• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مسابقه ی جمله سازی ... با جایزه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
مشکل تعداد متفاوت سطر ها میتونه از نوع رزولیشن و یا میزان زوم متفاوت مرورگر هر یک از افراد باشه.

بیشترین امتیازاتی رو که تا این لحظه بنده شمارش کردم مربوط میشه به پست امید عزیز با 26 امتیاز که برنده ی این مسابقه محسوب میشند.

موفق باشید

0mid

متخصص بخش ورزشی
ای بابا یعنی من برنده شدم؟؟؟ :نیش:

آره علی جان منم همینطور فکر میکنم احتمالا رزولوشن ویندوز امین بالا بوده که کمتر دیده :بله:

0mid

متخصص بخش ورزشی
جایزه دریافت شد :بله:

ممنون از علی جان و همگی دوستانی که امتیاز دادند :دوست:

rahnama

پدر ایران انجمن

یه روز که من و امید و مهدی و اقا هوشنگ بام تهران دور هم جمع بودیم، امید شروع کرد با آقا هوشنگ حرف زدن از دختر اقدس خانوم و همش از کمالاتش میگفت که از هر انگشتش یه هنر میریزه و باباش صحافی داره و از بس با استعداده براش چرخ خیاطی کاچیران خریده.:خنده2: همزمان مهدی که داشت با آقا هوشنگ شطرنج بازی میکرد شروع کرد به تعریف از خودش که میخواد خلبان بشه .:بدجنس: من که دیشب پای برنامه ی 90 نشسته بودم و خوابم میومد همش چرت میزدم تو خواب و بیداری داد میزدم کارت گرافیک ، کارت گرافیک ...:giggle: تو این هاگیر واگیر یه بنده خدایی که کمبود ذهنی از قیافه اش میباریید، گیر داده بود به آقا هوشنگ که شما شبیه ناپلئون بناپارت هستی که دیروز بزغاله منو ازم قرض گرفت ولی بهم پسش ندادی!:خنده2:خلاصه همه ریخته بودیم سر آقا هوشنگ و بلوایی بود، تا اینکه یهو آقا هوشنگ از کوره در رفت و عصبانی شد و تو یه دستش شلنگ و تو دست دیگه اش دمپایی افتاد دنبال ماها که چقدر حرف میزنید، سرم درد گرفت بابا... :شاد:

:غش2::غش2::غش2:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
تبریک امید خاااااااااااان...:شاد: به پای هم پیر شین...:غش2:

من این مسابقه رو واگذار کردمممممممممم به شما...دقت کردین پسرا شرکت کردن.؟؟..:نیش: بس که خوب خالی میبندن و قصه تعریف میکنن...:نیش::غش2:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دوستان لطفاً تاپیک های بسته شده رو ادامه ندید...
و یا در صورت ادامه دادن، با هماهنگی تاپیک رو باز کنید تا حق شرکت در موضوع برای همه اعضا باشه.
ممنون:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا