
مواد لازم :
کره نرم شده: دو سوم پیمانه
شکر: یک و یک چهارم پیمانه
تخممرغ: دو عدد
ماست ساده: نصف پیمانه
آب پرتقال: نصف پیمانه
پوست رنده شده پرتقال: یک قاشق غذاخوری
آرد: دو و نیم پیمانه
بیکینگپودر: نصف قاشق چایخوری
جوششیرین: نصف قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
برای براق کردن :
شکر قنادی: نصف پیمانه
آب پرتقال: دو تا سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
فر را از قبل روی 350 درجه سانتیگراد گرم کنید.
درون کاسهای بزرگ، کره و شکر را خوب هم بزنید تا خامهای شوند.
تخممرغها را اضافه کنید.( پس از هر بار هم زدن یک تخممرغ اضافه کنید)
ماست، آب پرتقال و پوست پرتقال را به مخلوط اضافه کنید.
آرد، بیکینگپودر،جوششیرین و نمک را درون کاسهای جداگانه خوب با هم مخلوط کرده و به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و هم بزنید.
کف یک قالب کیک به ابعاد 8* 13* 23 سانتیمتر را چرب کرده، مایه نان را درون آن بریزید و آن را درون فر که از قبل گرم شده حدود یک ساعت و یا تا زمانی که یک خلال دندان را درون آن فرو کنیم تمیز بالا بیاید، حرارت دهید.
قبل از اینکه ظرف را از فر خارج کنید 10 دقیقه صبر کنید تا نان درون ظرف کمی خنک شود.
برای براق کردن نان: شکر قنادی ( موجود در قنادیها) را با آب پرتقال،آنقدر هم بزنید تا روان شود سپس آن را روی نان خنک شده بریزید و میل کنید.