• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فراخوان : لطفا مطالعه فرمائید

rahnama

پدر ایران انجمن
عزیزانی که در زمینه روانشناسی نوین مدرک و یا تجربه ای دارند و یا میخواهند با شرکت در بحثها این مورد را پیگیری نمایند , آمادگی خود را اعلام فرمایند.(خیلی از افراد اکنون با مطالعه کتابهای نویسندگانی چون آنتونی رابینز - رابرت کیوساکی - برایان ترسی - ناپلئون هیل و........خواستم بنویسم تونی کرتیس :خنده2::خنده2:خود را آماده رسیدن به موفقیت میکنند.)

rahnama

پدر ایران انجمن
برای این پروژه تایپیکی تحت عنوان مباحث عمومی روانشناسی و اصول موفقیت باز می شود.انشالله عزیزان دیگر هم در بخش ورزش و آی تی و زبان و..... چنین گروه هائی را تشکیل دهند.
این ایده از زمان دیدن تایپیک بسیار زیبا و با ارزش هواشناسی(از مدیر و اعضای فهیم بخش هواشناسی سپاسگزارم.) به ذهنم خطور کرد . قبلا ادمین عزیز را در جریان موضوع قرار داد ه ام و ایشان با مدیریت بسیار خوب خود پشتبان بسیار خوبی برای ما خواهند بود .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بسیار عالی، انشالله من حضور فعال خواهم داشت :شاد:

Silver Star

مدير ارشد تالار
من نه تجربه ی زیادی دارم نه زمینه ای:خنده2: ولی حتما این موضوعات رو پیگیری میکنم:150:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
بسیار عالی :گل:
در تاپیک خوب شما مشترک شدم تا همیشه از بحث های جدید باخبر بشم :63:

parisa

متخصص بخش
منم خواننده این تاپیک هستم خصوصا بحث هایی درزمینه اصول موفقیت:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
خوب فعلا همکاری ندارم.
بحث را شروع میکنم به امید پیگیری و همکاری همه شما عزیزان.

VioleT

کاربر ويژه
با سلام
ممنون از شما
:احترام:.بیشتر خواننده هستم اما اگه مطلب مفیدی پیداکردم حتما به اشتراک میذارم:گل:

بالا