• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوال : چطور نظر سنجی قرار بدیم تو بلاگفا

r1e2z3

کاربر ويژه
و ما برای عروج به آسمان آفریده شدیم***خدایا زمین گیر شدنم را مپسند... شعری از سهراب سپهریبه روی شط وحشت برگی لرزانم ،ریشه ات را بیاویز .من از صداها گذشتم .روشنی ها را رها کردم .رویای کلید از دستم افتاد .کنار راه زمان دراز کشیدم .ستاره ها در سردی رگ هایم لرزیدند .خاک تپید .هوا موجی زد .علف ها ریزش رویا را در چشمانم شنیدند :میان دو دست تمنایم روییدی ،در من تراویدی .آهنگ تاریک اندامت را شنیدم : (( نه صدایم و نه روشنی . طنین تنهایی تو هستم ، طنین تاریکی تو .))سکوتم را شنیدی : (( بسان نسیمی از روی خودم برخواهم خاست ، در ها را خواهم گشود ، در شب جاویدان خواهم وزید .))چشمانت را گشودی :شب در من فرود آمد .

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دوست عزیز، بسیار ساده است و کار خاصی نداره، ابتدا ثبت نام کنید و بعد نظر سنجی خودتون رو ایجاد کنید و در آخر هم کد نظرسنجی رو که ایجاد کرده اید رو در وبلاگتون قرار بدید .

اگر با ثبت نام در این سایت مشکل دارید میتونید از سیستم نظر سنجی دهی سایت زیر(هفت رنگ) هم استفاده کنید :
نظر سنجی - هفت رنگ

دقیقا مثل سیستم قبلی بعد از ثبت نام وارد حساب کاربریتون بشید و از قسمت نظر سنجی ، نظر سنجی خودتون رو بسازید و کد نظر سنجی رو در وبلاگتون قرار بدید .

در رابطه با سوال دومتون ، لطفاً موضوع جداگانه ایجاد کنید چون مربوط به این مبحث نمیشه .

بالا