• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شـــازده کوچولـــو؛ پرفـــروش تــــرین رمـــان جـــهان

baroon

متخصص بخش ادبیات

دیدم دوستای عزیزم دریا و منصور توی امضاشون برش هایی از کتاب شازده کوچولو رو گذاشتن، سر ذوق اومدم.
اینجا هم ثبتش کنیم که ضمیمه ی قشنگی هست برای معرفی متن کتاب.:شاد:
به نظر منم یکی از بزرگترین اشتباهات زندگی یه آدم، نخوندن این کتابه!

[MENTION=16400]darya91[/MENTION]

[FONT=\]شازده کوچولو بار ديگر به تماشایگل‌ها[FONT=}]رفت و به آن‌ها گفت: شما سرِ سوزنی بهگلمن نمی‌مانيد و هنوز هيچی نيستيد. نه کسی شما را اهلی کرده نه شما کسی را. درست همان جوری هستيد که روباه من بود: روباهی بود مثل صدهزار روباه ديگر. او را دوست خودم کردم و حالا تو همه‌ی عالم تک است.

:گل::گل:

@mansour
p25lx656qh4fa07ots0.jpg

تو برای من هنوز پسربچه‌ای بيش نيستی. مثل صدها هزار پسربچه ديگر و من نيازی به تو ندارم. تو هم نيازی به من نداری. من نيز برای تو روباهی هستم شبيه به صدها هزار روباه ديگر.

ولی تو اگر مرا اهلی کنی، هر دو به هم نيازمند خواهيم شد. تو برای من در عالم همتا نخواهی داشت و من برای تو در دنيا يگانه خواهم بود...

خبر رو در پست بعد میگم.:بدجنس:

baroon

متخصص بخش ادبیات

1366008293.jpg

کتاب شازده کوچولو نوشته آنتوان دو سنت اگزوپری نویسنده فرانسوی پس از قرآن مجید و انجیل پرفروش ترین کتاب جهان بوده که به بیشترین زبان ها نیز ترجمه شده است.

کتاب شازده کوچولو که 70 سال پیش آنتوان دو سنت اگزوپری آن را نوشت از سوی 1300 انتشارات سراسر جهان منتشر شده و 145 میلیون نسخه از آن به فروش رفته است.

این کتاب نخستین بار تقریبا به طور هم زمان از سوی انتشارات رینال اند هیچکاک در شهر نیویورک در روز ششم آوریل 1943 به زبان انگلیسی و 20 آوریل همان سال به زبان اصلی فرانسوی منتشر شده بود.

آنتوان دو سنت اگزوپری نویسنده و خلبان در 31 ژوئیه سال 1943 در سن 44 سالگی هنگام یک پرواز شناسایی در سواحل مارسی هواپیمایش سرنگون و خودش مفقودالاثر شد. در سال 1946 و با خاتمه جنگ جهانی دوم انتشارات گالیمار برای نخستین بار کتاب شازده کوچولو را در فرانسه منتشر کرد.

کتاب شازده کوچولو تاکنون به بیش از 270 زبان و لهجه محلی ترجمه شده است. این کتاب در سراسر جهان به عنوان کتابی برای آموزش زبان فرانسه استفاده می شود. هر سال فقط در فرانسه 400 هزار نسخه از این کتاب محبوب به فروش می رود.

منبع : جام جم آنلاین

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد

دیدم دوستای عزیزم دریا و منصور توی امضاشون برش هایی از کتاب شازده کوچولو رو گذاشتن، سر ذوق اومدم.
اینجا هم ثبتش کنیم که ضمیمه ی قشنگی هست برای معرفی متن کتاب.:شاد:
به نظر منم یکی از بزرگترین اشتباهات زندگی یه آدم، نخوندن این کتابه!

@darya91

[FONT=\]شازده کوچولو بار ديگر به تماشایگل‌ها[FONT=}]رفت و به آن‌ها گفت: شما سرِ سوزنی بهگلمن نمی‌مانيد و هنوز هيچی نيستيد. نه کسی شما را اهلی کرده نه شما کسی را. درست همان جوری هستيد که روباه من بود: روباهی بود مثل صدهزار روباه ديگر. او را دوست خودم کردم و حالا تو همه‌ی عالم تک است.

:گل::گل:

@mansour
p25lx656qh4fa07ots0.jpg

تو برای من هنوز پسربچه‌ای بيش نيستی. مثل صدها هزار پسربچه ديگر و من نيازی به تو ندارم. تو هم نيازی به من نداری. من نيز برای تو روباهی هستم شبيه به صدها هزار روباه ديگر.

ولی تو اگر مرا اهلی کنی، هر دو به هم نيازمند خواهيم شد. تو برای من در عالم همتا نخواهی داشت و من برای تو در دنيا يگانه خواهم بود...

خبر رو در پست بعد میگم.:بدجنس:

راست می گی باروون جون بزرگترین اشتباه:احترام:
ممنون بابت این تاپیک:4:

بالا