• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قالب زمستانی ایران انجمن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
با تغییر قالب زمستانی به قالب جدید جا داره از کمک های دوستانی که من رو در طراحی هرچه بهتر قالب زمستانی کمک کردند تشکر کنم.
دوستان تشکر من رو به نمایندگی از همگی دوستان ایران انجمنی بپذیرید:

مریم خانم عزیز (Maryam): که زحمت فوق العاده ای در طراحی تک تک اجزاء گرافیکی قالب زمستانی کشیدید و به جرأت میتونم خدمت دوستان بگم که با استفاده از تخصص و مهارت ایشون، 90 درصد اجزاء گرافیکی قالب زمستانی ایران انجمن ساخته شده توسط خود ایشون و در واقع اختصاصی سایت بودند. همچنین باید از نظرات و پیشنهادات خوب و مستمر شما که نقش موثری در زیباتر شدن قالب زمستانی سایت داشتند تشکر ویژه ای داشته باشم.

امین عزیز (amin khan): از کمک فوق العاده ی شما برای برنامه نویسی قالب زمستانی و رفع موارد مربوط به این زمینه از جمله کمک در طراحی و تنظیم قابلیت تغییر خودکار قاب عکس در ساعات مختلف روز که از نوآوری هایی بود که من در هیچ سایت مشابه ایرانی تابحال ندیده بودم و... بسیار سپاسگزار هستم.

باران عزیز (baroon): از کمک و نظراتتون در رنگ بندی قالب زمستانی و همچنین در سایر مواردی که مارو در طراحی کمک کردید بینهایت سپاسگزارم.

با آرزوی سالی پر از نعمت و برکت و موفقیت برای تک تک ایران انجمنی های عزیز

موفق باشید

baroon

متخصص بخش ادبیات

شرمنده کردید ادمین عزیز:خجالت::گل:
من و ایران انجمنی های دوست، برای لحظه لحظه ی تلاش و زحمات شما 3 عزیز صمیمانه قدردانیم.
:شاد: سبز باشید و برقرار.:گل::13:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا