پانته آ
متخصص بخش
مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
کنجد مقداری برای پوشاندن سطح قالب
شکر ¾ پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
روغن مایع ½ پیمانه
ماست ¾ پیمانه (ماست رو قبل از اندازه گیری هم بزنین تا احیانا اگه اب انداخته یه دست بشه)
آرد 1و ½ پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
پودرهل ½ قاشق چایخوری
زعفران آسیاب نشده 1 قاشق چایخوری
بادام پرک 3 قاشق غذا خوری
من بادوم های با پوست و خام داشتم که گذاشتمشون توی آب گرم یه مدت بمونه و بعد خیلی راحت پوستشو جدا کردم و توی مولینکس خرد کردم به جای بادوم می تونین از مغز های دیگه مثل فندق و یا گردو هم استفاده کنین)
مقادیر داده شده با پیمونه های استاندارد آشپزی هست و همه هم سرصاف باید اندازه گیری بشه
طرز تهیه:
قبل از هر چیز همه موادتون رو بزارین بیرون از یخچال تا به دمای محیط برسن / فر رو روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنین
قالب مورد نظرتون رو چرب کنین و به جای اینکه توش آرد بپاشین با کنجد پوشش بدین..طوری که دیواره ها و کف قالب پوشش داده بشه من از قالب سلیکونی 23 سانتی استفاده کردم
آرد / پودر هل / بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و بعد الک کنین ..سپس رشته های زعفرون رو کمی با دست بشکنین و بریزین داخلش و بعد هم بادوم رو اضافه کنین
می تونین از زعفرون دم کرده هم استفاده کنین به این صورت که 1/4 قاشق چایخوری رو در مقدار کمی آب حل کنین و بعد به مواد تخم مرغی اضافه کینن اینجوری کیکتون زرد رنگ میشه ولی به نظرم با رشته های زعفرون درست بشه خوشگلتر میشه و رگه های زعفرون توی کیکتون
دیده میشه..توی یه کاسه دیگه شکر / تخم مرغ ها و وانیل رو بریزین
و با همزن حدود 3 تا 5 دقیقه بزنین تا حجمش 2 برابر بشه
بعدش به ترتیب روغن رو اضافه کنین و هم بزنین و بعد هم ماست رو بریزین و هم بزنین بعد از اون آرد رو که بادوم و هل و زعفرون و بکینگ پودر قاطی هست در چند مرحله به موادتون اضافه کنین و با لیسک هم بزنین
مواد آماده شده کمی سفت هست بریزین توی قالب مورد نظر که از قبل آرد و کنجد پاشی کردین میره توی فر به مدت تقریبی 35 تا 40 دقیقه تا زمانی که تستر از توش تمیز در بیاد
بعد از اتمام مدت پخت 5 دقیقه بزارین توی قالب بمونه بعد روی توری برگردونین تا خنک شه / نوش جون

تخم مرغ 2 عدد
کنجد مقداری برای پوشاندن سطح قالب
شکر ¾ پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
روغن مایع ½ پیمانه
ماست ¾ پیمانه (ماست رو قبل از اندازه گیری هم بزنین تا احیانا اگه اب انداخته یه دست بشه)
آرد 1و ½ پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
پودرهل ½ قاشق چایخوری
زعفران آسیاب نشده 1 قاشق چایخوری
بادام پرک 3 قاشق غذا خوری
من بادوم های با پوست و خام داشتم که گذاشتمشون توی آب گرم یه مدت بمونه و بعد خیلی راحت پوستشو جدا کردم و توی مولینکس خرد کردم به جای بادوم می تونین از مغز های دیگه مثل فندق و یا گردو هم استفاده کنین)
مقادیر داده شده با پیمونه های استاندارد آشپزی هست و همه هم سرصاف باید اندازه گیری بشه
طرز تهیه:
قبل از هر چیز همه موادتون رو بزارین بیرون از یخچال تا به دمای محیط برسن / فر رو روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنین
قالب مورد نظرتون رو چرب کنین و به جای اینکه توش آرد بپاشین با کنجد پوشش بدین..طوری که دیواره ها و کف قالب پوشش داده بشه من از قالب سلیکونی 23 سانتی استفاده کردم
آرد / پودر هل / بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و بعد الک کنین ..سپس رشته های زعفرون رو کمی با دست بشکنین و بریزین داخلش و بعد هم بادوم رو اضافه کنین
می تونین از زعفرون دم کرده هم استفاده کنین به این صورت که 1/4 قاشق چایخوری رو در مقدار کمی آب حل کنین و بعد به مواد تخم مرغی اضافه کینن اینجوری کیکتون زرد رنگ میشه ولی به نظرم با رشته های زعفرون درست بشه خوشگلتر میشه و رگه های زعفرون توی کیکتون
دیده میشه..توی یه کاسه دیگه شکر / تخم مرغ ها و وانیل رو بریزین
و با همزن حدود 3 تا 5 دقیقه بزنین تا حجمش 2 برابر بشه
بعدش به ترتیب روغن رو اضافه کنین و هم بزنین و بعد هم ماست رو بریزین و هم بزنین بعد از اون آرد رو که بادوم و هل و زعفرون و بکینگ پودر قاطی هست در چند مرحله به موادتون اضافه کنین و با لیسک هم بزنین
مواد آماده شده کمی سفت هست بریزین توی قالب مورد نظر که از قبل آرد و کنجد پاشی کردین میره توی فر به مدت تقریبی 35 تا 40 دقیقه تا زمانی که تستر از توش تمیز در بیاد
بعد از اتمام مدت پخت 5 دقیقه بزارین توی قالب بمونه بعد روی توری برگردونین تا خنک شه / نوش جون
