• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طرز تهیه سالاد کارپور

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
[h=2]طرز تهیه سالاد کارپور
images.jpg

مواد لازم:
سیب زمینی پخته و نگینی شده= 250 گرم
تخم مرغ پخته و رنده شده= 1 عدد
پیازچه ساطوری شده= 4/1 پیمانه
خیار شور نگینی =: 1 پیمانه
سس مایونز = 1 پیمانه
فلفل = به میزان کافی
مواد نان سالاد:
آرد گندم= 2 پیمانه
شکر= 1ق غ + 1 ق چ
تخم مرغ= 2 عدد
کره =50 گرم
آب ولرم= 4/1 پیمانه
خمیر مایه= 1 ق م
خامه+زرده تخم مرغ زده شده
طرز تهیه:
مواد سالاد را با هم مخلوط کرده و می گذاریم تا مواد کاملا به خورد هم رود.
آب ولرم+ 1 ق چ شکر+ خمیر مایه را با هم مخلوط کرده و میگذاریم تا عمل آید.
در ظرف دیگر آرد+1ق غ شکر+8/1 ق نمک را ریخته.تخم مرغها را با چنگال زده به مواد اضافه می کنیم . سپس خمیر مایه عمل آمده و کره نرم شده را اضافه کرده وحدود 5 دقیقه خمیر را ورز می دهیم.خمیر 1 ساعت استراحت کند. بعد از خمیر اندازه یک نارنگی برمیداریم و گرد میکنیم و داخل قالب کیک یزدی می گذاریم. از خمیر به اندازه یک گردوی کوچک بر می داریم و روی خمیر قبلی می گذاریم و با یک خلال یک سوراخ از سر تا کف خمیر ایجاد میکنیم. روی آن را خامه و زرده میمالیم و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار می دهیم. بعد از پخت کلاهک نان را بریده و داخل نان را با سالاد پر میکمیم و کلاهک را روی آن می گذاریم
 
بالا