• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شیرینی بیسکویتی با پِرالینه

پانته آ

متخصص بخش
آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه | زمان استراحت در یخچال: ۲ ساعت | زمان پخت: ۱۵ دقیقه[h=3]مواد لازم:بیسکویت دایجستیو — ۲۰۰ گرمکره (ذوب‌شده) — ۱۵۰ گرمفندق (خردشده) — ۵۰ گرمشکلات تلخ (ذوب‌شده به روش بن‌ماری) – ۱۵۰ گرمبیسکویت ساده (خردشده) — ۲۰ گرمشکر (نرم و دانه‌ریز) — ۱ پیمانه (۱۷۵ گرم)بادام (خرد‌شده) — ۵۰ گرمکرم پاتیسیر* — به مقدار لازم*برای تهیه کرم پاتیسیر به مجله ۵۱ مراجعه کنید.[h=3]روش تهیه:۱- بیسکویت دایجستیو را در غذاساز یا مخلوط‌کن ریخته و به‌صورت پودر درآورید، سپس در ظرفی مناسب بریزید. کره را به آن افزوده، مخلوط کنید و ورز دهید تا کره کاملا به‌خورد آن برود؛۲.کفِ دو قالب کمربندی مناسب را با کاغذ روغنی پوشانده و مخلوط بیسکویت را کف قالب‌ها ریخته و با دست کمی فشار دهید تا فرمِ کفِ قالب را به‌خود بگیرد، سپس به‌مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید؛۳.فندق، شکلات ذوب‌شده و بیسکویت ساده را در ظرفی مناسب ریخته، مخلوط کنید و کنار بگذارید؛۴.شکر را در تابه‌ای مناسب روی حرارت متوسط قرار دهید تا غلیظ و کاراملی شود. بادام را به آن افزوده و هم بزنید تا کاملا به شکر کاراملی آغشته شوند. کفِ سینی مناسبی را با کاغذ روغنی یا فویل پوشانده و شکر کاراملی را روی آن ریخته و کنار بگذارید تا سرد شود. پس از سرد شدن، آن را از کاغذ روغنی جدا کرده و با وردنه خرد کنید؛۵.پس از اینکه قالب بیسکویت خودش را گرفت، روی یکی از بیسکویت‌ها را در قالب با لایه‌ای از کرم پاتیسیر، سپس با مخلوط شکلات و فندق بپوشانید. قالب را در یخچال قرار دهید تا به‌مدت ۳۰ دقیقه خودش را بگیرد؛۶.بیسکویت دوم را با احتیاط از قالب خارج کرده و روی بیسکویت آماده‌شده قرار دهید. روی این لایه را نیز با کرم پوشانده و شکر کاراملی خردشده را به‌همراه بادام روی آن بریزید و مجددا به‌مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید؛۷.پس از این مدت، قالب را از یخچال خارج کرده و کمربند دور آن را هنگام سرو باز کرده و سرو کنید.
 
بالا