• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مسی: «حضور در رقابت های لیگ قهرمانان برای ادامه فصل به ما انرژی می بخشد.»

ahmadfononi

معاونت انجمن
لئو مسی می گوید تیمشان برای ادامه راه کاملا آماده است و آنها به اعتماد به نفس خوبی دست یافته اند؛ شکست آرسنال در چمپیونز لیگ انرژی زیادی برای بازیهای باقی مانده به آنها بخشیده است.

فروتنی، تلاش و کوشش، سرعت، نبوغ، جادو با توپ و عشق به فوتبال. تمامی اینها در برگیرنده لیونل مسی است. او چه در زمین و چه در بیرون زمین مثل یک رهبر عمل می کند. حاشیه ها هرگز بر کار او تاثیر نخواهند گذاشت. کاملا برعکس، انگیزه او را نیز افزایش می دهند.

2011-03-15_ENTREVISTA_LEO_MESSI_011.jpg

او تا رسیدن به رکورد قبلی خود فقط 2 گل فاصله دارد که مطمئنا همین فصل این رکورد را خواهد شکست. وی در مصاحبه با بارسا تی وی و سایت رسمی باشگاه توضیح می دهد خودش و تیمش چگونه مهمترین بخش فصل را می خواهند به اتمام برسانند.

در این فصل نسبت به فصل های گذشته گل های بیشتری به ثمر رسانده ای. شما تلاش می کنید رکورد شخصیتان را بهبود ببخشید. در حال حاضر آمار بسیار بالایی دارید. آیا فکر می کنید می توانید این رکورد را بالاتر ببرید؟

«من نمی دانم در چند سال آینده چه اتفاقاتی رخ خواهد داد. اما سعی می کنم سطح خود را حفظ کنم و به عنوان اولین نفر با علاقه بسیار برای رسیدن به این هدف تلاش می کنم. بلاخره یک روز این رکوردها به پایان خواهند رسید و من بیشتر از 46 یا 47 گل نخواهم زد، اما نهایت تلاشم را به کار خواهم گرفت.»

آیا این موضوع که شما با ترکیب ویا و پدرو - بازیکنانی با قابلیت جابجایی سریع - در خط حمله بارسا کار می کنید، به شما کمک می کند؟

«بله، حضور آنها در کنار من و همچنین وجود بازیکنانی پشت سر ما که به خوبی ما را تغذیه می کنند، بسیار تاثیرگذار است. در کل، تیمی که در آن حضور دارم، کمک زیادی به من می کند. ما همگی باعث رشد و پیشرفت یکدیگر می شویم. هر کسی به خوبی از وظایف خود آگاه است و ما مکمل یکدیگریم. به همین دلیل است که بازی برای ما بسیار راحت به نظر می رسد.»

هیچ راهی برای استراحت کردن شما وجود ندارد. پپ از شما می خواهد تعویض شوید، ولی شما به خواسته او پاسخ منفی می دهید. بهتر نیست در برخی از بازیها کمی استراحت کنید؟

«من اینطور راحت تر هستم و دوست ندارم هیچ مسابقه ای را از دست بدهم. من از اینکه بازی را از روی نیمکت یا جایگاه تماشا کنم متنفرم. اگر آماده باشم، دوست دارم بازی کنم؛ امیدوارم بتوانم در همه بازیها به میدان بروم.»

به نظر شما حفظ 5 امتیاز اختلاف با رئال مادرید تا فرا رسیدن بازی در برنابئو، درقهرمانی لالیگا تعیین کننده است؟

«نمی توان گفت این موضوع تعیین کننده است. اما اگر وقتی به مصاف آنها می رویم 5 اختلاف امتیاز داشته باشیم به نفع ما است. این 5 امتیاز اختلاف ما را خاطرجمع خواهد کرد. در این بازی، آنها فقط به شکست دادن ما می اندیشند چرا که به این سه امتیاز نیاز دارند. بدون شک 5 امتیاز اختلاف برای ما اطمینان بخش خواهد بود.»

آیا شایعات اخیر و حرف و حدیث هایی که پیرامون تیم شما مطرح است، باعث افزایش انگیزه تیم در ادامه راه نمی شود؟

«بله، همینطور است. ما به چنین بحث هایی اهمیت نمی دهیم. ما سعی می کنیم با انگیزه به کارمان ادامه دهیم. من نمی دانم آنها با چه هدفی این شایعات را مطرح می کنند، اما ما درگیر چنین مسائلی نخواهیم شد و فقط بر روی بازیهای آینده تمرکز خواهیم کرد.»

قرعه کشی مرحله بعدی لیگ قهرمانان روز جمعه برگزار شد. «آیا صعود به مرحله پایانی این رقابتها می تواند نقطه عطفی برای تیم شما باشد؟»

«حضور در این رقابتها برای ما بسیار حائز اهمیت است. ما مقابل آرسنال کار بسیار سختی داشتیم، اما توانستیم بر آنها غلبه و به دور بعد صعود کنیم؛ همین موضوع به ما انرژی و روحیه فراوانی بخشیده است.»

با توجه به فوتبالی که بارسا بازی می کند، آیا فکر می کنید تیم شما مدعی اصلی لیگ قهرمانان است؟

«به نظر من، بارسلونا، رئال مادرید و چلسی سه مدعی اصلی این فصل رقابت ها هستند. »

بعضی ها فکر می کنند بهترین گل شما مقابل آرسنال به ثمر رسیده است. با ختافه شنبه آینده در خانه بازی خواهید کرد. آیا هنوز فکر می کنید بهترین گل شما گلی بوده که مقابل ختافه به ثمر رسانده اید؟

« از نظر من، بله. اگر بخواهیم شیرین ترین یا سخت ترین گل را انتخاب کنیم، به نظر من همان گلی است که به ختافه زده ام.»

بالا