• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ششمين صندلي داغ ايران انجمن با حضور Mehdi_FXX ( مهدي )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
بارون شما رو به دیدن ادامه ی سؤالا دعوت میکنه : لطفاً شکیبا باشید. eee...شروع شد من برم چیپس و پفک و تخمه و اینا بیارم حال بده :غش2:
نخیرم من چون بهت تو نظرسنجی رأی دادم حقّ آب وگل دارم .غر نزن جواب بده.:غش:
زرشک!:تعجب: پلو با مرغ:غش2: ........باشه غر نمیزنم جواب میدم ای سوختم کمکککک یکی بتکه این آتش نشانی هلپ:ناراحت: :غش2:
بازم مرسی از اینکه جواب میدی:گل:
خواهش میکنم جواب میدم میدونم وظیفمه:غش2:

216 - دوست داشتی چقد ثروت داشتی؟دلت میخواست انقد داشتی که بتونی ماشین آخرین سیستم بخری یا خیلی امکانات اختصاصی دیگه داشته باشی که آدمای عادّی ندارن؟
نه اون قدر ثروت داشتم که خودم رو گم میکردم نه اون قدر که دستم تنگ بشه! اون قدری باشه که بشه یه زندگی رو باهاش چرخوند اگرم ثروت خیلی زیادی بهم برسه الکی خرجش نمیکنم! یه بخشیش رو هم کمک میکنم به فقیر فقرا اره دوست داشتم یه ماشینم میخریدم اون وقت میدادم یه دوری باهاش بزنی:نیش:

217- چه موقع از شبانه روز آرامش بیشتری داری؟
ظهر!
218 - چه جور عکس و تابلویی رو برای دیوارای اتاق شخصیت میپسندی؟
تابلو خوشم نمیاد!اما پوسترچرا در و دیوار اتاق من پر پوستر های ماشین های خفن و خوفون هست که اینا مربوط میشه به 5 سال پیش از اون موقع تا حالا عوضش نکردم!:نیش:
219 -وقتی خونه تنها باشی غذایی که داره واسه خودش روی گاز میپزه رو بهت میسپارن؟ وقتی برمیگردن چه جور غذایی رو براشون ترتیب دادی؟ خام ، سوخته ؟ یا گشنه پلو؟
:غش2::غش2::غش2: خب سعی میکنم حواسم رو جمع کنم غذا چیزیش نشه اما گاهی اوقات شده غذای گرامی جیزغاله شده و هیچی ازش نمونده حالا چرا؟ چون من پای کامیپوتر بودم دیگه هیچی حواسم نبوده:نیش:
220 - جز سخت افزار و کامپیوتر دیگه به چه رشته ای علاقه داری؟
هیچی فقط و فقط کامیپوتر!
221 - وقتی به یه مغازه ی نه چندان شلوغ وارد میشی ، هرچی از فروشنده میپرسی جوابتو نمیده وتحویل نمیگیره ، چی کار میکنی؟
اگه نتونه جواب بده و اینا دیگه هیچی بیخیال میشم با یه حالتی از مغازش میزنم بیرون دیگه هم اونجا نمیرم!اما اگه همین طوری این کارو کنه دیگه صدام رو یه ولومی بهش میدم اخه نمیشنوه انگار!
222 - کدوم پارک تهرانو بیشتر دوست داری؟
پارک ملت:نیش:
223 - وقتی توی درستی و نادرستی انجام یه کار سردرگم میشی وهیچ جور نمی تونی جوابی پیدا کنی ،ملاکت برای تصمیم گیری چیه؟
حق! اگه به کاری که میخوام انجام بدم شک داشته باشم فکر میکنم خدا دوست داره الان چیکار کنم و رضایت اون چیه!
224 - به این جمله اعتقاد داری؟ "کسایی که از پیری میترسن، در واقع از طی شدن جوونی خودشون ناراحت نیستن .اونا از این ناراحتن که دیگران هنوز جوونن !"
یه جورایی اره یه جورایی نه اخه این یعنی حسود بودن! خب به جای اینکه نگران پیری خودشون باشند به فکر این باشند که دارند زمانشون رو چطوری سپری میکنند و در این مدت چیکار کردند!نه اینکه حرص بخورند بگن بقیه هنوز جوونند!
225 - چی اعصابتو خورد میکنه ، طوری که نتونی خودتو کنترل کنی؟
هر چیزی باشه هر کاری باشه میتونم خودمو کنترل کنم هر طوری باهام برخورد شه یه طور دیگه که درسته برخورد میکنم به خودم ربط داشته باشه نه خانوادم فقط خودمو کنترل میکنم اما اگه به مادر خواهرم یا......چیزی گفته بشه به نا حق! کلا 180 درجه عوض میشم و غیر قابل کنترل! اون موقع رو هیچ جوری نمیتونم کنترل کنم خودمو! فکر کنم منظورمو گرفتی.........
226 - روی چیزی هم تعصّب داری؟
روی اونایی که برام خیلی عزیز هستند و عقایدم! روی اولی بیشتر!
227 - اگه توی یه جمعی باشی که درک نشی و کلّاً وجود و رفتارت برای اونا غریب و غریبه باشه ( یعنی در مورد شخصیّت و رفتارت تصوّری غیر از خود واقعیت داشته باشن وبا حرف و عمل نتونی بهشون ، خودتو بشناسونی:تعجب: ) برای نشون دادن خود واقعیت میجنگی یا تو لاک خودت پنهان میشی؟
خب پیش میاد درسته.......اما حرف الکی نمیزم........سعی میکنم با عمل ثابت کنم!
228 - موادّ اوّلیه برای تهیّه ی سالاد الویه ؟
سیب زمینی......هویج.......نخود!......بعد حالا میشه کالباس یا مرغ ریخت......خیار شور....همیناست دیگه!:نیش: اخرشم که سس مایونز میزنی
229 -روز بارونی باچتر؟ بی چتر؟
با چتر وقتی میخوام برم کلاس......سرما خوردم......بی چتر وقتی ناراحتم میخوام زیر بارون باشم
230 - مامانت یا بابات ؟با کدوم راحت تری ؟
من با مادرم راحت ترم

بازم مرسی که جواب میدی:احترام:
خواهش میکنم میدونی وظیفم بود:نیش: ممنون از سوالای خوبت:چشمک: :گل: :احترام:
ولی دلتو صابون نزن ... یه سری دیگه م باید جواب بدی:غش2:
ای وای نه :48: بازم هست:ناراحت:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
231 - تا حالا شده قهر کنی شام نخوری؟!!
سر شام سعی میکنم آروم باشم:نیش: اما 2-3 سال پیش اره! هیچ وقت سر شام نمیذارم مادرم ناراحت شه که با زحمت غذا رو درست کرده

232 - بین دوستای مشترکت به چی معروفی؟لقب هم بهت دادن؟
:غش2: :غش2: :غش2: آره ولی نمیشه بگم:غش2:
233 - با ادبیّات چقد آشنایی داری؟ اصلاً با شنیدن یه شعر یا یه قطعه ی ادبی چه جوریایی؟ کتاب خاصّیم تو زمینه ی ادبیّات خوندی؟
خیلی باور کن آشنایی ندارم! من کل ذکر و فکرم سخت افزاره و هیچ!
234 - آشپزی بلدی؟
کجاشو دیدی؟:بدجنس: املت درست میکنم با لبات بازی کنی:غش2:
235 - گل موره علاقه ت ؟
گل رز قرمز:بغل:
236 - شمائم لپ لپو واسه کیفیتش میخری؟!!! :)غش2: شوخی کردم گریه نکن:غش2:)
لپ لپ چیه باو:غش2: ولی بچه بودم 11 سالم اینا بود انقدر میخریدمممممممممم حد نداشت:غش2: بعضی موقع ها جا کم می اوردم واسه اوردنشون به خونه:غش2:
237 - شترِ دیده رو میشه ندیده گرفت؟
دیدیش اما بعضی جاها باید ندید بگیری!
238 - اگه بفهمی یکی از دخترای انجمن در اصل پسره وتاحالا چاخان میکرده چی بهش میگفتی؟ برعکس به پسری که خودشو دختر معّرفی کرده چی؟ چی میگی؟
تعجب میکنم ولی چیزی بهش نمیگم:نیش: خب حتما یه دلیلی واسه خودش داشته این کارو کرده اما اگه بفهمم برای سوء استفاده یا کاری مثل این یا فریب کسی این کارو کرده وای به حالش! دستشو کوتاه میکنم!
239 - باشنیدن کدوم آهنگ باید یاد شما بیوفتیم؟ (منظورم آهنگیه که باهاش حس میگیری و برات موندگاره)
هنوز نساختنش ساختنش خبرت میکنم :غش2:
240 - دختر همسایه تونو میبینی چی کار میکنی؟ نگو کار خاصّی نمیکنی.راستشو بگو. :غش2:
عجب سوالی میپرسی ها:غش2: اول سلام بعدا کلام:نیش: :نیش: :نیش:
241 - وقتی فرصت خوابیدن نداری وخسته و خواب آلودی چه شکلی میشی؟ بد اخلاق ؟ یا فقط کسل؟
خوابم بیاد! اونم خیلی......نتونم بخوابم سر درد میگیرم..سر درد بگیرم کلا بهم میریزم بعدش خوابم میبره! بد اخلاق نمیشم اما کسل چرا
242 - واکنشت در برابر این 3 تا عابر توی خیابون چیه؟ {یه معلول – یه آدم خیلی چاق- و یه آدم بی نزاکت} بهشون زل میزنی؟ نگاه کوتاه و معمولی مث وقتی که یه آدم معمولی رو میبینی داری؟ یا سعی میکنی علی رغم کنجکاویت اصلاً نگاهشون نکنی؟
اگه معلول باشه خیلی تاسف میخورم! اگه کمکی ازم بخواد انجام میدم اون موقع خیلی ناراحت میشیم.....با خودم فکر میکنم و میگم خدایا شکرت که تن سالم بهم دادی! ادم چاق هم ببینم تعجب میکنم اما زل نمیزنم که ناراحت بشه:چشمک:
در برابر ادم بی نزاکت هم اگه ببینم و ببینم بدون توجه به دیگران داره کاری میکنه بدجوری چشم غره میرم واسش!..........
243 - شیرینی مورد علاقه ت ؟ شکلات مورد علاقه ت؟
شیرینی مورد علاقم که رولت هست شکلات مورد علاقم هم نانی:نیش: تازه نمایندش تو سایت هست:نیش:
244 - چه سؤالی دوست داشتی ازت بپرسیم که تا حالا نپرسیدیم؟ جوابشم بده
والا هر سوالای دوست داشتم و دوست داشتی رو ازم پرسیدی:نیش: بگو چی نپرسیدم:غش2: شوخی

خب دیگه تموم شد. خیلی زیاد بود میدونم. خسته نباشی. ممنون
با بچّه های انجمن رفتیم برات گل خریدیم. پیشکش
آخیش بالاخره تموم شد :نیش: ممنون مرسی سلامت باشی:نیش: میدونم وظیفم بود به سوالات جواب بدم:غش2: شوخی
مرسییییییییییییی خودتون گلید دیگه این کارا چیه:خجالت: شرمنده کردید :خجالت: :نیش: :گل:
1f1c6a92a3fbe5e34a3023dfe7b9e3e1.gif

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
245-سوسيس رو خام ميخورين؟
یه بار این کارو کردم زمانی که 7 سالم دو دستی خودم رو بیچاره کردم:ناراحت: مریض شدم رفتم دکتر بی مروت 6 تا پنی سیلین نوشت :ترس: من فقط رقم تعداد آمپول ها رو دیدم هول ورم داشت داشت گریم میگرفت:گریه: آخر سر 1 و نصفه ای زد:غش2: :نیش:
246-اول مرغ به وجود اومد يا تخم مرغ ؟
اول خدا مرغ رو آفرید و از اون تخم مرغ در آومد:نیش:
247-اگه يه سوسك دنبالتون كنه چيكار ميكني؟
icon_biggrin.gif

اول تعجب میکنم :تعجب: بعد منم دنبالش میکنم:غش2: یه بار همسایمون جیغ زد منم بیرون بودم از در خونشون اومد بیرون جیغ زد گفت سوسسسسسسسسسسسسسسسک:ترس: بعد گفت برو بکشش تا من بعد برم خونه:نیش: سوسکه رو به قتل رسوندم:بدجنس: بعد اومدم بیرون بهش گفتم سوسک میبینی جیغ نزن:غش2: سوسک از تو میترسه تو هم از سوسک:غش2:
248-زندگی چن بخشه??
3 بخش:بدجنس:
249-اگه موش دنبالتون کنه توی کوچه چیکار میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هه
صبر میکنم بیاد سمت بهم رسید به لگد مثل چیییییی شوتش میکنم.....گللللللللللللللللللل:غش2:
250-اگه بهتون بگن يا بايد يه سوسك رو بگيري دستت يا ميكشيمت چيكار ميكنين ؟
تو دلم میگم خدا رو شکر سوسکه:نیش: خب میگیرمش تو دستم مگه چیه؟:نیش:
251-اگه بهتون بگن همه ی دنیا ماله تو چیکار می کنین؟
آسمون رو نگاه میکنم بعد به طرف میگم آسمون رو نیگا!!! ترک خورد یحتمل:غش2:
252-دنياتون چه رنگيه و چرا؟
سبز و آبی
253-به نظر شما خوشبختي يعني چي؟
خوشبختی یعنی اینکه تو دنیا غمی نداشته باشی و تو زندگی موفق باشی (دمم قیژ چی گفتم:غش2:)
254-دوست داري چه كسي الان بهتون تلفن كنه؟
icon_biggrin.gif

ساعت رو نیگاه کن:عصبانی: به نظرت ساعت 4 صبح کی بیداره که بخواد بزنگه به من؟:تعجب: :نیش:
255-دیوار چین چند تا آجر داره ؟؟
هوار تا :خنده2:
256-شیر کاکائو یا شیر قهوه؟
شیر قهوه بیشتر دوست دارم
257-الان دوس دارررین کجا بودین؟؟همین الان؟؟
تو رخت خواب کپه مرگمو میذاشتم:ناراحت:
258-وقتی بارون میاد چه حسی دارین؟؟
آسمون داره گریه میکنه!
259-بارون یا برف؟
بارون
260-دلتون هواي كيو بيشتر ميكنه تو دنيا؟ اوني كه يهو احساس ميكني بايد باشه و نيست كيه ؟ اصن كسي هست ؟هه
مورد , مورد نظر یافت نشد (ارور 404 ):نیش:

261-خودتونو شناختین؟؟!
آره! خیلی عجیبم! خیلییییی! فقط همینو میتونم در مورد بگم! غیر قابل پیش بینی!
262-سخت ترین روزی که داشتین؟
روزهای خیلی سختی داشتم ولی احساس میکنم روز کنکور روز واقعا سختی بود برام! تو تمام عمرم انقدر به مغز خودم فشار نیاوردم به طوری که وقتی رسیدم خونه تخت رو دیدم سرم قیژ رفت با لباس محکم افتادم روی تخت :نیش:

263-اگه نتونین 1 هفته به اینترنت دسترسی داشته باشین چیکار میکنین؟:نیش:
یه زبونم لالی روم به دیواری گلاب به روتونی چیزی بگو بچه بد بعد این اتفاق ناگوار رو برام تصور کن :قهر: :گریه: احساساتم جریحه دار شد:گریه: از غصه میترکم!بومممم:نیش:
264-کاری که هنوز فرصت نکردین انجام بدین؟!!
جواب دادن به سوالات:نیش:
265-اگه من ازتون چهارصد هزار تومن پول قرض بخوام بهم ميدين ؟:نیش:
هر وقت اون 500 هزار تومن قبلی رو بده بعد من بهت 400 هزار تومن قرض میدم:فش2:
266-قشنگترین شعر کودکی؟
اتل متل دو طوله:غش2:
267-دوست داشتنی ترین بازی کودکی؟
دنبال بازی اونم خرکی:بدجنس: نیش:
مررررررررررررررسی....:نیش:[/QUOTE]
خواهش میشههههههههههههه :نیش:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
268 - تا حالا اینقدر که خندیدی گریه هم کردی ؟
به اندازه که هیچ حتی خیلی بیشتر!
269 - به نظرت خودت بی غمی یا با غم ؟
با غم
270 - تا حالا چند تا مقاله نوشتی ؟
زیاد نوشتم....تابستون امسالم همش مقاله مینوشتم آخه وقتم آزاد بود مخصوصا اون تاریخچه ی گرافیک که یه چی حدود 45 ساعت تایپ مفید داشت و یک هفته ی تموم وقتم رو گذاشتم روش! پوستم سر اون کنده شد واقعا! تمام مقالاتم هم توی سایت هست زیر تک تکشون قرمز نوشتم "هر گونه کپی برداری....................." شاید باورت نشه ولی یه سایت به اسم خودش اینو ثبت کرده اول بهش گفتم منبع رو ذکر کن گفت نوچ! گفتم یه نوچی بهت نشون بدم هزار تا چشممممم از بقلیش بزنه بیرونه که ادمین اون سایت رو کشوندم دادگاه!
271 - چه کسی رو تو زندگیت الگوی خودت قرار دادی ؟
بیشتر مادرم و داییم و یکی از دوستام
272 - دوست داشتی طراح بودی ؟
نوچ:نیش:
273 - سیر ، پیاز ، شلغم کدومو دوست داری ؟
پیاز رو بیشتر دوستم دارم از همشون
274 - تا حالا زلزله بیاد تنها خونه باشی بعد بترسی ؟
تنها نه اما همین 1 هفته پیش یه زلزله ای اومد با خواهرم تنها بودیم خونه منم تو اتاق بودم پای چت:نیش: یهو دیدم قفسه مجلاتم داره میلرزه قشنگ دیدم!:نیش: همش 6 ریشتر بود اونم 6 ثانیه!
275 - میگن مرد گریه کنه افت داره براش ، چرا ؟ مگه مرد نباید گریه کنه ؟[/QUOTE]
نه مرد هم باید دلشو خالی کنه ، اما باید گریه مرد باید ارزش داشته باشه یعنی اینجوری نباشه که برای هر چیزی گریه کنه گریه مرد باید این شکلی باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا