگهبان-نماز ایات کی واجب میشه-چطوری میخونن-چه دعاهایی میخونی-دعای عرفات-این هفته چه هفته ای هست-وضو-یکی از ویزگی های خودت-غسل هایی که برای خانم ها واجبه نام ببر-غسل ترتیبی-موارد ابطال روزه-تیمم کی واجب میشه-کتاب صحیفه نور-تفسیرالمیزان-ارایش میکنی-شال سرت میکنی-طرز خوندن نماز جمعه-نمازجماعت میری-وظایف متقابل رهبر ومردم-
من همه رو درست جواب دادم فقط وضورو هل کردم بعد ناراحت شدم خانومه خیلی مهربون بود گفت چون همه رو درست گفتی اینو میفهمن هل کردی اشکال نداره-خلاصه هرکاری کردم اونوخط نزد!گفتم قبولم گفت دست من نیست باید جمع بشه-گفتم حداقل این مرحله روبه نظرتون قبولم برم خوشحال باشم یا میوفتم؟گفت اینارو خوب جواب دادی توکلت به خدا بعد من خوشحال اومدم بیرون همه دورم جمع شدن-دیگه بقیش با خداست
به من گفتن 30 روز دیگه نتیجت مشخص میشه-کلی هم پرونده بود گفتن احتمالا تا دی طول بکشه-از شمال فقط من بودم با یه خانم که نرم افزار صومعه سرا بود
اونایی که بهشون زنگ نزدن هم نگران نباشن توی اتاقای بغلی داشتن با بچه ها تماس میگرفتن-اقاهه گفت منتظر بمونن
از همه ی اونایی که سوالای مصاحبه رو میذاشتن هم خیلی ممنونم
نمیتونم برم سایت اقای داوری-هرکی میدونه راهنمایی کنه
من چند روز رفتم مصاحبه خدا رو شکر خوب بود در حد بوندسلیگا
سوالاتی که از خودمم و بقیه تو اون روز پرسیدن رو میذارم شاید لابه لاش سوالات جدید هم باشه
1-معرفی خود و خانواده و شغل هر کدوم
2-سابقه بسیجی و فعالیت هنری(گواهی بسیج دارید حتما ببرید)
3-ورزش میکنی؟چه ورزشهایی؟
4-اوقات فرغت چیکار میکنی؟
5-تشهد سهوا فراموش بشه چکار میکنی؟
6-سجده سهو چه جوریه؟
7-تشهد و سلام رو بخون؟
8- دعاها رو میخونی ؟قسمتهاییشو بخون؟(به محض اینکه این سوال رو پرسید شما دعاهایی که بلدید رو زود بگید -مثلا بگید بیشتر زیارت عاشورا یا توسل رو میخونم تا ازهمینا ازتون سوال بپرسه و یارو نره تودعاهای عجیب وغریب دیگه ازتون سوال بپرسه گیر بیفتید)
9-اخرین اخبار روز؟
10سید شباب اهل جنت کیان؟
11-ام ابیها لقب کیه؟
12-طریقه خوندن نماز دهه اول ذیحجه؟
13-نماز عید یا آیات یکیشو میپرسه؟
14درباره نماز جمعه و راهپیمایی و انتخابات؟(محکم حرف بزنید حتی اگه راستشو نمیگید اگه شل و ول باشید گیر میده)
15-سیگار میکشی؟قلیون؟(پیش خودم گفتم برو عمو دلت خوشه)
16-حکم زدن ریش با تیغ ؟خودت چطور؟
17-به نظرت چه پوششی مناسبه؟
18-سجده زیارت عاشورا؟
19-نقش ولی فقیه در نظر شیعه؟
20-نظرت راجع به دخانیات؟
21-وظیفه مردم در قبال ولی فقیه و بلعکس؟
21-نمازهای واجب؟غسل ها رو بلد باشید
22-واجبات رکنی و غیر رکنی؟
23-اسم بعضی از وزرا؟
24-ویژگی دوستات؟
البته یکم مطالعه داشته باشید و مثل مورد زیر نباشید
یه نفر ازتو اتاق مصاحبه اومد بیرون بهش گفتیم سوالا چطور بود گفت خیلی سوالات سخت بود گفتیم مثلا چی بود -گفت: می پرسید رهبر و کی انتخاب میکنه؟ یا رئیس قوه قضائیه چطوری انتخاب میشه؟(گفتم اره.....چه سوالای وحشتناکی بوده....خوب شد نپرسیده که اسم کشورت چیه؟... ...به قول دوستان خخخخخخخخخ)
فقط تو اتاق مصاحبه محکم جواب بدید حتی اگه از جوابتون زیاد مطمئن نیستید....
اگه حتی چنتا سوال جواب ندادید روحیتون حفظ کنید چنتا سوال زیاد مهم نیست.......استرس هم بخودتون وارد نکنین اصلا
سوالی مهم که باید جواب بدید:1-ولایت فقیه2-نمازهای واجب و یومیه
مدرک زبان و کامپیوتر هم معلوم نیست ولی ریسک نکنید و برید زودتر بگیرید چون بعد از انشاءالله استخدام چون در گیرید زحمت گرفتن مدارک چند برابر میشه اگر هم اصلا نخواستند بزارید رو پرونده استخدامی خودش امتیاز حساب میشه
راستی اون روز بچه های کامپیوتر هم بودند و یه نفر از ذخیره ها هم دعوت شده بود
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم .
موفق و پیروز باشید
من امروز مصاحبه داشتم خیلی عالی بود سوالات و خیلی آسون. فقط اصلا استرس نداشته باشین. در ضمن سوالات از قبل آماده نبود و برحسب جواب من به سوال قبلی ، سوال بعدی طرح میشد و همونجا هم، هم سوال و هم جواب رو مینوشت. از همه کسانی که سوالاشونو اینجا گذاشتن هم تشکر میکنم. اینم سوالای مصاحبه من:
اول از همه شناسنامه رو گرفت صفحه اخرشو دید بعد درباره ی خانواده، شغل پدر و مادر، شغل خواهر و برادر و وضعیت تاهلشون؟ ادرس محل سکونت و...
اسم دانشگاه؟ سال ورود و سال فارغ التحصیلی؟
الان دانشجویی؟تا به حال گزینش رفتی؟
ایا شاغلی؟ سفر خارج از کشور؟ فعالیتهای فرهنگی، هنری، اجتماعی، قرانی؟ ایا عضو بسیجی؟ فعال یا عادی؟ فعالیتهای بسیجتون؟ اسم پایگاهتون؟
برای چه مراسمی مسجد میری؟ شب قدر چی کار میکنین؟ دعای جوشن کبیر چند فراز داره؟ فرازی که تکرار میشه رو بگو.
چه نمازهای واجبی رو خوندی تا حالا؟
نمازهای یومیه رو نام ببر و تعداد رکعاتشو بگو؟
نماز ایات چه زمانی واجب میشه؟ چند رکوع داره؟
واجبات نماز کدوما هستن؟ تکبیره الاحرام مفهومش چیه؟ یک نماز 4 رکعتی رو بخون؟ همه ذکرهای نماز رو پرسید.
شک بین 1و 3 حکمش چیه؟
شک بین 2 و3 حکمش چیه؟ نماز احتیاط چطوریه؟
نماز جماعت میری؟ هرچند وقت؟ اسم امام جماعت مسجدتون؟ تجافی چیه؟
نماز جمعه میری؟ هر چند وقت؟ چند رکعته؟ چند تا قنوت داره؟ چند تا خطبه داره؟ بعد از نماز جمعه چی کار میکنین؟ بعد از نماز جمعه دعای وحدت خونده میشه و بعدش بلافاصله نماز عصرو شروع میکنن
اخرین راهپیمایی که رفتی؟ مسیرش؟
ایا در انتخابات شرکت میکنی؟
مرجع تقلیدت کیه؟ در چه چیزهایی باید از مرجع تقلید، تقلید کنیم؟ ویژگیهای یک مرجع تقلید چیه؟
نماز ایا از فروع دینه یا اصول دین؟ خداشناسی چطور؟
اولین کار در وضو چیه؟ اخرین کار چیه؟ با کدوم دست؟
ماه رمضون روزه میگیری؟ امسال چند روزه بود ماه رمضون؟ ایا قی کردن روزه رو باطل میکنه؟
چه نوع کتابهایی مطالعه میکنی؟ موضوعشون درباره چیه؟
کتاب نهج الفصاحه درباره ی چیه؟ احادیث پیامبر
کتاب تفسیرالمیزان نویسندش کیه؟ علامه طباطبایی
داستان راستان؟ دکتر مطهری
شهادت دکتر مطهری کی هست؟ 12 اردیبهشت
شهید اول محراب؟ ایت الله مدنی تبریزی
اخبار گوش میکنی؟خبر مهم این روزها؟
در زمان ما در راس حکومت چه کسی قرار میگیره؟ وظیفه ما نسبت به ایشون چیه؟
چه کسی رهبر رو تعیین میکنه؟ خبرگان رهبری/ رییسش کیه؟ ایت الله مهدوی کنی
مجمع تشخیص مصلحت نظام کارش چیه؟
رییس قوه مقننه کیه؟ وزیر اقتصاد؟ وزیر بهداشت؟
همیشه حجابت اینه؟ بیرون بین مردم هم حجاب داری؟ ارایش چی؟
راستی از بچه های دیگه نویسنده الغدیر و تفاوت مرجع تقلید و ولی وفقیه رو پرسیده بودن و اینکه در رکعت اول اگه تشهد بگی حکمش چیه. از یه نفر هم درباره ی ولایت تشریعی سوال کرده بودن. از یه نفرم هم همه شکهای باطل کننده نمازو پرسیده بودن.
در ضمن 1 نفر از کرج، یکی از اراک، چند نفر از گیلان هم اومده بودن.
کلام اخر اینکه به خدا توکل کنین که اگه اون بالایی بخواد همه چی درست میشه.
التماس دعا از همگی دوستان دارم.
از خودت بگو
چن تا خواهر و برادرین؟اسمشون؟شغلشون؟
شغل پدر و مادرتون؟
شغل همسر؟
سابقه ایثار گری؟
ارکان نماز؟نام ببر
حد ترخص؟
رهبر رو کی انتخاب می کنه؟
فقهای شورای نگهبان چنتان؟ کی انتخاب می کنه؟
نماز جمعه شرکت می کنی؟ چن تا خطبه؟در مورد چیه خطبه ها؟چن تا قنوت داره؟
نماز جماعت شرکت می کنی؟ چن بار در هفته؟ فرقش با فرادا؟
شرایط محل نمازگزار؟
راهپیمایی ها ؟چه راهپیمایی هایی؟کی؟ منم گفتم آخریش روز قدس بود<چون بچه دارم زیاد نمی رسم برم راهپیمایی و نماز جمعه ولی نماز جماعت رو هفته ای 3-4 روز میرم
عضو بسیج؟سمت داری؟
ذکر سجود؟
غسلهای واجب خانوما؟
اگه عضو بسیج هستین کارت عضویت یادتون نره
فعلا همینا یادم هست
4-5 تا برگه پر کرد ، حدود 45 دقیقه طول کشید
من اولین نفر بودم
********به امید موفقیت همه******
حسین پاسخ داد: آذر 4م, 1392 19:15:
سلام
من امروز عصر رفتم برا مصاحبه
پرسیدم گفت یه 30 یا 40 روز بعد زنگ بزنید جواب میگیرین
مصاحبه بعد نبود سوالا راحت بود فقط گفت چرا تو عکس تیغ زدی گفتم ی سالی میشه ریش دارم گفت پس چرا عکس قدیمی دادی!!!!! منم موندم همینجوری
بعد گفت نماز جمعه میری گفتم اگه فرصت کنم اخرین بار ماه رمضون رفتم گفت تا الان چی گفتم نه گفت پس سالی یه بار گفتم نه ماهی یه بار بعد گفت از ماه رمضون چند ماه میگذره نرفتی !!!!! به نظرت برا این دو مورد گیر میدن احتمال رد هست ؟؟؟
کد دیدگاه : 27944 زمان ارسال دیدگاه : 12:05 (Edit)سلام من از مصاحبه برگشتم ،سوالات خیلی راحت بود؛
معرفی خودمو خانوادم-دانشگاه کی فارغالتحصیل شدی-تا حالا مشروط شدی-کارهای فرهنگی و...-سوابغ کاری-نمازهای یومیه-ذکر سجده-اگه فراموش بشه-سجده سهو-شورای نگهبان-دبیرشورای نگهبان-نماز ایات کی واجب میشه-چطوری میخونن-چه دعاهایی میخونی-دعای عرفات-این هفته چه هفته ای هست-وضو-یکی از ویزگی های خودت-غسل هایی که برای خانم ها واجبه نام ببر-غسل ترتیبی-موارد ابطال روزه-تیمم کی واجب میشه-کتاب صحیفه نور-تفسیرالمیزان-ارایش میکنی-شال سرت میکنی-طرز خوندن نماز جمعه-نمازجماعت میری-وظایف متقابل رهبر ومردم-
من همه رو درست جواب دادم فقط وضورو هل کردم بعد ناراحت شدم خانومه خیلی مهربون بود گفت چون همه رو درست گفتی اینو میفهمن هل کردی اشکال نداره-خلاصه هرکاری کردم اونوخط نزد!گفتم قبولم گفت دست من نیست باید جمع بشه-گفتم حداقل این مرحله روبه نظرتون قبولم برم خوشحال باشم یا میوفتم؟گفت اینارو خوب جواب دادی توکلت به خدا بعد من خوشحال اومدم بیرون همه دورم جمع شدن-دیگه بقیش با خداست
به من گفتن 30 روز دیگه نتیجت مشخص میشه-کلی هم پرونده بود گفتن احتمالا تا دی طول بکشه-از شمال فقط من بودم با یه خانم که نرم افزار صومعه سرا بود
اونایی که بهشون زنگ نزدن هم نگران نباشن توی اتاقای بغلی داشتن با بچه ها تماس میگرفتن-اقاهه گفت منتظر بمونن
از همه ی اونایی که سوالای مصاحبه رو میذاشتن هم خیلی ممنونم
نمیتونم برم سایت اقای داوری-هرکی میدونه راهنمایی کنه
کد دیدگاه : 26242 زمان ارسال دیدگاه : 15:24 (Edit)سلام بچه ها
دیگران کاشتند ما خوردیم .............مابکارییم تا دیگران بخورند
با تشکر از همه بچه هایی که قبلا سوالات رو گذاشتند و ما استفاده کردیم
من چند روز رفتم مصاحبه خدا رو شکر خوب بود در حد بوندسلیگا
سوالاتی که از خودمم و بقیه تو اون روز پرسیدن رو میذارم شاید لابه لاش سوالات جدید هم باشه
1-معرفی خود و خانواده و شغل هر کدوم
2-سابقه بسیجی و فعالیت هنری(گواهی بسیج دارید حتما ببرید)
3-ورزش میکنی؟چه ورزشهایی؟
4-اوقات فرغت چیکار میکنی؟
5-تشهد سهوا فراموش بشه چکار میکنی؟
6-سجده سهو چه جوریه؟
7-تشهد و سلام رو بخون؟
8- دعاها رو میخونی ؟قسمتهاییشو بخون؟(به محض اینکه این سوال رو پرسید شما دعاهایی که بلدید رو زود بگید -مثلا بگید بیشتر زیارت عاشورا یا توسل رو میخونم تا ازهمینا ازتون سوال بپرسه و یارو نره تودعاهای عجیب وغریب دیگه ازتون سوال بپرسه گیر بیفتید)
9-اخرین اخبار روز؟
10سید شباب اهل جنت کیان؟
11-ام ابیها لقب کیه؟
12-طریقه خوندن نماز دهه اول ذیحجه؟
13-نماز عید یا آیات یکیشو میپرسه؟
14درباره نماز جمعه و راهپیمایی و انتخابات؟(محکم حرف بزنید حتی اگه راستشو نمیگید اگه شل و ول باشید گیر میده)
15-سیگار میکشی؟قلیون؟(پیش خودم گفتم برو عمو دلت خوشه)
16-حکم زدن ریش با تیغ ؟خودت چطور؟
17-به نظرت چه پوششی مناسبه؟
18-سجده زیارت عاشورا؟
19-نقش ولی فقیه در نظر شیعه؟
20-نظرت راجع به دخانیات؟
21-وظیفه مردم در قبال ولی فقیه و بلعکس؟
21-نمازهای واجب؟غسل ها رو بلد باشید
22-واجبات رکنی و غیر رکنی؟
23-اسم بعضی از وزرا؟
24-ویژگی دوستات؟
البته یکم مطالعه داشته باشید و مثل مورد زیر نباشید
یه نفر ازتو اتاق مصاحبه اومد بیرون بهش گفتیم سوالا چطور بود گفت خیلی سوالات سخت بود گفتیم مثلا چی بود -گفت: می پرسید رهبر و کی انتخاب میکنه؟ یا رئیس قوه قضائیه چطوری انتخاب میشه؟(گفتم اره.....چه سوالای وحشتناکی بوده....خوب شد نپرسیده که اسم کشورت چیه؟... ...به قول دوستان خخخخخخخخخ)
فقط تو اتاق مصاحبه محکم جواب بدید حتی اگه از جوابتون زیاد مطمئن نیستید....
اگه حتی چنتا سوال جواب ندادید روحیتون حفظ کنید چنتا سوال زیاد مهم نیست.......استرس هم بخودتون وارد نکنین اصلا
سوالی مهم که باید جواب بدید:1-ولایت فقیه2-نمازهای واجب و یومیه
مدرک زبان و کامپیوتر هم معلوم نیست ولی ریسک نکنید و برید زودتر بگیرید چون بعد از انشاءالله استخدام چون در گیرید زحمت گرفتن مدارک چند برابر میشه اگر هم اصلا نخواستند بزارید رو پرونده استخدامی خودش امتیاز حساب میشه
راستی اون روز بچه های کامپیوتر هم بودند و یه نفر از ذخیره ها هم دعوت شده بود
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم .
موفق و پیروز باشید
کد دیدگاه : 25361 زمان ارسال دیدگاه : 17:58 (Edit)سلام دوستان
من امروز مصاحبه داشتم خیلی عالی بود سوالات و خیلی آسون. فقط اصلا استرس نداشته باشین. در ضمن سوالات از قبل آماده نبود و برحسب جواب من به سوال قبلی ، سوال بعدی طرح میشد و همونجا هم، هم سوال و هم جواب رو مینوشت. از همه کسانی که سوالاشونو اینجا گذاشتن هم تشکر میکنم. اینم سوالای مصاحبه من:
اول از همه شناسنامه رو گرفت صفحه اخرشو دید بعد درباره ی خانواده، شغل پدر و مادر، شغل خواهر و برادر و وضعیت تاهلشون؟ ادرس محل سکونت و...
اسم دانشگاه؟ سال ورود و سال فارغ التحصیلی؟
الان دانشجویی؟تا به حال گزینش رفتی؟
ایا شاغلی؟ سفر خارج از کشور؟ فعالیتهای فرهنگی، هنری، اجتماعی، قرانی؟ ایا عضو بسیجی؟ فعال یا عادی؟ فعالیتهای بسیجتون؟ اسم پایگاهتون؟
برای چه مراسمی مسجد میری؟ شب قدر چی کار میکنین؟ دعای جوشن کبیر چند فراز داره؟ فرازی که تکرار میشه رو بگو.
چه نمازهای واجبی رو خوندی تا حالا؟
نمازهای یومیه رو نام ببر و تعداد رکعاتشو بگو؟
نماز ایات چه زمانی واجب میشه؟ چند رکوع داره؟
واجبات نماز کدوما هستن؟ تکبیره الاحرام مفهومش چیه؟ یک نماز 4 رکعتی رو بخون؟ همه ذکرهای نماز رو پرسید.
شک بین 1و 3 حکمش چیه؟
شک بین 2 و3 حکمش چیه؟ نماز احتیاط چطوریه؟
نماز جماعت میری؟ هرچند وقت؟ اسم امام جماعت مسجدتون؟ تجافی چیه؟
نماز جمعه میری؟ هر چند وقت؟ چند رکعته؟ چند تا قنوت داره؟ چند تا خطبه داره؟ بعد از نماز جمعه چی کار میکنین؟ بعد از نماز جمعه دعای وحدت خونده میشه و بعدش بلافاصله نماز عصرو شروع میکنن
اخرین راهپیمایی که رفتی؟ مسیرش؟
ایا در انتخابات شرکت میکنی؟
مرجع تقلیدت کیه؟ در چه چیزهایی باید از مرجع تقلید، تقلید کنیم؟ ویژگیهای یک مرجع تقلید چیه؟
نماز ایا از فروع دینه یا اصول دین؟ خداشناسی چطور؟
اولین کار در وضو چیه؟ اخرین کار چیه؟ با کدوم دست؟
ماه رمضون روزه میگیری؟ امسال چند روزه بود ماه رمضون؟ ایا قی کردن روزه رو باطل میکنه؟
چه نوع کتابهایی مطالعه میکنی؟ موضوعشون درباره چیه؟
کتاب نهج الفصاحه درباره ی چیه؟ احادیث پیامبر
کتاب تفسیرالمیزان نویسندش کیه؟ علامه طباطبایی
داستان راستان؟ دکتر مطهری
شهادت دکتر مطهری کی هست؟ 12 اردیبهشت
شهید اول محراب؟ ایت الله مدنی تبریزی
اخبار گوش میکنی؟خبر مهم این روزها؟
در زمان ما در راس حکومت چه کسی قرار میگیره؟ وظیفه ما نسبت به ایشون چیه؟
چه کسی رهبر رو تعیین میکنه؟ خبرگان رهبری/ رییسش کیه؟ ایت الله مهدوی کنی
مجمع تشخیص مصلحت نظام کارش چیه؟
رییس قوه مقننه کیه؟ وزیر اقتصاد؟ وزیر بهداشت؟
همیشه حجابت اینه؟ بیرون بین مردم هم حجاب داری؟ ارایش چی؟
راستی از بچه های دیگه نویسنده الغدیر و تفاوت مرجع تقلید و ولی وفقیه رو پرسیده بودن و اینکه در رکعت اول اگه تشهد بگی حکمش چیه. از یه نفر هم درباره ی ولایت تشریعی سوال کرده بودن. از یه نفرم هم همه شکهای باطل کننده نمازو پرسیده بودن.
در ضمن 1 نفر از کرج، یکی از اراک، چند نفر از گیلان هم اومده بودن.
کلام اخر اینکه به خدا توکل کنین که اگه اون بالایی بخواد همه چی درست میشه.
التماس دعا از همگی دوستان دارم.
آخرین ویرایش: