• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکل جستحوی اینترنتی

hvdc

New member
سلام
من هر چی توی هر موتور جستجو که سرچ می کنم اتوماتیک سیو میشه
هر نوع جستجوییتوی هر مروروگر با هر موتور جستجو یی رو امتحان کردم اما تومانتیک سیو میشه

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
چرا این سوال رو سه بار مطرح کردید دوست عزیز؟! تاپیک های مشابه دیگر بایگانی شدند.
در رابطه با سوالتون منظورتون از سیو چی هست؟ بیشتر مشکلتون رو توضیح بدید تا راهنمایی کنم.

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
دوست عزیز این گزینه رو در منو/tools/آپشن فایرفاکس غیر فعال کنید تا دیگه سیو شده ها رو نبینید(توی عکس نشون دادم)

rqk0go0bhkaw4gd38y5.jpg

و اگر میخواید اصلا سیو نشند این گزینه که نشون دادم در پایین رو تیک بزنید

c6oyesrpetl3txi2d3.jpg

k3hbh3oys7tg13l99n1c.jpg

ولی یه کاربر حرفه ای این کار رو میکنه که در موتور جستجو وقتی نتایج سیو شده رو میبینید اون رو با موس هایلایت کنید و delete رو از روی کیبورد بزنید تا همون نتیجه پاک بشه

موفق باشی:گل:

hvdc

New member
x2szld6ms2mwc8xqah50.png
با سلام عزیزان توجه کنید: عنوان جستجو ذخیره نمیشه
خود سرچ به شکل یک htmlسیو میشه

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دوست عزیز جستجوگر گوگل به صورت پیش فرض لیست برترین جستجوهای انجام گرفته توسط تمام کاربرانش رو میاره.
جدای از این موارد جهت مواردی که در خود سیستم شما ذخیره میشند میتونید از روشی که دوستمون گفتند و یا پاک کردن کش مرورگر استفاده کنید.
به طور کلی و پیشفرض در هر صورت باز هم لیست برترین جستجوهای کلی گوگل برای شما ظاهر خواهند شد. و این مربوط به شما نمیشه و از قابلیت های این موتور جستجوگر هست.

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
با تشکر از آدمین من چیزی دیگه هم اضافه کنم!
شاید باور نکنید ولی من هر یک ساعت در میون هیستوری فایر رو پاک میکنم یعنی هیچ وقت ردی ازصفحه ای نیست
و سعی میکنم حدااقل 1یا دو هفته در میون کوکی ها رو پاک کنم و اگه زیاد اهل وبگردی هستی و جاهای مختلف میری حتما این کار رو بکن و کوکی ها رو پاک سازی کن!!
کوکی ها رو اینجا میتونی پاک کنی (کلی و تکی)

4ia6cbcp0mx0zjt8zhep.jpg

شاید ندونی و یا شاید بگی با خودت که پسوردهایی که تو سایتهای مختلف دارم رو یادمن نیست اونوقت(چون با پاک کردن کوکی ها جاهایی که عضو بودی یوزر و پسورد باید وارد کنی برای وارد شدن)
نگرانی نداره تا مادامی که سیستمت پا برجاست و فایر هم باشه پسوردها محفوظه در اینجا

f6lbvfdagx3laserbpax.jpg

zp03duwvic4qiluozavr.jpg

:گل:

0mid

متخصص بخش ورزشی
x2szld6ms2mwc8xqah50.png
با سلام عزیزان توجه کنید: عنوان جستجو ذخیره نمیشه
خود سرچ به شکل یک htmlسیو میشه

دوستان عزیز مثل اینکه متوجه مشکل دوستمون نشدین!
دقت کنین به اون قسمت پایین عکسی که گذاشته تا متوجه بشین (قسمت دانلود)
با هر جستجویی که انجام میده صفحه سایت جستجو رو ذخیره میکنه براش

دوست عزیز
اول از یه مرورگر دیگه امتحان کن ببین مشکل حل میشه یا نه
اگه حل شد که احتمال زیاد هم همینه چنتا راه داری
یا کروم رو حذف کنی و دوباره نصب کنی
یا اینکه ممکنه ورژن کرومت پایین باشه که باید آپدیتش کنی

ولی اگه حل نشد من احتمال میدم سیستمت ویروسی شده باشه :چشمک:

بالا