littlebluelove
New member
تخم مرغ ٦عدد
شكر ٦قاشق غذاخوري
وانيل ١/٤ قاشق چايخوري
پنير ماسكارپونه (يا پنير لبنه ) يك بسته
قهوه يك يا دو قاشق غذا خوري
بيسكوئيت به ميزان لازم (من از بيسكوئيت پتي بور استفاده ميكنم و تقريبا بين ٣تا ٤بسته استفاده ميشه)
طرز تهيه:
زرده و سفيده تخم مرغ ها را جدا ميكنيم .زرده ها را بهمراه وانيل و شكر اونقدر با همزن برقي ميزنيم كه بصورت يك كرم سفيد رنگ شود. به اين مواد پنير را اضافه ميكنيد و انقدر با همزن ميزنيم كه پنير كاملا حل شده و بصورت تيكه تيكه در مواد ديده نشود.
سفيده ها را هم در ظرف ديگري ميزنيم تا زماني كه بصورت فرم گرفته در آيد و با چپه كردن ظرف از آن نريزد.( نكته مهم اين است كه اگر سر همزني كه سفيده ها را ميزنيد خيس يا حاوي مواد ديگري باشد اصلا سفيده ها سفت و فرم دار نخواهند شد)
حالا مواد حاوي پنير و زرده را با سفيده ها مخلوط كنيد.به حدي هم بزنيد كه مواد با هم مخلوط شده و پف سفيده ها بصورت كامل از بين نرود.
اگر از قهوه اي استفاده ميكنيد كه نياز به دم كردن دارد قبل از شروع كار آن را دم كنيد. يك سمت بيسكوئيت ها را به مدت ٣تا ٥ ثانيه در قهوه گذاشته و در ظرفي كه ميخواهيد تيراميسو را سرو كنيد بچينيد.بعد از چيدن يك رديف بيسكوييت مواد مايع را روي آن بريزيد به ميزاني كه كل بيسكوييت ها را بپوشاند.دوباره رديفي از بيسكوييت آغشته به قهوه بچينيد و بعد مايع را بريزيد. اين كار را تا زماني انجام دهيد كه ظرف پرشود. در انتها شكلات تلخ يا شكلات كاكائويي را بروي مواد رنده كنيد.
ظرف تیرامیسو را حداقل به مدت ٥ساعت در يخچال بگذاريد.
شكر ٦قاشق غذاخوري
وانيل ١/٤ قاشق چايخوري
پنير ماسكارپونه (يا پنير لبنه ) يك بسته
قهوه يك يا دو قاشق غذا خوري
بيسكوئيت به ميزان لازم (من از بيسكوئيت پتي بور استفاده ميكنم و تقريبا بين ٣تا ٤بسته استفاده ميشه)
طرز تهيه:
زرده و سفيده تخم مرغ ها را جدا ميكنيم .زرده ها را بهمراه وانيل و شكر اونقدر با همزن برقي ميزنيم كه بصورت يك كرم سفيد رنگ شود. به اين مواد پنير را اضافه ميكنيد و انقدر با همزن ميزنيم كه پنير كاملا حل شده و بصورت تيكه تيكه در مواد ديده نشود.
سفيده ها را هم در ظرف ديگري ميزنيم تا زماني كه بصورت فرم گرفته در آيد و با چپه كردن ظرف از آن نريزد.( نكته مهم اين است كه اگر سر همزني كه سفيده ها را ميزنيد خيس يا حاوي مواد ديگري باشد اصلا سفيده ها سفت و فرم دار نخواهند شد)
حالا مواد حاوي پنير و زرده را با سفيده ها مخلوط كنيد.به حدي هم بزنيد كه مواد با هم مخلوط شده و پف سفيده ها بصورت كامل از بين نرود.
اگر از قهوه اي استفاده ميكنيد كه نياز به دم كردن دارد قبل از شروع كار آن را دم كنيد. يك سمت بيسكوئيت ها را به مدت ٣تا ٥ ثانيه در قهوه گذاشته و در ظرفي كه ميخواهيد تيراميسو را سرو كنيد بچينيد.بعد از چيدن يك رديف بيسكوييت مواد مايع را روي آن بريزيد به ميزاني كه كل بيسكوييت ها را بپوشاند.دوباره رديفي از بيسكوييت آغشته به قهوه بچينيد و بعد مايع را بريزيد. اين كار را تا زماني انجام دهيد كه ظرف پرشود. در انتها شكلات تلخ يا شكلات كاكائويي را بروي مواد رنده كنيد.
ظرف تیرامیسو را حداقل به مدت ٥ساعت در يخچال بگذاريد.
آخرین ویرایش: