الهه خورشید
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد اولیه :
برنج دو پيمانه
فلفل دلمهاي يك عدد
گوجهفرنگي دو عدد
پياز داغ سه قاشق غذاخوري
فيله مرغ شش عدد
كره 50 گرم
هل يك قاشق مرباخوري
زيره سياه نيمكوب يك قاشق مرباخوري
پودر كاري، دارچين، زردچوبه و فلفل سياه به ميزان لازم
زعفران حل كرده و روغن به ميزان لازم
طرز تهيه:
برنج را آبكش نموده، فيلههاي مرغ را با بيفتككوب زده و در كره تفت ميدهيم. پوست و دانه گوجهفرنگيها را گرفته و به صورت مكعبي خرد نموده و به همراه فلفلدلمهاي خرد شده، پيازداغ و ادويهها تفت داده و بر روي حرارت ميگذاريم تا آب آن كشيده شود.
كف قابلمه را با روغن چرب كرده و از برنج را داخل آن ريخته، زعفران، فيلههاي مرغ و سس را روي برنج ميريزيم و به همين ترتيب ادامه ميدهيم و در آخر مواد و برنج را با هم مخلوط نموده و بر روي حرارت ملايم ميگذاريم تا دم بكشد.

فلفل دلمهاي يك عدد
گوجهفرنگي دو عدد
پياز داغ سه قاشق غذاخوري
فيله مرغ شش عدد
كره 50 گرم
هل يك قاشق مرباخوري
زيره سياه نيمكوب يك قاشق مرباخوري
پودر كاري، دارچين، زردچوبه و فلفل سياه به ميزان لازم
زعفران حل كرده و روغن به ميزان لازم
طرز تهيه:
برنج را آبكش نموده، فيلههاي مرغ را با بيفتككوب زده و در كره تفت ميدهيم. پوست و دانه گوجهفرنگيها را گرفته و به صورت مكعبي خرد نموده و به همراه فلفلدلمهاي خرد شده، پيازداغ و ادويهها تفت داده و بر روي حرارت ميگذاريم تا آب آن كشيده شود.
كف قابلمه را با روغن چرب كرده و از برنج را داخل آن ريخته، زعفران، فيلههاي مرغ و سس را روي برنج ميريزيم و به همين ترتيب ادامه ميدهيم و در آخر مواد و برنج را با هم مخلوط نموده و بر روي حرارت ملايم ميگذاريم تا دم بكشد.