• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی روانشناسی و اصول موفقیت

rahnama

پدر ایران انجمن
من به تک تک شما عزیزان قول می دهم با پیگیری این تایپیک به موفقیت مورد نظر خود در هر زمینه ای می رسید.

mamaryam

کاربر ويژه
سلام
با اجازه دیگران من نظرم رو در مورد موفقیت به عنوان اولین نفرمیگم
به نظر من منظور از موفقیت
رسیدن به اون هدف و خواسته وارمانی هست
که در ذهنمون تجسم کردیم و برای بدست اوردنش تلاش کردیم
فرقی نمیکنه که تلاشمون چقدر باشه زمانی که به مقصود وهدف رسیدیم
خودمون رو موفق وپیروز میدونیم
وگاهی برای بدست اوردنش به هر راه وشیوه ای دست میزنیم
حال خواه راه درست وخواه راه غلط باشه :گل::گل::گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دید من هم به موفقیت مشابه دید مریم خانم بزرگوار هست.
موفقیت رسیدن به هدفی هست که ما تصمیمش رو داریم. و البته موفقیت رو نسبی میدونم! شاید رسیدن به هدفی برای کسی یک موفقیت خیلی بزرگ به حساب بیاد و برای یک فرد دیگر یک موفقیت متوسط و برای کسی هم شاید شکست!

rahnama

پدر ایران انجمن
موفقیت به نحو احسن توضیح داده شد. باز اگر نظرات دیگری هست لطف کنید مرقوم فرمائید.

rahnama

پدر ایران انجمن
برای رسیدن به موفقیت می توان از هر راهی اقدام کرد. البته ناگفته نماند : نه به هر قیمتی .

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
سلام
با تشکر از آغازگر موضوع
ازون جا که کلمه هایی مثل موفقیت،آزادی،خوب ،بهنجار و... نسبی هستند و نمیشه مطلق دربارشون صحبت کرد(البته کلا تو دنیایی زندگی میکنیم که نسبیه)
در نهایت کسی میتونه موفق باشه که انعطاف شخصیتی داشته باشه همین امر سنگ بنای تمام افعال خوبیه که به عنوان ایده آل مطرح میشن...
به نظرم اصول هر قدمی خیلی مهم تر از فروعشه
اول باید انسان رو شناخت
موفقیت رو تعریف کرد
بعد از شناخت کافی به راه های موجود برای رسیدن به موفقیت پرداخت
ولی تا وقتی ما تعریف دقیقی از موفقیت نداریم نمیتونیم دنبال راهش باشیم
مثلا یکی میخواد بره مسافرت اما نمیدونه کدوم شهر میخواد بره بنابر این نمیدونه از کدوم جاده باید بره
اول باید مقصد رو دونست بعد درباره چگونگی حرکت و راه فکر کرد
اون اصل انعطاف پذیری هم جزو اصول پایه آرامشه و آرامش هم مقدمه ایی برای زندگی بهتر

بالا