عکس/ چشم به این زیبایی دیده بودید؟
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , October 26 #2 در این چشمها می توان عظمت خدا را دید. زنگ تفریح: البته همه بمن هم میگویند : راهنما چه چشمهای قشنگی داری. و من میگویم از عظمت خدا است.:غش2:
در این چشمها می توان عظمت خدا را دید. زنگ تفریح: البته همه بمن هم میگویند : راهنما چه چشمهای قشنگی داری. و من میگویم از عظمت خدا است.:غش2:
admin Administrator عضو کادر مدیریت 2011 , October 26 #3 این عکس منو یاد این شعر میندازه: دلم امشب نخفته چون غمین است ** اسیر چشم یار مه جبین است :خنده2:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , October 26 #4 بعضی وقتا واسه دیدن عظمت قدرت خدا نیازی نیست حتما" شاهد رویداد خیلی بزرگ یا چیز مهمی باشیم.عظمت خدا توو همین برگای خشک درختان هست که الان توو این فصل داره زیر پاهامون صدا میده و یه روزی دوباره سبز خواهند شد...... مثل زیبایی همین چشم فوق العاده
بعضی وقتا واسه دیدن عظمت قدرت خدا نیازی نیست حتما" شاهد رویداد خیلی بزرگ یا چیز مهمی باشیم.عظمت خدا توو همین برگای خشک درختان هست که الان توو این فصل داره زیر پاهامون صدا میده و یه روزی دوباره سبز خواهند شد...... مثل زیبایی همین چشم فوق العاده
M mahtiti New member 2011 , October 26 #5 با این تصویر حتی چیزهای بی ازشم برات معنا پیدا می کنند..............