• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شیرینی گردویی پفکی

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
87244645520696113169112221154236265289.jpg


مواد لازم:

زرده ی تخم‌مرغ 4 عدد
مغز گردوی خرد شده 5/1 پیمانه
آرد 2 قاشق غذاخوری
پودر قند یک سوم پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
خلال یا پودر پسته به میزان لازم


روش تهیه:

فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت( 180 درجه سانتیگراد) گرم کنید.

پودرقند، زرده تخم‌مرغ و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا کاملاً سفید و کشدار شود.

سپس آرد و گردوی خرد شده را اضافه نموده و مخلوط کنید. (مایه شیرینی بعد از اضافه نمودن گردو نباید شل باشد و در صورت شل بودن، کمی گردوی خرد شده به آن اضافه نمایید).

سینی را چرب نموده و با قاشق مرباخوری مقداری از مایه را در سینی بریزید و روی آن را کمی خلال پسته یا پودر پسته بریزید.

سپس سینی را در طبقه ی وسط فر به مدت 15- 10 دقیقه قرار دهید تا شیرینی بپزد.

سپس از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن از سینی جدا نموده و در ظرف دربسته‌ای نگهداری کنید.
 

ice star

مدیر بخش زبان انگلیسی
شیرینی گردویی



طرز تهيه:ابتدا کره و پودر شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا پف کند سپس دارچین و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و مجدداً با همزن بزنید.
بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و بعداز الک کردن، به مواد بالا اضافه کنید. در نهایت گردوی پودرشده را اضافه کنید و خمیر آماده شده را خیلی کم ورز دهید (این خمیر نیاز به ورز زیاد ندارد) و بعد در کیسه قرار داده در یخچال به مدت نیم ساعت استراحت دهید.

مواد لازم:
آرد200 گرم ( يك سوم پيمانه)
كره150 گرم
پودر شكر75 گرم ( يك دوم پيمانه)
زرده تخم مرغيك عدد
سفيده تخم مرغيك عدد
بيكينگ پودريك چهارم قاشق چايخوري
گردوي پودر شده50 گرم (يك دوم پيمانه)
دارچينيك دوم قاشق چايخوري
گردوي خرد شدهبه ميزان لازم

طرز تهيه:
ابتدا کره و پودر شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا پف کند سپس دارچین و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و مجدداً با همزن بزنید.
بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و بعداز الک کردن، به مواد بالا اضافه کنید. در نهایت گردوی پودرشده را اضافه کنید و خمیر آماده شده را خیلی کم ورز دهید (این خمیر نیاز به ورز زیاد ندارد) و بعد در کیسه قرار داده در یخچال به مدت نیم ساعت استراحت دهید. بعد ازگذشت این زمان خمیر را از یخچال خارج کرده روی یک سطح آرد پاشی شده، خمیر را به قطر 5 میلی متر پهن کرده و با قالب دلخواه قالب زده و بعد روی مرکز هر عدد از شیرینی¬ها با کمک برس، کمی سفیده تخم مرغ بمالید و بعد گردوهای خردشده را روی آن قرار دهید. شیرینی¬ها را در سینی چرب چیده و در فر 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت یا شماره 4 به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
بعد از پخت در صورت تمایل می توانید روی شیرینی ها را با شکلات ذوب شده و پودر قند تزیین نمایید.
 
بالا