• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

لمن‌:‌ با آرسنال فقط تا پايان فصل هستم

ahmadfononi

معاونت انجمن
خبرگزاري فارس: دروازه‌بان كهنسال تيم فوتبال آرسنال تصميمي براي ادامه همكاري با لندني‌ها براي فصل بعد ندارد.

A1029280.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ايندپنديت، ينس لمن گفت: قراردادم با آرسنال تنها تا پايان فصل است، بنابراين فقط تا آخر بهار درخدمت تيم انگليسي خواهم بود.
اين دروازه‌بان 41 ساله آلماني كه تابستان گذشته بازنشسته شد، پيش از شروع بهار، به علت بحران دروازه‌باني در تيم سال‌هاي 2003 الي 2008 خود، ابراز تمايل كرد خانه‌نشيني را براي مدت كوتاهي فراموش كرده و در شرايطي كه توپچي‌ها تنها يك سنگربان آماده در كادر بازيكنان خويش داشتند، براي كمك به ياران سابق بشتابد. ابراز تمايلي كه با استقبال از سوي آرسنالي‌ها مواجه شد و پس از آن قراردادي تنها تا پايان فصل به امضا رسيد.
لمان افزود: در يك مقطع خاص احساس كردم با حضور روي نيمكت تيم سابقم مي‌توانم به آن كمك كنم. در حاليكه بازيكني بازنشسته هستم . در حال گذراندن دوره مربيگري هستم. هدف من براي آينده همين است كه مربي شوم.
دروازه‌بان تيم ملي آلمان در جام‌جهاني 2006 در مدت حضورش براي تيم تحت رهبري ونگر، 147 بازي انجام داد.

بالا