• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شکست فوتسال ايران از کلمبيا

0mid

متخصص بخش ورزشی
دومين ناکامي امروز رقم خورد

شکست فوتسال ايران از کلمبيا

[h=2]تيم ملي فوتسال ايران در چارچوب مرحله يک هشتم نهايي جام جهاني برابر کلمبيا شکست خورد و از دور مسابقات حذف شد.

[TD="align: left"]
00942722.gif
[/TD]

تيم ملي فوتسال ايران در مرحله يک‌هشتم نهايي جام جهاني عصر امروز (يکشنبه) از ساعت 17:30 به مصاف کلمبيا رفت که در پايان با نتيجه 2 بر يک شکست خورد و از دور مسابقات حذف شد.

شاگردان علي صانعي در ابتدا بازي را در اختيار گرفتند و در حالي که 4 دقيقه از بازي گذشته بود شوت علي اصغر حسن‌زاده به تيرک دروازه کلمبيا خورد و در ادامه بازيکنان ايران نتوانستند توپ را وارد دروازه کنند. در حالي که اکثر بازي در نميه اول در اختيار ايران بود، اما واکنش‌هاي لوزانو، دروازه‌بان کلمبيا اجازه نداد تا ايران در 20 دقيقه ابتدايي توپ را وارد دروازه حريفش کند.

در نيمه دوم نيز بازيکنان ايران صاحب توپ و ميدان بودند، اما اين تيم کلمبيا بود که با پرتاب دست دروازه‌بانش صاحب موقعيت شد و يفري ديوگئه بازيکن 20 ساله اين تيم توانست دروازه ايران را باز کند.

در ادامه بازيکنان ايران که از اين گل شوکه شده بودند نتوانستند بازي خود را ارائه دهند و با استرس بازي را دنبال کردند. در ادامه نيز داور مسابقه در حالي که 7 دقيقه و 10 ثانيه به اتمام بازي باقي مانده بود در صحنه‌اي مشکوک مصطفي طيبي را از زمين بازي اخراج کرد.

در همين زمان بازيکنان کلمبيا توانستند بار ديگر توسط کارو در دقيقه 34 به گل برسند.

صانعي پس از اين گل تيم را 5 نفره کرد و توانست در دقيقه 25 توسط علي رهنما به گل اول خود دست يابد اما اين پايان کار تيم ملي ايران بود و با نتيجه 2 بر يک از کلمبيا شکست خورد و از دور مسابقات حذف شد.

قضاوت اين ديدار برعهده ايوان شابانوف از روسيه بود.

کلمبيا در مرحله يک‌چهارم به مصاف اوکراين مي‌رود.

تيم ملي ايران در جام ملت‌هاي آسيا نيز عنوان سومي را از آن خود کرده بود.

ورزش3

0mid

متخصص بخش ورزشی
خسوس مگر پروفسور نبود؟
صالح: ترابيان مسبب اين باخت‌ها است
[h=2]کارشناس فوتسال سرپرست تيم ملي فوتسال را مسبب اصلي ناکامي ايران در جام جهاني مي‌داند.

00938854.jpg
[/TD]

ناصر صالح پس از حذف فوتسال ايران از جام جهاني تايلند بيان کرد: مسبب تمام اين شکست‌ها تفکرات اشتباه آقاي ترابيان بود. ترابيان خودش تصميم مي‌گيرد، خودش از اسپانيا مربي مي‌آورد و همه کار مي‌کند مگر خسوس پروفسور نبود؟ پس چه کار کرد؟

مدرس فوتسال آسيا ادامه داد: صانعي به عنوان مربي جوان، آنچه که داشت را ارائه کرد اما به اعتقاد من مسبب همه اين شکست‌ها آقاي ترابيان است.

به گزارش ايسنا ، وي همچنين در پاسخ به اين پرسش که ديدار ايران با کلمبيا را از لحاظ فني چطور ارزيابي مي‌کند تصريح کرد: به اعتقادم شکست در اين بازي ربطي به مسائل فني نداشت. اگر تيم تاکتيک داشت که کار به اينجا کشيده نمي‌شد. ما در طي اين بازي‌ها هيچ طرح و برنامه‌اي نداشتيم. بازيکنان در برابر کلمبيا حتي اصول ابتدايي پرس کردن را هم نمي‌دانستند.

صالح در پايان در پاسخ به اين سوال که کنار گذاشتن بازيکنان شاخص مثل وحيد شمسايي چقدر روي اين نتيجه تاثير داشت تاکيد کرد: اگر قرار باشد فوتسال متکي تنها به شمسايي باشد بايد براي آن تاسف خورد ما نبايد به يک بازيکن متکي باشيم.

ورزش3

0mid

متخصص بخش ورزشی
آمار و ارقام بازي ايران و کلمبيا
[h=2]تيم ملي فوتسال ايران در يک بازي يک طرفه برابر کلمبيا شکست خورد و از دور مسابقات حذف شد.

00941666.gif
[/TD]

تيم ملي فوتسال ايران در مرحله يک هشتم نهايي جام جهاني عصر امروز به مصاف کلمبيا رفت و در حالي که اکثر اوقات بازي را در اختيار داشت با نتيجه 2 بر يک شکست خورد و از دور مسابقات حذف شد.

در پايان بازي 69 درصد توپ و ميدان در اختيار ايران بود و 54 شوت و 14 کرنر به سمت دروازه کلمبيا زد اما لوزانو، دروازه‌بان نماينده آمريکاي جنوبي با واکنش‌هاي خود اجازه نداد تا توپ از خط دروازه عبور کند. کلمبيا توانست 13 شوت به سمت دروازه مصطفي نظري بزند.

کلمبيا با اين پيروزي توانست به مرحله يک‌چهارم نهايي صعود کند و حريف اوکراين شد.

نمودار مرحله يک هشتم نهايي به بعد جام جهاني فوتسال به شرح زير است:

13910821000593_PhotoL.jpg

ورزش3

0mid

متخصص بخش ورزشی
فيفا: يکي ازبزرگترين شگفتي‌هاي تاريخ فوتسال
[h=2]تارنماي فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) پس از حذف ايران از مسابقات جام جهاني فوتسال نوشت:کلمبيا با برتري دور ازانتظارمقابل ايران، شگفتي بزرگي در رقابت هاي 2012 تايلند خلق کرد.

00938635.jpg
[/TD]

تيم ايران عصريکشنبه در مرحله حذفي رقابت هاي جام جهاني فوتسال با نتيجه 2 بر 1 از کلمبيا شکست خورد و با مسابقات خداحافظي کرد.

تيم کلمبيابا اين پيروزي به مرحله يک چهارم نهايي راه يافت و اکنون بايد در اين مرحله به مصاف تيم قدرتمند اوکراين برود.

به نوشته سايت فيفا، پيروزي کلمبيا مقابل ايران يکبار ديگر ثابت کرد که در فوتبال فقط نتيجه است که اهميت دارد.

درتحليل اين تارنمااز جريان ديدار دو تيم ايران و کلمبيا آمده است: تيم ايران با در اختيار گرفتن مالکيت توپ و تلاش هاي متعدد براي گلزني کاملا بر بازي مسلط بود اما در مقابل خوآن لوزانو يک دروازه بان باانگيزه وهمچنين يک شيوه تاکتيکي قرارگرفته بود که حملاتش را مهارمي کرد.

تيم کلمبيا روي استفاده از ضد حملات برنامه ريزي کرده بود و پس از گذشته 10 دقيقه ازنيمه دوم به نتيجه دلخواه رسيد. اخراج مصطفي طيبي هم موجب شد که کلمبيا فرصت افزايش اين برتري را به دست بياورد.

فيفاافزوده است:حذف تيم فوتسال ايران توسط کلمبيا در مسابقات جام جهاني فوتسال موجب شادماني گسترده اين تيم شد و در زمره بزرگترين شگفتي هاي تاريخ اين رقابت ها قرار گرفت.

ورزش3

0mid

متخصص بخش ورزشی
شمسايي: صانعي اشتباه کرد
[h=2]سرمربي سابق تيم فوتسال صباي قم گفت: سرمربي تيم ملي فوتسال با اشتباه بزرگ وحيد شمسايي را از تيم ملي کنار گذاشت.

00942914.gif
[/TD]

اميرشمسايي افزود:علي صانعي در مصاحبه هاي خود دعوت از وحيد را خيانت به فوتسال ايران اعلام کرده بود اما همگان ديدند که نبود اين بازيکن چه تاثير نامطلوبي بر روند تيم ملي کشورمان در جام جهاني داشت.

وي ادامه داد:جام جهاني مکاني براي بازيکنان باتجربه و بزرگ است اما صانعي با غرور کاذب خود باعث حذف زودهنگام تيم ايران از اين مسابقات شد.

شمسايي تصريح کرد:متاسفانه حذف زودهنگام ايران در جام جهاني، فوتسال ايران را چندين سال به عقب برگرداند به طوريکه نمي توان به سادگي تاوان اين ناکامي را جبران کرد.

سرمربي سابق تيم فوتسال صباي قم افزود:معتقدم جام جهاني تايلندبهترين فرصت براي قرار گرفتن تيم ايران در ميان چهار تيم برتر جهان بود اما به راحتي اين موقعيت گرانبها را از دست داديم تا چهار سال حسرت شکست برابر تيم گمنام کلمبيا را بخوريم.

وي خاطرنشان کرد:به طورحتم تمام اهالي فوتسال در ناکامي تيم ملي فوتسال در جام جهاني شريک هستند به طوريکه زمان تغييرات بنيادي در فوتسال فرا رسيده است تا اين رشته ورزشي بتواند در آينده شکست تلخ در جام جهاني را جبران کند.

تيم ملي فوتسال ايران يکشنبه شب در مرحله يک هشتم پاياني جام جهاني 2012 تايلند با نتيجه دو بر يک مغلوب تيم کلمبيا شد و از راهيابي به مرحله بعدي رقابت ها باز ماند.

ورزش3

0mid

متخصص بخش ورزشی
وحيد‌شمسايي: آقايان اوت شدند، نه تيم‌ملي
[h=2]کاپيتان سابق تيم ملي فوتسال معتقد است حذف ايران از جام جهاني به خاطر تک محوري بودن و در نظر گرفتن منافع شخصي مديران فوتسال رقم خورد.

00014918.jpg
[/TD]

وحيد شمسايي پس از حذف تيم ملي فوتسال ايران از جام جهاني فوتسال بيان کرد: خدا جاي حق نشسته است. خدا مي‌تواند حقم را ندهد اما بنده خدا نمي‌تواند اين کار را انجام دهد. ممنون مردم خوب کشورم هستم که از ابتداي بازي‌ها من را مورد لطف خودشان قرار دادند.

آقاي گل فوتسال جهان ادامه داد: به اعتقاد من تيم ملي از جام جهاني کنار نرفت، بلکه آقايان بودند که از فوتسال اوت شدند. من ناراحت بازيکنان جواني هستم که 10 سال عقب افتادند. اين نتيجه به خاطر تک محوري بودن آقايان و در نظر گرفتن منافع شخصي رقم خورد.

ورزش3

0mid

متخصص بخش ورزشی
جام جهاني فوتسال - تايلند
حواشي ديدار ايران - کلمبيا
[h=2]ديدار تيم‌هاي فوتسال ايران و کلمبيا در مرحله يک‌هشتم نهايي رقابتهاي فوتسال جام جهاني 2012 تايلند در حالي با شکست شاگردان صانعي همراه شد که حاشيه هاي اين ديدار به شرح زير است:

00941666.gif
[/TD]

* علي صانعي و "خسوس کاندلاس" براي تماشاي ديدار تيمهاي ملي فوتسال اسپانيا و تايلند يک ساعت زودتر از بازيکنان و ديگر مربيان هتل هيلتون را به مقصد سالن "نيمبوتر" ترک کردند.

* بازيکنان و ديگر مربيان و کادر همراه تيم نيز ساعت 19 روز يکشنبه از هتل هيلتون خارج شدند. آنها براي دقايقي تماشاگر ديدار اسپانيا - تايلند بودند و در ادامه براي گرم کردن به رختکن رفتند.

* مقابل درب ورودي ورزشگاه نيميبوتر ازدحام زيادي به وجود آمده بود و برخي از تايلندي‌ها از فرصت استفاده کرده و در بازار سياه بليتهاي خود را به فروش مي‌رساندند.

* تايلندي‌ها در زمان ديدار تيم ملي فوتسال کشورشان مقابل اسپانيا حمايت بي حد و اندازه‌اي از اين تيم داشتند. آنها حتي بعد از شکست 7 بر يک تيم شان مقابل اسپانيا دست از تشويق برنداشته و شاگردان "ويکتور هرمانس" را حمايت کردند.

* بازيکنان و مربيان تيم ملي فوتسال روسيه تماشاگر ويژه ديدار اسپانيا - تايلند بودند. روس‌ها تمايل داشتند تايلند در اين بازي پيروز شود و با هر ضربه‌اي که آنها به روي دروازه اسپانيا مي‌زدند، نيم خيز مي‌شدند.

* تايلندي‌ها بيشتر بليت‌هاي دو بازي اسپانيا - تايلند و ايران - کلمبيا را خريده بودند و ايراني‌هاي زيادي پشت در ورزشگاه مانده بودند اما در نهايت بيشتر آنها وارد سالن شدند تا تيم ملي همچنان حمايت حداکثري هواداران خودي را داشته باشد.

* با توجه به اتفاقاتي که در ديدار ايران - پاناما رقم خورد در اين بازي نظارت بيشتري روي تماشاگران ايراني وجود داشت.

* حميد احمدي به دليل محروميت بازي ايران - کلمبيا را از روي سکوها تماشا کرد.

* حسين طيبي براي نخستين بار در اين مسابقات در ترکيب اصلي و اوليه تيم ايران قرار گرفت.

* بازيکنان و مربيان تيم اوکراين پس از برتري مقابل ژاپن به سالن نيميبوتر آمده و بازي ايران - کلمبيا را تماشا کردند.

* اوکرايني‌ها پس از گل کلمبيا به شدت شادي کردند.

* مصطفي طيبي پس از اخراج در دقيقه 33 به شدت به تصميم داور اعتراض کرد.

* تماشاگران ايراني پس از گل دوم و در زمان تايم اوت به داور اعتراض کردند.

ورزش3

0mid

متخصص بخش ورزشی
ترابيان: از بازيکنان راضي هستم
[h=2]رييس کميته فوتسال ايران گفت: از تمام بازيکنان راضي هستم و در ديداري که توپ و ميدان در اختيارمان بود با بدشانسي بازي را واگذار کرديم.

00035145.jpg
[/TD]

عباس ترابيان در خصوص شکست دو بر يک تيم ملي فوتسال ايران برابر کلمبيا و حذف ملي‌ پوشان کشورمان از رقابت‌هاي جام جهاني عنوان کرد:‌ در ديداري که 70 درصد توپ و ميدان را در اختيار داشتيم روي يک اتفاق بازي را واگذار کرديم. دروازه‌بان کلمبيا بهترين بازيکن زمين بود. از تمام بازيکنان تيم ملي راضي هستم زيرا تمام تلاش خودم را انجام دادند.

وي ادامه داد:‌ موقعيت‌هايمان به گل تبديل نشد. کلمبيا صد در صد دفاعي بازي مي‌کرد و در روزي که با بدشانسي روبرو بوديم بازي را واگذار کرديم. در مورد مسايل فني بايد کادر فني اظهار نظر کند.

رييس کميته فوتسال درباره دومين ناکامي ايران با حضور علي صانعي به عنوان سرمربي تيم ملي خاطرنشان کرد: اکنون بايد با بازيکنان صحبت کنم و به آنها برسم. وقت اين نيست که در مورد اين مسايل صحبت کنم.

وي در مورد انتقادهاي صورت گرفته خاطرنشان کرد: جواب آنها را نمي‌دهم. بايد به بازيکنانم برسم. ما ديداري را واگذار کرديم که موقعيت‌هاي زيادي داشتيم اما بدشانس بوديم.

ترابيان در پاسخ به اين سوال که آيا پس از اين ناکامي همچنان از صانعي حمايت خواهد کرد گفت:‌ وقت اين حرف‌ها نيست و بايد به شرايط تيم برسم.

ورزش3

0mid

متخصص بخش ورزشی
صانعي : اشتباه داور کمر تيم ما را شکست
[h=2]سرمربي تيم ملي فوتسال ايران پس از حذف اين تيم از رقابت هاي جام جهاني گفت: در ديدار برابر کلمبيا برتر از حريف بوديم و بيش از 20 موقعيت گل بدست آورديم اما نتوانستيم به پيروزي برسيم.

00035286.jpg
[/TD]

تيم ملي فوتسال ايران عصر يکشنبه در شرايطي که تيم برتر ميدان بود نتوانست برابر کلمبيا به برتري برسد و با قبول شکست 2 بر يک برابر اين تيم از صعود به مرحله يک چهارم نهايي رقابت هاي جام جهاني که در تايلند برگزار مي شود بازماند.

علي صانعي پس از اين شکست و حذف ايران در گفتگو با اميرحسين پورمحمد مدير رسانه اي تيم ملي فوتسال در مورد اين ديدار گفت: ما بازي را به طور کامل در اختيار داشتيم و بالاي 20 موقعيت گل روي دروازه حريف ايجاد کرديم اما دروازه بان کلمبيا يکي از بهترين روزهايش را پشت سرگذاشت و در روز بدشانسي ما فوق العاده عمل کرد.

سرمربي تيم ملي فوتسال ايران خاطرنشان کرد: ما در ديدار برابر کلمبيا عملکرد خوبي داشتيم اما حريف از روي موقعيتي که 50 درصد هم نبود به گل رسيد و هر چقدر ما حمله کرديم نتوانستيم از دفاع چند لايه آنها عبور کنيم. کلمبيا شانسي و به طور تصادفي به اين مرحله رسيده بود و حالا به جمع هشت تيم برتر راه پيدا کرده است.

صانعي در پاسخ به اين پرسش که آيا قبول داريد تيم ملي فوتسال ايران در حمله ضعيف بود گفت: اصلا اين موضوع را قبول ندارم چرا که اگر ما در حمله ضعيف بوديم اين همه موقعيت روي دروازه حريف ايجاد نمي کرديم. تنها توپ هاي ما گل نشد که آن هم به بدشانسي بازيکنان ايران و روز خوب دروازه بان حريف بود.

علي صانعي با اشاره به قضاوت داور اين بازي گفت: در شرايطي که تيم ملي ايران براي رسيدن به گل تلاش مي کرد و بازي را در اختيار داشت، داور مرتکب اشتباهي شد که همان اشتباه کمر تيم ما را شکست و باعث شد که نه تنها نتوانيم به گل برسيم بلکه يک گل هم دريافت کرديم.

وي در پايان گفت: تيم ملي فوتسال ايران شايسته حضور در مرحله بعدي بود و بازي خوبي را از خود به نمايش گذاشت اما با بدشانسي از روز دو رقابت ها حذف شد. به نظر من امروز يکي از بدشانس ترين روزهاي فوتسال ايران بود که با وجود برتري نتوانست به پيروزي برسد.

ورزش3

0mid

متخصص بخش ورزشی
سرمربي کلمبيا:پيروزي برابر ايران يک رويا بود
[h=2]سرمربي تيم ملي فوتسال کلمبيا گفت: پيروزي مقابل ايران يک رويا بود که به واقعيت تبديل شد.

00941666.gif
[/TD]

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، آرني فونگرا سرمربي تيم ملي فوتسال کلمبيا پس از پيروزي 2 بر يک برابر ايران عنوان کرد: ما بازي سختي را برابر ايران پشت سرگذاشتيم. آنها حريف سرسختي بودند که در دنيا صاحب قدرت هستند و افتخارات زيادي را به دست آورده اند.

وي خاطرنشان کرد: پيروزي برابر ايران براي ما يک رويا بود که به واقعيت تبديل شد. من بايد از رييس فدراسيون کلمبيا تشکر کنم که از ما حمايت کرد تا به اين مرحله برسيم. اين پيروزي را هم به او تقديم مي کنم و اميدوارم بتوانيم در مراحل بعد هم موفق باشيم.

ورزش3

0mid

متخصص بخش ورزشی
واقعا جای تاسف داره !!!
بازی دست ما بود ولی نتونستن یه گل بزنن!
از کلمبیا که کسی فکرشو نمیکرد از گروه خودش بتونه بالا بیاد

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
فوتبال ما در کل بیمار هست و بهتر هست اعصاب خودمون بابت این موارد خراب نکنیم چون موارد یکی دوتا نیست و این ناکامی ها همیشه ادامه دار خواهند بود تا روزی که یک برنامه ریزی درستی صورت بگیره.
نتایج فوتسال، نوجوانان فوتبال، جوانان فوتبال، بزرگ سالان فوتبال و باختشون از کشوری مثل لبنان و وضعیت تکراری تیم های باشگاهی ما در آسیا همشون نشون دهنده ی این مورد هستند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
طيبي:دفاع محکم کلمبياعامل باخت ايران بود
[h=2]بازيکن تيم ملي فوتسال در خصوص باخت مقابل کلمبيا گفت: تيم کلمبيا دفاع بسيار قوي اي داشت و رمز پيروزي آنها دفاع محکم در برابر مهاجم هاي نفوذي ما بود.

00939407.jpg
[/TD]

مصطفي طيبي در گفتگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران گفت: بازيهاي جام جهاني سطح کيفي بالايي دارد زيرا تمام کشورها سعي دارند به مراحل بالاتري صعود کنند کارما مقابل تيم هاي ضعيف بسيار دشوارتر است زيرا آنها براي مقابله با حملات تيم ايران به دفاع پناه مي برند، تيم کلمبيا نيز همين را اجرا کرد و با توجه به آمادگي جسمي بازيکنانشان موفق نشديم از سد آنها عبور کنيم.

وي در ادامه بيان داشت: بازيکنان و همچنين کادر فني از هيچ تلاشي براي رسيدن به پيروزي دريغ نکردند اما برخالاف جريان بازي را واگذار کرديم. با وجود اينکه مصدوم بودم و بايد بيني ام عمل مي شد براي اينکه به مسابقات برسم با مصدوميت در زمين حاضر شدم تا بتوانم صعود کنيم البته تصميم داور نيز در موردم اشتباه بود به همين دليل اين داور به مدت يک ماه از قضاوت محروم شد. تصميم اشتباه داور نيز برنامه هاي فني تيم را به هم ريخت و بازيکنان ديگر با نگراني بيشتري بازي را پي گيري کردند.

طيبي خاطرنشان کرد: فوتسال کشورمان از پايه ضعيف است تيم ملي عملکرد خوبي داشت تا جائيکه مورد بي توجهي قرار گرفت در سالهاي اخير سازماندهي ضعيف و بد بوده است و باعث اين اتفاقات شد.

اميدوارم مسئولان توجه بيشتري نسبت به اين رشته ورزشي وبرنامه ريزي در آن داشته باشد.

وي افزود: قبل از شروع بازي هيچ درگيري بين بازيکنان بوجود نيامد و همه با آرامش در زمين حاضر شدند اين ضربات حاشيه اي براي تخريب تيم ملي بوده است.

ورزش3

0mid

متخصص بخش ورزشی
اصغري‌مقدم:آقايان فوتسال‌ايران را خار و ذليل کردند
[h=2]من فکر مي‌کنم شکست فوتسال ايران در ديدار مقابل کلمبيا به قيمت خوار و ذليل شدن اين رشته در کشورمان و حتي در دنيا تمام شد و بايد به حال آن گريست.

00938854.jpg
[/TD]

جواد اصغري‌مقدم در گفتگو با ايلنا با اشاره به عملکرد تيم ملي فوتسال ايران در مسابقات جام جهاني تايلند گفت: همه ما مي‌دانيم تيم ملي فوتسال کشورمان ضعيف‌ترين گروه تاريخ خود در جام جهاني را داشت و ملي‌پوشان ما باکمي دقت و توانايي بيشتر حتي مي‌توانستند تا مرحله فينال اين مسابقات صعود کنند اما متاسفانه در بازي با کلمبيا باختيم و همه چيز از دست رفت.

وي افزود: ما پيش از اين مسابقات خيلي خوشحال بوديم که در يک گروه راحت مي‌توانستيم براي اولين بار به آن چه که حق فوتسال ايران است در جام جهاني برسيم اما بي‌تجربگي کادر فني و بازي بسيار ضعيف تيم ملي اين فرصت بزرگ را از فوتسال ايران گرفت.

بازيکن سابق تيم ملي فوتسال در ادامه گفت: خدا مي داند که با وجود تمام بي مهري هايي که به من و دوستانم شد دائما اين تيم را در جريان جام جهاني دعا مي کرديم و آرزو داشتيم موفق باشند اما عملکرد بسيار ضعيف ملي‌پوشان ايران در اين مسابقات و همچنين تصميماتي که براي اين تيم قبل از جام جهاني گرفته شد، اين شانس خوب را از ما صلب کرد.

وي با طرح اين سوال که در کجاي دنيا يک تيم ملي فوتسال را به يکباره با جوان‌گرايي مواجه و راهي مسابقات جهاني مي کنند، گفت: اين درد دل همه ماست. چرا تيم‌هايي نظير برزيل و اسپانيا که قهرمانان اين رشته در دنيا هستند با ترکيبي کاملا با تجربه و مسن پا به ميدان جام جهاني مي‌گذارند اما در ايران به يک باره به تجربه بازيکناني نظير وحيد شمسايي، مهدي جاويد، مجيد لطيفي واصغري مقدم بي‌توجهي مي شود. من به ياد دارم برزيل در دوره قبل جام جهاني به عنوان مسن‌ترين تيم انتخاب و همين تيم قهرمان جهان شد.

بازيکن تيم فوتبال دبيري تبريز همچنين با اشاره به اين موضوع که گناه چنداني گردن بازيکنان تيم ملي نيست، گفت: من مطمئن هستم که بازيکنان تيم ملي ما وقتي مي توانند بازي دو بر صفر باخته مقابل اسپانيا رابا تساوي عوض کنند، اين توانايي را هم دارند که از سد تيم‌هايي نظير کلمبيا به راحتي هر چه تمام تر بگذرند اما اين کادرفني و مديريتي تيم ملي هستند که توانايي آماده‌سازي ملي‌پوشان را ندارد. البته اعتقاد دارم در اين مسابقات به غير از 2 يا 3 بازيکن ايران عملکرد خوبي نداشتند.

وي ادامه داد: ملي‌پوشان فوتسال ايران حتي در بازي با مراکش و پاناما که هيچ جايگاهي در فوتبال دنيا ندارند، به سختي پيروز شدند و نتوانستند کمترين نشاني از بازي با کيفيت فوتسال ايران را ارائه کنند. من فکر مي‌کنم شکست فوتسال ايران در ديدار مقابل کلمبيا به قيمت خوار و ذليل شدن اين رشته در کشورمان و حتي در دنيا تمام شد و بايد به حال آن گريست.

اصغري مقدم با تاکيد براينکه تمام تصميمات فوتسال ايران به صورت فردي اتخاذ مي شود، گفت: طبيعي است وقتي يک نفر براي همه تصميم بگيرد و فوتسال ايران تحت تاثير تفکرات ديکتاتور مابانه اداره شود، بايد انتظار اين چنين رخداد تلخي هم داشت. متاسفانه سرمربي تيم ملي به شدت تحت تاثير تصميمات رئيس کميته فوتسال بود و در بسياري از اوقات برخلاف ميل باطني‌اش مجبور به تصميم‌گيري مي‌شد. ما در زمان حسين شمس کم‌ترين دخالت‌ها را در امور تيم ملي مي‌ديديم و اين مربي به هيچ وجه اجازه نمي داد کسي خارج از حيطه اختياراتش در امور تيم ملي دخالت کند.

وي همچنين با اشاره به اينکه در طول 8 سال گذشته ظلم‌هاي بسياري به ملي پوشان فوتسال شده اظهار کرد: در طول اين 8 سال هر زماني خواستيم انتقادي از شرايط بکنيم عنوان سرباز را به ما دادند و گفتند که سرباز بخاطر سختي کشيدن از کشورش انتقاد نمي کند و زبان ما را بستند، حال چگونه است رئيس کميته فوتسال که خودش را پدر فوتسال ايران مي داند از ما که فرزندان اين فوتسال هستيم در کميته انضباطي شکايت مي‌کند.

اصغري مقدم افزود: به اعتقاد من هر کسي جاي رئيس کميته فوتسال بود بعد از بازي با کلمبيا بايداستعفاي خودش را اعلام مي‌کرد و به جامعه فوتسال احترام مي گذاشت. استارت اين ناکامي بزرگ از مسابقات آسيايي و شکست مقابل تايلند کليد خورد و کسي هم فکر راه چاره براي آن نبود تا به اينجا ختم شود.

وي تصريح کرد: سوال من از مسئولين فوتسال اين است که چرا ما نبايد از داشته‌هاي خود استفاده کنيم. چرا افرادي مثل حسين شمس، محمدرضا حيدريان، وحيد شمسايي و بسياري ديگر امروز نبايد جايگاهي در فوتسال داشته باشند. من فکر مي‌کنم اگر کسي بخواهد خود را پدر فوتسال ايران بداند بي شک حسين شمس است که براي موفقيت فوتسال ايران بارها تا مرز سکته پيش رفت.

وي در پايان گفت: امروز همه آن کساني که از شرايط فوتسال انتقاد دارند، بايد حرفشان را بدون ملاحظه بگويند و از کسي هم ترسي نداشته باشند. اگر قبل از اين مسابقات تاکيد داشتيم که براي حفظ آرامش تيم ملي بايد سکوت کنيم اکنون ديگر بهانه‌اي براي سکوت وجود ندارد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
شمسايي:فوتسال راويرانه کردندو بازهم نمي‌روند
[h=2]آقاي گل جهان پس از حذف تيم ملي فوتسال از رقابتهاي جهاني گفت: آقايان، فوتسال را نابود کرده‌اند و همچنان به آن چسبيده‌اند‌.

00014918.jpg
[/TD]

وحيدشمسايي در گفتگويي با بيان اين مطلب اظهار داشت: جدايي ترابيان از فوتسال ازحرف هايي است که قبلا هم بارها زده اما وي همچنان درپست خودباقي مانده و استعفا نمي دهد.ترابيان اصرار وپا فشاري بسياري براي ماندن درراس کميته فوتسال دارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، وي گفت: کسي که باعث باخت هاي متعدد فوتسال شده و به راحتي شور و شعف فوتسال را از مردم دريغ کرده از اين رشته جدا نمي شود.

شمسايي افزود: ترابيان با تک محوري و خود رايي تنها به منافع شخصي خود فکر مي کند و با اين تصميمات فوتسال ايران را نابوده کرده است آقايان بايد دست از اين کارها بکشند و فوتسال را رها کنند و ديگر بيش از اين به اين رشته ضربه نزنند.

وي گفت: فوتسال ايران توسط بازيکنان مستعد قديمي از زمين ها ي خاکي و آسفالت تشکيل شده و به اين همه افتخارات رسيد اما اين افراد تنها به نابودي آن کمک کردند.

وي افزود: فوتسال ايران به قدري ضعيف شده که تيم ضعيف کلمبيا در رنکينگ فيفا پنج پله صعود مي کند و به جاي آن ايران بايد سقوط کند آقايان بايد دست بردار اين رشته باشند و به مردم هم فکر کنند.

شمسايي گفت: دلم از اين آقايان پر است و هر جا مي روم شرمنده لطف مردم مي شوم مردم هرجا که من را مي بينند مي گويند جايم در تيم ملي خالي بود.

وي درخصوص حضور درتيم فوتسال ميثاق تهران افزود: تا زماني که اين آقايان در راس مجموعه فوتسال باشند بازي کردن مثل سم مي ماند اين افراد فوتسال را به جايي رسانده اند که تيم هاي بزرگي چون فولاد ماهان، فيروز صفه و پرسپوليس از فوتسال کنار کشيده اند و در صورتيکه نمي دانند پيشکسوتان و بزرگان فوتسال خاک خورده اين رشته هستند و هر جا باشند به فوتسال باز مي گردند و در خدمت اين رشته خواهند بود.

وي تصريح کرد: فوتسال بازي کردن در وجود من است اما بازي کردن در حال حاضر با وجود آقاياني که در راس هرم فوتسال هستند گناه است.

ورزش3

بالا