• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طرز تهیه كيک آلو و هلو وارونه

yalda777

کاربر ويژه



موردمصرف : دسر

آماده سازی : 60 دقیقه

پخت : 50 دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر :

کره 180 گرم
تخم مرغ 4 عدد
شیر 100 میلی لیتر (1 استکان)
آلو6 عدد
هلو1 عدد
شکر180 گرم
وانیلچند قطره (به میزان لازم)
آرد220 تا 240 گرم
بیکینگ پودریک و نیم قاشق مربا خوری
جوش شیریننصف قاشق چای خوری

طرز تهیه :


همه مواد را از قبل از يخچال بيرون می آوريم

( كره ١٨٠ گرم تخم مرغ ٤ عدد ، شير يک استكان يا ١٠٠ ميل ) تا به دما مناسب برسند.

قالب موردنظر را با كمى كره چرب و روى كره را خوب با شكر قهو ه اى بپوشانيد

براى كاراملى كردن ( نياز به پاشيدن آرد نيست ).

سپس شش عدد آلو را نصف كرده روى شكر ته قالب بچيند و سه عدد آلو و يک عدد هلو را ريز خرد ميكنيم براى داخل كيک و كنار مي گذاريم.


حالا ١٨٠ گرم شكر را با ١٨٠ گرم كره خوب با همزن بزنيد تا مواد يك دست و كرم رنگ شود ، ٤عدد تخم مرغ را يكى يكى اضافه و خوب هم ميزنيم سپس چند قطره وانيل يا وانيل شوگر اضافه ميكنيم و هم مي زنيم من مقدارى پودر هل و دارچين به مايه كيک اضافه كردم.


در اين جا فر را روشن كردم تا گرم شود و و زياد داغ نشود با حرارت ١٨٠، حالا آرد ( ٢٢٠ گرم تا ٢٤٠ گرم )، يك و نيم قاشق مرباخورى بكينگ پودر و نصف قاشق چايخورى جوش شيرين سه بار الك كرده و كم كم با شير به مواد اضافه و با همزن دستى ميزنيم تا مخلوط شود.


در آخر هم آلو و هلو خرد شده و كمى پودر بادام افزودم هم زدم و مايه را داخل قالب روى آلوهاى چيده كه ته قالب گذاشته بوديم ريختم و كيک را براى مرحله پخت در فر بمدت ٥٠ دقيقه قرار دادم.


من اين ميزان مواد را در دو تا قالب كوچک ريختم براى همين بافت كيک خيلى نرم و جالب شده بود بستگى به اندازه قالبتان دارد.


بعد از پخت و خنك شدن كيک آلو و هلو وارونه آن را وارانه و سرو ميكنيم.



fo2552.jpg
 

پیوست ها

  • fo2551.jpg
    fo2551.jpg
    41 کیلوبایت · بازدیدها: 4
بالا