• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مسابقه ویژه پسند! (همراه با جایزه)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Xaniar

متخصص بخش زوم
باز نفهمیدم ! من دکمه ی print رو گرفتم وبعد shiftروگرفتم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد !

زینب جان تو هر دو تا کلید رو اشتباه زدی:نیش:
باید کلید های ترکیبی Ctrl و Print Screen SysRp رو با هم بزنی بعد یه برنامه گرافیکی مثل فوتوشاپ یا نقاشی رو باز کنی و توی اونجا Paste رو بزنی

آخرین ویرایش:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
واسه من از فاطمه خیلی کمتره ... فاطمه جون تو برنده ای ...:34:

1111.JPG
ولی باز طوری نیست... مرسی از اونهایی که پست های من مورد پسندشون بود... :8::8:

Xaniar

متخصص بخش زوم
این تاپیک خاک خورده بود :نیش: خودم زندش کردم:نیش::شاد:
منم عکس میذارم:نیش: اول گفتم ببینم وضعیت شما ها چجوره بعد بذارم:نیش:
اگه کسی تونست از من بیشتر بزنه جایزه داره:شاد::شاد:الان میذارم اما اگه تا فردا بازم زیاد شد دوباره عکس میذارم
در آخر هم از همه کسانی که پست های من رو پسند کردن تشکر ویژه میکنم دستشون درد نکنه:گل:

آخرین ویرایش:

Mahdi Askari

مدير فنی
اینم مال من :غش2:

ghjjuh.png

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
مدت شرکت در مسابقه تا پایان روز فردا 6 فروردین تمدید میشه.
عزیزانی که تصاویرشون رو قرار دادند میتوند در صورت تمایل با ویرایش پستهای خودشون تا پایان روز فردا آمارشون رو بروز کنند.

یک بار دیگه از همگی عزیزان میخوام خواهش کنم که تا زمان اعلام نتایج قرعه کشی،لطفاً پسندهای خودشون رو باز نکنند، شاید نیاز به بررسی تعداد پسندهای دو نفر برنده ی مسابقه باشه.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
مدت شرکت در مسابقه تمام شد.
طی دو روز آینده بین 7 نفر برتر مسابقه قرعه کشی انجام خواهد شد.

موفق باشید

0mid

متخصص بخش ورزشی
همگی خسته نباشید دوستان :دست:

علی حالا 7 نفر برتر کیا هستن؟؟؟؟ :فکر:

ahmadfononi

معاونت انجمن
پاسخ : گفتگوی آزاد

سلام به همگی دوستان

اینم آمار پسندهای من . میخواستم توی تاپیکش بذارم اما بسته بود.
fmpgtweqibhskjhwbkft.jpg

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
پاسخ : گفتگوی آزاد

ادمین اگه میشه مال منو این یکی بزار.. چون به تعداد سالهاست:شاد:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
من با اجازه ی همگی عزیزان شرکت کننده همه ی 8 عزیزی رو که زحمت کشیدند و بالای 200 پسند رو در طی این مدت برگزاری مسابقه جمع کردند و برای این مسابقه حفظ کردند، جهت شرکت در قرعه کشی اعلام میکنم.
برترین رتبه ی پسند ها، طبق آماری که عزیزان ارائه دادند به شرح زیر هست:
KAMYAR :2370
fatemeh : 1391
omid : 979
ahmadfononi : 903
amininho : 728
سنجاقي : 605
Mehdi_FXX : 253
نیکا : 212

خب من لیست عزیزان رو با ترتیب متفاوتی در یک فایل زیپ دار پیوست این پست میکنم. این فایل دارای رمز ورودی هست و بعد از اعلام دو عدد به صورت تصادفی توسط یکی از عزیزانی که من رو در این قرعه کشی کمک خواهند کرد رمز فایل رو خدمت همگی عزیزان عرض میکنم.
من از فاطمه ی عزیز که موقع ارسال این پست در چت باکس حضور دارند خواهش کردم به صورت تصادفی دو عدد رو بین اعداد 1 الی 8 ذر این تاپیک بگند و بعد از اینکه ایشون پستشون رو دادند و دو عدد رو اعلام کردند من رمز فایل رو در این تاپیک اعلام میکنم.

پیوست ها

• pasand.zip
    475 بایت · بازدیدها: 5

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
طبق قرعه کشی عزیزان محسن عزیز و آیدا خانم عزیز برنده ی مسابقه ی ویژه ی پسند انجمن هستند.
جایزه ی هر کدوم از عزیزان به ترتیب به صورت زیر هست:
نوع جوایز:
محصول شماره (1): DVD پرفروش آموزش چهره نگاری و نحوه ساخت آلبوم های زنده به همراه چند نرم افزار مطرح این رشته.
محصول شماره (2): DVD یکی از پرفروشترین آموزش های ایروبیک به همراه نمایش حرکات توسط اساتید و موزیک های مخصوص این رشته.
نکته: این محصولات با آرم ایران انجمن برای عزیزان ارسال خواهد شد تا ارزش یادبود نیز برای دوستان داشته باشد.

عزیزان تا هفته ی اول اردیبهشت ماه فرصت دارند تا یک نشانی پستی در اختیار بنده قرار بدند جهت ارسال جوایز مسابقه در هفته ی اول اردیبهشت ماه برای عزیزان.

موفق باشید

baroon

متخصص بخش ادبیات

مبارک باشـــــه ه ه دوستای گلم:13::گل::13:. این جایزه ها واقعاً شیرینن :8:
:18::گل:

ممنونیم ادمین گرامـــــــــی :گل::داغ:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا