صادق هدایت
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
آخرين عكس صادق هدايت، ۱۳۲۹[۱]
تولد ۲۸ بهمن ۱۲۸۱ / ۱۷ فوریه ۱۹۰۳
تهران، ایران مرگ ۱۹ فروردین ۱۳۳۰ / ۹ آوریل ۱۹۵۱
پاریس، فرانسه مدفن گورستان پر لاشز ، پاریس زمینه فعالیت نویسنده
مترجم سبک رمان ملیت
ایرانی سالهای فعالیت ۱۳۰۲ تا ۱۳۲۹ محل زندگی ایران
هندوستان
فرانسه نهاد مرتبط دانشکدهٔ هنرهای زیبای تهران والدین هدایتقلی هدایت اعتضادالملک
و نیرالملوک پیشه حسابدار بانک ملی ایران،
کارمند وزارت خارجه گفتاورد «اگر راست است که هر کسی یک ستاره روی آسمان دارد، ستارهٔ من باید دور، تاریک و بیمعنی باشد-شاید من اصلاً ستاره نداشتهام!» (بوف کور)
صادق هدایت (تولد۲۸ بهمن ۱۲۸۱ در تهران ، مرگ: (خودکشی) ۱۹ فروردین ۱۳۳۰) در پاریس)، نویسنده، مترجم و روشنفکر ایرانی است.
هدایت از پیشگامان داستاننویسی نوین ایران و یک روشنفکر برجسته بود. برترین اثر وی رمان بوف کور است که آن را مشهورترین و درخشانترین اثر ادبیات داستانی معاصر ایران دانستهاند.[نیازمند منبع]
حجم آثار و مقالات نوشته شده دربارهٔ نوشتهها، نوع زندگی و خودکشی صادق هدایت بیانگر تأثیر ژرف او بر جریان روشنفکری ایران است.[۲]
هرچند شهرت عام هدایت نویسندگی است، آثاری از نویسندگان بزرگ را نیز ترجمه کردهاست.
صادق هدایت در ۱۹ فروردین سال ۱۳۳۰ در پاریس خودکشی کرد. آرامگاه وی در گورستان پرلاشز پاریس واقع است.
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد

آخرين عكس صادق هدايت، ۱۳۲۹[۱]
تولد ۲۸ بهمن ۱۲۸۱ / ۱۷ فوریه ۱۹۰۳
تهران، ایران مرگ ۱۹ فروردین ۱۳۳۰ / ۹ آوریل ۱۹۵۱
پاریس، فرانسه مدفن گورستان پر لاشز ، پاریس زمینه فعالیت نویسنده
مترجم سبک رمان ملیت

هندوستان
فرانسه نهاد مرتبط دانشکدهٔ هنرهای زیبای تهران والدین هدایتقلی هدایت اعتضادالملک
و نیرالملوک پیشه حسابدار بانک ملی ایران،
کارمند وزارت خارجه گفتاورد «اگر راست است که هر کسی یک ستاره روی آسمان دارد، ستارهٔ من باید دور، تاریک و بیمعنی باشد-شاید من اصلاً ستاره نداشتهام!» (بوف کور)
صادق هدایت (تولد۲۸ بهمن ۱۲۸۱ در تهران ، مرگ: (خودکشی) ۱۹ فروردین ۱۳۳۰) در پاریس)، نویسنده، مترجم و روشنفکر ایرانی است.
هدایت از پیشگامان داستاننویسی نوین ایران و یک روشنفکر برجسته بود. برترین اثر وی رمان بوف کور است که آن را مشهورترین و درخشانترین اثر ادبیات داستانی معاصر ایران دانستهاند.[نیازمند منبع]
حجم آثار و مقالات نوشته شده دربارهٔ نوشتهها، نوع زندگی و خودکشی صادق هدایت بیانگر تأثیر ژرف او بر جریان روشنفکری ایران است.[۲]
هرچند شهرت عام هدایت نویسندگی است، آثاری از نویسندگان بزرگ را نیز ترجمه کردهاست.
صادق هدایت در ۱۹ فروردین سال ۱۳۳۰ در پاریس خودکشی کرد. آرامگاه وی در گورستان پرلاشز پاریس واقع است.