چه نقاش ماهری است فکر و خیال ، وقتی که دانه دانه موهایت را سفید میکند . .
.....یادت هست ، خیالت هست ، خاطراتت هستفقط کمی جای تو خالیست ، نمی آیی ؟.
...یادت هست ، خیالت هست ، خاطراتت هست ، فقط کمی جای تو خالیست ، نمی آیی ؟
....دراز می کشم رو بروی آسمانبا سرانگشت خیالم می کشم ستاره ای نیمه جاننشسته بر بالینش آدمکی تنهادعا بر لب در حسرت آمین هاآدمک غمگین چقدر شبیه منستاره ای ندارد میان هفت آسمان .
. .....خیال تو می ارزد به داشتنِ همه !.
...وقتی سردم میشود کافیست حریر نازک خیالت را دور تا دور خودم بپیچم ؛ تا ابد گرم گرمم . . .
....بذار خیال کنم هنوز ، یه لحظه از نیازتم / اگه تمومه قصمون ، هنوز ترانه سازتمبذار خیال کنم هنوز ، پر از تب و تاب منی / روزا به فکر دیدنم ، شبا پر از خواب منی...
.به پای هم پیر شدیم . . .من ، و خیال تو !
....آری . . .روی خیالم خوابیده ای . . .خوب میدانی خیالم برایت تخت است .
. .....پیشم که نباشی خیالت را می گذارم زیر سرم و تخت می خوابم . .
.....دلم درد میکندانگار خام بودندخیال هایی که به خوردم دادی . . .....همه جا هستیدر نوشته هایم
در خیالمدر دنیایمتنها جایی که باید باشی و ندارمت ، کنارم است !.
...جز خیال تو کسی با من زندگی نمیکنه . . .
.....یادت هست ، خیالت هست ، خاطراتت هستفقط کمی جای تو خالیست ، نمی آیی ؟.
...یادت هست ، خیالت هست ، خاطراتت هست ، فقط کمی جای تو خالیست ، نمی آیی ؟
....دراز می کشم رو بروی آسمانبا سرانگشت خیالم می کشم ستاره ای نیمه جاننشسته بر بالینش آدمکی تنهادعا بر لب در حسرت آمین هاآدمک غمگین چقدر شبیه منستاره ای ندارد میان هفت آسمان .
. .....خیال تو می ارزد به داشتنِ همه !.
...وقتی سردم میشود کافیست حریر نازک خیالت را دور تا دور خودم بپیچم ؛ تا ابد گرم گرمم . . .
....بذار خیال کنم هنوز ، یه لحظه از نیازتم / اگه تمومه قصمون ، هنوز ترانه سازتمبذار خیال کنم هنوز ، پر از تب و تاب منی / روزا به فکر دیدنم ، شبا پر از خواب منی...
.به پای هم پیر شدیم . . .من ، و خیال تو !
....آری . . .روی خیالم خوابیده ای . . .خوب میدانی خیالم برایت تخت است .
. .....پیشم که نباشی خیالت را می گذارم زیر سرم و تخت می خوابم . .
.....دلم درد میکندانگار خام بودندخیال هایی که به خوردم دادی . . .....همه جا هستیدر نوشته هایم
در خیالمدر دنیایمتنها جایی که باید باشی و ندارمت ، کنارم است !.
...جز خیال تو کسی با من زندگی نمیکنه . . .