دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی
دراین تاپیک قصد دام طبخ غذاهایی که مخصوص خطه شمال ایران هست وبذارم:گل:
پیشاپیش ازهمراهیتون ممنونم:گل:
ترشه کباب گیلانی:شاد:
مواد لازم برای 4 نفر:مرغ : 2 تا رون کامل یا کلا 4
تکهپیاز: 1 دونه
سیر: 3 حبه
رب گوجهنمک و فلفل و زرچوبه، دارچین
آب نارنج یا آبغوره
سیب زمینیگوجه فرنگیبادمجان قلمی
طرز پخت:تکه های مرغ رو نمک و فلفل و زرچوبه می زنم و میذارم یکم بمونه...بعد اطرافش رو خوب سرخ می کنم...اگه از مخلوط روغن و کره استفاده بشه خب بهتره مسلما......مرغها رو میارم از تابه بیرون و توی همون تابه، یه پیاز کوچیک رو ریز می کنم و تفت میدم با زرچوبه..سیر هم اضافه می کنم و و رب و ادویه ها رو می ریزم و تفت میدم..آب جوش اضافه می کنم به اندازه 2، 3 لیوان و مرغها رو توش می چینم و درش رو میذارم
تو این فاصله سیب زمینی رو یا ورقه ای یا خلال می کنم، گوجه هم نصف یا 4 قاچ و همراه بادمجون های تلخی گرفته سرخ می کنم (اون روزی گوجه نداشتم)....هر از گاهی مرغ رو زیر و رو می کنم و آب نارنج رو اضافه می کنم تا خوب مزه بگیره..دقت کنین اگه آبش کم شد و مرغ هنوز خوب نپخته بود کم کم آب جوش اضافه می کنیم
گوجه و بادمجون سرخ شده رو هم روش می چینیم و سیب زمینی رو هم میشه روش چید (اگه ورقه ای بود) هم اینکه موقع سرو کنارش گذاشت که اینجوری نرم نمیشه توی سس
می چشیم و وقتی همه چیزش میزون بود سرو می کنیم...این غذا باید تررش باشه ..من کمی هم فلفلش رو بیشتر می کنم
دو کار دیگه هم میشه کرد:من خیلی وقتا بدون پیاز و سیر هم درست می کنم..یعنی فقط یه سس ساده آماده می کنم و ادامه ماجرا
می تونین هم در انتها سس رو صاف کنین که پیاز و سیر توش دیده نشن (من که اصلا این کارو نمی کنم)
اضافه کردن یه نمه چوچاق ریز شده به این سس محشرش می کنه که من خیلی وقتها این کارو می کنم
با کته و ماست و سبزی خوردن حسابی می چسبه ها...نوش جونتون..من که دهنم آب افتاد
پیشاپیش ازهمراهیتون ممنونم:گل:
ترشه کباب گیلانی:شاد:

مواد لازم برای 4 نفر:مرغ : 2 تا رون کامل یا کلا 4
تکهپیاز: 1 دونه
سیر: 3 حبه
رب گوجهنمک و فلفل و زرچوبه، دارچین
آب نارنج یا آبغوره
سیب زمینیگوجه فرنگیبادمجان قلمی
طرز پخت:تکه های مرغ رو نمک و فلفل و زرچوبه می زنم و میذارم یکم بمونه...بعد اطرافش رو خوب سرخ می کنم...اگه از مخلوط روغن و کره استفاده بشه خب بهتره مسلما......مرغها رو میارم از تابه بیرون و توی همون تابه، یه پیاز کوچیک رو ریز می کنم و تفت میدم با زرچوبه..سیر هم اضافه می کنم و و رب و ادویه ها رو می ریزم و تفت میدم..آب جوش اضافه می کنم به اندازه 2، 3 لیوان و مرغها رو توش می چینم و درش رو میذارم
تو این فاصله سیب زمینی رو یا ورقه ای یا خلال می کنم، گوجه هم نصف یا 4 قاچ و همراه بادمجون های تلخی گرفته سرخ می کنم (اون روزی گوجه نداشتم)....هر از گاهی مرغ رو زیر و رو می کنم و آب نارنج رو اضافه می کنم تا خوب مزه بگیره..دقت کنین اگه آبش کم شد و مرغ هنوز خوب نپخته بود کم کم آب جوش اضافه می کنیم
گوجه و بادمجون سرخ شده رو هم روش می چینیم و سیب زمینی رو هم میشه روش چید (اگه ورقه ای بود) هم اینکه موقع سرو کنارش گذاشت که اینجوری نرم نمیشه توی سس

می چشیم و وقتی همه چیزش میزون بود سرو می کنیم...این غذا باید تررش باشه ..من کمی هم فلفلش رو بیشتر می کنم

دو کار دیگه هم میشه کرد:من خیلی وقتا بدون پیاز و سیر هم درست می کنم..یعنی فقط یه سس ساده آماده می کنم و ادامه ماجرا

می تونین هم در انتها سس رو صاف کنین که پیاز و سیر توش دیده نشن (من که اصلا این کارو نمی کنم)

اضافه کردن یه نمه چوچاق ریز شده به این سس محشرش می کنه که من خیلی وقتها این کارو می کنم

با کته و ماست و سبزی خوردن حسابی می چسبه ها...نوش جونتون..من که دهنم آب افتاد
پ.ن: ترش کباب با کباب ترش فرق می کنه!!!!!!!! می دونم عجیبه اما خب فرق فوکوله
)) اون گوشت مزه دار شده با رب و سبزی و ... هست که خیلی زود میذارمش