• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قلیه سیر

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
مواد لازم
برگ سير دو دسته
خوتيكا (پرنده هوايي) يك عدد
لپه 100 گرم
تخم‌مرغ دو عدد
گوجه‌فرنگي يك عدد
آبغوره سه قاشق سوپخوري
روغن، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
ax583946.jpg
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]قلیه سیر
طرز تهيه
برگ‌هاي سير را پس از شستن به طول يك سانتي‌متر برش بزنيد و مقداري روغن را در تابه بريزيد و روي حرارت قرار دهيد و برگ‌هاي سير را در آن تفت دهيد، تخم‌مرغ‌ها را با چنگال زده و در تابه سرخ كنيد.
آن‌گاه لپه خيس خورده را با خوتيكا و گوجه‌فرنگي خردشده تفت داده تا حدي كه گوجه‌فرنگي نرم و رنگ مرغ طلايي شود، به آن آب اضافه كنيد تا بپزد بعد برگ‌هاي سير و تخم‌مرغ سرخ شده را درون قابلمه بريزيد و براي چاشني از آبغوره، نمك، فلفل و زردچوبه استفاده كنيد و به مدت 15 دقيقه روي حرارت ملايم قراردهيد تا غذا آماده شود.
نكته:در صورت نداشتن خوتيكا كه پرنده‌اي هوايي است مي‌توانيد از نصف سينه مرغ استفاده كنيد.
 
بالا