• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوتی های ایران انجمنی

0mid

متخصص بخش ورزشی
سلام دوستان :نیش:

خب من یه دقیقه فکر کردم (همش 1 دقیقه:نیش: :قلیون:) و بنظرم اومد که یه همچین تاپیکی واسه انجمنمون لازمه :نیش:

تو این تاپیک هرکسی میتونه هر سوتی که از بچه های دیگه یا حتی از خودش :نیش: دیده رو بگه
هم بقیه بچه ها شاد میشن:نیش:
هم یه آرشیو خاطرات میشه برامون :بله:

خلاصه رحم نکنین به کسی حتی به من :نیش:
فقط خواهشا سوتی های من درآوردی یا معمولی رو نذارین :چشمک:

baroon

متخصص بخش ادبیات
خب اولین سوتی مال خودته!:برنده: یه دقیقه فکر کردی و چنین تاپیک جنجال برانگیزی زدی؟:15:

0mid

متخصص بخش ورزشی
خب اولین سوتی مال خودته!:برنده: یه دقیقه فکر کردی و چنین تاپیک جنجال برانگیزی زدی؟:15:

وارشی اسپم نده :تنبیه: :نیش:
خوبه گفتم تو پست اول که الکی پست ندین :عصبانی:
خب کجاش سوتیه این؟
من باهوشم و زرنگ و تیزهوش :نیش: :غش2:
الان یه سوتی میگم بهتون حال کنین :نیش:

baroon

متخصص بخش ادبیات

بسیار هم هم هم به جا بود :قاطی:
الآن این دومی اسپم شد:18:

0mid

متخصص بخش ورزشی
خب میخوام بهتون یه سوتی رو بگم که همین اواخر اتفاق افتاده و من شاهدش بودم :نیش:

این علی ما یه روزی براش دو تا از بچه ها مطلب و عکس میذارن تو پیغام بازدید کننده
بعد میاد جوابشونو بده تو پروفایلشون
جواب اولی رو میده بعد متنش رو کپی میکنه بدون اینکه حتی اسم طرف رو هم عوض کنه متن رو میذاره تو پروفایل نفر بعدی :نیش:
بعد من متوجه این موضوع شدم
بهش پیغام خصوصی دادم جواب نداد بعدش بهش اس دادم گفتم سریع بیا که باز سوتی دادی :نیش:
اونم سریع اومد و پیغام خودشو ویرایش کرد :نیش:
بعدشم کلی از من تقدیر و تشکر و پاچه خواری کرد تو پیغام خصوصی :نیش:
مدارکشم موجوده :نیش:

بیچاره خب چیکار کنه دیگه سرش شلوغه این سوتی ها پیش میاد :نیش:

آخرین ویرایش:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
منم یه روز دختر خالمو میخواستم صدا کنم اشتباهی اسم خودمو صدا کردم,میخواستم بگم مهدیه گفتم میترا کلی خندیدیم,کلی هم خجالت کشیدم اخه همه بودن

H@DI

کاربر ويژه
یکی یادم افتاد

دوران ابتدایی تو مدرسه معلم پای تخته 1کلمه رو اشتباه نوشت
من میخواستم خودشیرینی کنم و بگم که اشتباه کردین و غلط نوشتین
یهو بلند گفتم اقا معلم شما یه غلطی کردین
کلاس منفجر شد .معلم با چشمای از حدقه در اومده زل زده بود بهم
منم به تته پته افتاده بودم
:غش2:

0mid

متخصص بخش ورزشی
دوستان عزیز سعی کنین سوتی هایی که میگین مربوط به انجمن و تو محیط انجمن بوده باشه
ولی اشکالی نداره که خارج از انجمن هم بوده باشه :چشمک:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دستت طلا امید جان خوبه آدم به شما سفارش کنه چیزی رو به کسی نگی! همه ثواب کارت رو پروندی:خنده2:
خب چون حرف از سوتی های انجمنی هست دومین سوتی رو هم خودم بر عهده میگیرم! :شاد:
امروز کاری در دانشگاه داشتم که صبح رفتم برای انجامش، دی وی دی آموزشی زبان مهدی جان رو هم که در مسابقه ی زبان انجمن برنده شده بود، با خودم برداشتم که سر راه از اداره پست ارسال کنم.
جلوی اداره پست پیاده شدم و وارد اداره پست شدم مقابل باجه پست پیشتاز دی وی دی رو از کیفم بیرون آوردم و گفتم خانوم یک پاکت پستی لطف کنید بدید بهم، پاکت رو گرفتم و دی وی دی رو داخلش گذاشتم و خوب محکم کاری کردم، یک مرتبه یادم افتاد که من اصلاً آدرس پستی رو با خودم برنداشتم و اصلاً به این مورد که مأمورین پستی نمیتونند از طریق علم غیب و حس ششم و یا مثل کبوتر های نامه رسان محصول رو به دست طرف مقابل برسونند فکر نکرده بودم! احتمالا قصد داشتم در قسمت آدرس پستی گیرنده بنویسم برسد به دست Mehdi_FXX عزیز...:خنده2:
این روزها حواس پرتی من زیاد شده، احتمالاً به دلیل این هست که سرم کمی شلوغ شده، پیشاپیش و پساپس از همگی عزیزان بابت سوتی هایی که رخ داده و احتمالاً ادامه دار خوهد بود عذر میخوام! :giggle:

0mid

متخصص بخش ورزشی
دستت طلا امید جان خوبه آدم به شما سفارش کنه چیزی رو به کسی نگی! همه ثواب کارت رو پروندی:خنده2:

چاکریم :نیش:
ثوابی که از خندوندن بچه ها بخاطر گفتن این سوتی ت گیرم اومد خیلی بیشتر از ثوابیه که گفتی :نیش: :بله: :قلیون: :50:

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
دوستان داشتم تاپیک تولد آقای چاووش عزیز رو میزدم :شاد:بعد کلی که همه ی متن هارو نوشتم و عکس هارو زدم:بله: بعد کلی ذوق :بدجنس:یه بار دیگه رفتم توی تاپیک و یه بار دیگه متنو خوندم و جاخوردم:نه:
میدونین چرا؟؟؟:تعجب::نه:
به این دلیل که به جای نوشتن شمع هارو فوت کن نوشتم حالا کیک هارو فوت کن:غش2:
شاید بعضی از دوستان متوجه شده باشند ...:52::خجالت:

:شاد::شاد::شاد:

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
منم یه سوتی امروز صبح داشتم .هر چی روی نوشته عکس رو خوندم که چیز بدی نداشته باشه دیدم نه اصلا چیز بدی نداره
مناسب دیدم و گذاشتمش برای تولد اقا ادمین .رفتم بعد از صبحونه برگشتم دیدم ای وای این عکسه که روش چیز دیگه نوشته
( عشق ) دنیا رو سرم چرخید گفتم بابا من اینو چندین بار خوندم اخه .
ولی من همیشه این بدبختی رو دارم آخه چشمام آستیگمات هست .آخه یه بار یه جایی خوندم همچین آدمایی خط راست رو همیشه کج میبینند .با چندین مورد دیگه کاملا برام اثبات شد .هر دفعه ساعت رو نگاه میکردم همیشه این ور اونور می گفتم دقیقش رو نمی گفتم و موقع درس خوندن هم که مصیبت داشتم و دارم .به هر حال اون تصویر رو خیلیا دیدن .فقط شرمنده .

H@DI

کاربر ويژه
درود دوستان تو این عکس تاریخ ثبت نام من و نیکول هستش اما شماره کاربری رو ببینید :تعجب: :تعجب:

0mid

متخصص بخش ورزشی
مریم خانم یه تاپیک زد به اسم "فلاش بکی از آینده پسرهای ایران انجمن"
خب حالا سوتی رو دقت کردین؟؟ :نیش:
فلاش بک که واسه یادآوری گذشته بکار میره ولی مریم خانم عکس از آینده گذاشت و کلا این 2 تا باهم در تناقض هستن :نیش:

این لینک تاپیک
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=37021

و اینم لینک پست من مربوط به همین سوتی تو اون تاپیک :نیش: :50:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=37021&p=154718&viewfull=1#post154718

0mid

متخصص بخش ورزشی
آخه از اسمش مشخصه دیگه
Flash Back
کلمه Back به معنی گذشته هستش دیگه اینو هرکی پای کامپیوتر هم بوده باشه باید بدونه :بله:
البته نمیخوام بگم مریم خانم نمیدونسته
اینجا ما سوتی های دوستان رو میذاریم و این سوتی ها دلیل بر پایین اومدن درجه دانش دوستان نیست
بلکه در اکثر موارد به دلیل حواس پرتی یا خوب دقت نکردنه که واسه همه پیش میاد

من خودم کلی سوتی دارم از خودم :سوت: :نیش:

زینب

کاربر ويژه
آخه از اسمش مشخصه دیگه
Flash Back
کلمه Back به معنی گذشته هستش دیگه اینو هرکی پای کامپیوتر هم بوده باشه باید بدونه :بله:
البته نمیخوام بگم مریم خانم نمیدونسته
اینجا ما سوتی های دوستان رو میذاریم و این سوتی ها دلیل بر پایین اومدن درجه دانش دوستان نیست
بلکه در اکثر موارد به دلیل حواس پرتی یا خوب دقت نکردنه که واسه همه پیش میاد

من خودم کلی سوتی دارم از خودم :سوت: :نیش:

خوب خودت رو لو دادی . بگو ببینم چه سوتی ها ؟

0mid

متخصص بخش ورزشی
خب یه سوتی از خودم میگم :نیش:

چند وقت پیش، همین فاطمه جان درخواست داده بود که نام کاربریش عوض بشه
بعد من فکر میکردم دسترسی تغییر دادن نام کاربری اعضا رو هم دارم :نیش: :سوت:
واسه همین رفتم که عوض کنم :نیش:
ولی دیدم نام کاربری که میخواد قبلا ثبت شده
واسه همین پست دادم تو همون تاپیک که باید صبر کنه علی بیاد و وگرنه اگه از قبل ثبت نبود خودم عوض میکردم :نیش:

در همین حین مهدی هم اومد تو انجمن
پست منو دید و گفت که ما نمیتونیم اینکارو بکنیم
منم گفتم میتونیم :نیش:
هیچی دیگه خلاصه رفتم آزمایشی اینکارو انجام بدم که دیدم نشد :سوت: :نیش:

یعنی علی شانس اورد اون لحظه در دسترسم نبود :قاطی: :نیش:

بالا