• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شبکه کردن گوشی و PC و اتصال به ابنترنت با گوشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
سلام
کسی تا حالا گوشیشو با وایرلس به pc وصل کرده بعد با گوشی از طریق adsl متصل به pc بره تو اینترنت ؟!

Cube

دوستم همچین کاری کرده ولی من هر چه کردم ..... نشد....

اینجور که دوستم گفت :اول باید یه شبکه وایرلس رو pc تعریف کنی ... بعد با گوشی سرچ کنی و به شبکه وایرلست وصل بشی....بعد از رو pc تو تنظیمات اینترفیسی که به adsl وصله بری و اینترنت رو share کنی...
من همچین حرکتی زدم ولی نشد ...!

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
تا اونجایی که رو گوشی n95 من دیدم تنظیمات خاصی رو گوشی نمی خواد
روی پی سی هم ای دی اس ال از نوع بدون کانکشن باید داشته باشی البته فکر کنم:فکر: بازم میریم تحقیقات

آخرین ویرایش:

t92

متخصص بخش
Telexy.Networks.SymSMB.V4.00.61

با کمک این برنامه میتونید کلیه اطلاعات موجود در کامپیوتر را با گوشیتون از طریق وایرلس share کنید...

فقط کافیه که برنامه رو نصب کنید که بعد از نصب میتونید که هر فایلی رو که در کامپیوتر موجود داره در گوشییتون بهش دسترسی داشته باشید..کپی کنید و یا بدن نیاز به حجم اضافه ای در گوشی اونا رو به اشتراک بگذارید و از اون فایل در گوشیتون استفاده کنید......با این برنامه ی کاربردی گوشی شما تبدیل به یک سیستم شبکه ای میشود که به راحتی میتوانید از آن استفاده کنید....اگر از محدودیت حجم حافظه ی گوشی خود رنج میبرید با این برنامه بدون نیاز به حجم زیادی در گوشی میتوانید هر انچه که در کامپیوترتان وجود دارد را در گوشی خود داشته باشید....
-
آنچه که در این ورژن جدید اضافه شده است:
-
تعبیه یک موزیک پلیر در این برنامه که شما میتوانید هر موزیکی را که بین پی سی و موبایل خود شبکه کرده اید را گوش دهید

باز کردن و همچنین ادیت فایلهایی که مابین کامپیوتر وموبایل شبکه میباشد

سه تنظیم برای کانکت شدن خودکار:

اضافه شدن انتخاب درجه حفاظت امنیتی برای به اشتراک گذاری

جستجوی فایلها و امکان مارک کردن چندین فایل

دانلود
-----------

گوشی n95 هم که Nethunter گفت من هم شنیدم که توسط وایرلس شبکه کردن . . . ولی دقیق نمی دونم

-----------
از طریق بلوتوث:
اینجا رو هم ببین
اینجا رو هم ببین

Cube

ممنون از همه ... ولی من گیرم اینترنته .. میخوام با گوشی برم اینترنت (با استفاده از adsl خونه)

Cube

سلام بالاخره یه کارت وایرلس انداختم رو PC خونه و تست کردم و خیلی راحت الان با گوشی به ADSL خونه کانکتم.... یوهوووو

Cube

اینجوری کل خونه با گوشیاشون همزمان می تونن به اینترنت کانکت بشن.
به این ایرانول هم نیازی نیست.....

t92

متخصص بخش
حمید جان این راحت که گفتی رو می شه مرحله به مرحله بگی تا بقیه هم استفاده کنن؟
مرسی

ERFAN

کاربر ويژه
مشکل خاصی نیست
کافیه وایرلس کنید مودمتونو یا یه a.p داشته باشید تا محیط وایرلس بشه
من با گوشیم N900 NOKIA راحت این کار رو می کنم بدون دردسر

Cube

راحت =
یه شبکه وایرلس می سازین مثلا با اسم netnic ..... یه پسورد هم براش میزارین (5 رقمی)
بعد رو کارت شبکتون که به اینترنت () وصله کلیک راست کنین و properties بعد تیک جلوی عبارت "بقیه کامپیوترا بتونن با این کارت به شبکه وصل بشن " رو میزنین (متن انگلیسیش تابلوئه) ...
بعد تو گوشی ، مرورگر رو باز کنین ، بعد وایرلس رو انتخاب کنین تا گوشی شبکه های وایرلس رو سرچ کنه و مثلا netnic براتون لیست بشه .... بعد روش کلیک کنین و رمز 5 رقمی رو بدین و تمام .... url مورد نظر رو باز کنین و صفا سیتی .... :شاد:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا